30 March 2016

Alessandro Royal Stars Nail Art Set 3

http://cs618529.vk.me/v618529678/14f16/UpJpa9mVnHA.jpg
http://web.magiccity.rs/kategorija-proizvoda/newlimited/royal-stars/

Alessandro Royal Stars kolekcija se pojavila u jesen 2014. godine i činila su je tri seta za nail art, tri gela i tri gel laka. Setovi se sastoje iz dva laka od po 5 ml, lepka i jednog ukrasa. Lakovi u njima su kombinacija jednog metalika i jednog laka/nadlaka sa posebnim efektom, a ukrasi se razlikuju i po boji i po obliku. Ovi setovi su iz ograničene kolekcije, ali se još uvek mogu nabaviti kod uvoznika po sniženoj ceni od 780 dinara, a verujem da ćete moći da ih kupite i na predstojećem sajmu kozmetike.


Alessandro Royal Stars collection was from autumn 2014. and it consisted of three nail art sets, three gels and three gel polishes. Sets consisted of two 5 ml nail polishes, nail glue and a metal decoration. Polishes an all three sets are a combination of a metallic polish and a special effect polish/top coat. Decorations differ in both colour and shape. While this was a limited edition collection, it is still available in some web shops.

28 March 2016

Aura Lost in Space


Poslednji od tri nova Aurina laka koja prate karmine iz New in Town kolekcije je možda privukao najmanje pažnje, za razliku od karmina iste boje. Meni to nije neočekivano s obzirom na to da je lak New in Town prava zvezda i apsolutni favorit cele kolekcije i da sve drugo pada u zasenak pored njega. Hajde da vidimo da li je Lost in Space možda nepravedno zapostavljen. Aura Amazingly Resistant lakovi, uključujući i New in Town kolekciju, možete naći u Lilly i u DM drogerijama, kao i po manjim parfimerijama. Cena lakova je 309 dinara za 11 ml.


The last of the three new Aura Amazingly Resistant nail polishes from New in Town collection seems to be the least interesting, unlike the lipstick of the same colour. I don't find that surprising considering that New in Town is the true star and absolute favourite from the collection and that it outshines everything else. Let's see if Lost in Space deserves more attention.

27 March 2016

Matching Manicures - Spots & Dots


Ne znam za vas, ali ja jedva dočekah lepo vreme, ma kako sveže bilo. Još bih više uživala da nisam u sred renoviranja stana i da ne moram da živim u isparenjima različitih lepkova i farbi i u neoperivoj prašini od maltera. No da ne idem u digresiju, danas se u sklopu usklađenih manikira tačkamo, a meni se nešto radio veseo manikir. Nadam se da će vam se svideti.

I don't know about you, but I am so happy nicer weather finally started, despite it being quite chilly. I'd enjoy it more if I was not in the middle of home renovations and if I was not forced to live in paint and glue fumes and in fine dust from wall paint. But I digress. We are doing dotted manis for this week's theme. I hope you'll like it.

26 March 2016

MoYou Nails 412


Za slučaj da niste saznali preko društvenih mreža, proleće nam je stiglo. :D Vreme ovih dana je bilo više jesenje, ali sam ipak u veoma dobrom raspoloženju i baš su mi se pečatirali neki veseli prolećni motivi. Prošlonedeljni tematski zadatak mi je došao kao poručen za testiranje upravo ove MoYu Nails pločice.

http://moyounails.com/wp-content/uploads/2015/10/MoYou-Nails-Square-Stamping-Image-Plate-412-600x600.jpg
http://moyounails.com/shop/image-plate-412/

In case you haven't been informed via various social networks, Spring has begun. :D We've been having more of an autumnal weather these days, but nevertheless I've been in quite a good mood and wanted to stamp some Spring-themed designs. Last week's matching manicures theme was the perfect occasion for me to try out this MoYou Nails stamping plate.

24 March 2016

ILNP Black Orchid


Black Orchid je prvi ILNP lak koji mi je privukao pažnju, ali bi uvek bio rasprodat kada bih ja bila u prilici da ga kupim. Zato sam prošle godine odustala od njega i uzela Smitten Polish Cherries and Chocolate, za koji sam čitala da je zamena za njega. No zimus mi se ukazala prilika da kupim polovan Black Orchid i tu priliku nisam propustila. Pakovanje je od 12 ml i košta €10,6 i na Hypnotic Polish i na NailLand.


Black Orchid is the first ILNP polish that I wanted to get, but it had been out of stock whenever I wanted to buy it. I got Smitten Polish Cherries and Chocolate instead because I read that it is a dupe, but when I got the chance to buy a second-hand Black Orchid I had to take it. It comes in 12 ml bottle and retails for €10.6 both on Hypnotic Polish and NailLand.

22 March 2016

Zoya Honor


Već dugo kod nas nema novih Zoya kolekcija, mada se nadam da će nam noviteti stići do sajma. Ipak je do mene neočekivano stiglo nekoliko novih Zoya lakova, uključujući pola Matte Velvet kolekcije za zimu 2015. godine. Honor je lak iz kolekcije koji sam svakako planirala da i sama uzmem pa sam prirodno prvo njega isprobala. Iako ovog laka nema kod nas, stariji Matte Velvet lakovi se do kraja meseca mogu nabaviti u Ultra Sun-u po sniženoj ceni od 855 dinara umesto 950.


It has been awhile since we've had some new Zoya collections imported, but I do hope they will arrive for cosmetics expo. However, I got, quite unexpectedly, several of new Zoyas, including half of Matte Velvet Winter 2015 collection. Honor is the one I intended to get myself so I first gave that one a go.

20 March 2016

Matching Manicures - Proleće


Kalendarski danas na našoj hemisferi počinje proleće i to nam je povod i tema za ovonedeljni usklađeni manikir. Sa lepšim vremenom meni dolazi i bolje raspoloženje pa sam bila spremna za nešto malo komplikovanije od onoga što inače radim za tematske manikire. Nadam se da će vam se svideti.

Astronomically, today is the day Spring begins in our hemisphere and that is the cause and theme for this week's matching manicure. My mood improves with better weather so I was willing to do a bit more complicated than what I usually do for these manis. I hope you'll like it.

19 March 2016

Born Pretty BP-11


Ova mi je pločica stajala mesecima, ako ne i punu godinu, čekajući na predstavljanje. Koncentrični geometrijski motivi su mi bili komplikovani za precizno pozicioniranje i tek mi je prozirni pečat omogućio da pločicu dostojno upotrebim.

http://www.bornprettystore.com/radiating-patterns-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-bp11-p-17256.html

I've had this image plate for months if not for over a year and it has been waiting for a post about it ever since. I found concentric geometric shapes difficult to place precisely where I wanted and only clear stamper enabled me to use this stamping plate properly.

17 March 2016

Aura Beyond Everything


U predstavljanju Aurinog novog laka New In Town sam spomenula da se osim njega među novitetima nalaze još dva laka. Nisam planirala da ih uzmem jer mi nisu preterano zanimljivi, no pre neki dan mi je cela kolekcija neočekivano stigla na vrata, a vi ste pokazale interesovanje za sivca. Sada se cela kolekcija može naći i u Lilly i u DM drogerijama. Cena lakova je 309 dinara za 11 ml.


When I blogged about Aura's new polish New In Town I mentioned that there are two more new polishes available. I did not plan to get them because I don't find them that interesting, but the entire collection had unexpectedly arrived at my door several days ago and you have shown some interest in the grey one, so here it is.

15 March 2016

A England Virgin Queen


Adina, žena koja stoji iza A England, poslednjih nekoliko godina kao da se specijalizovala za veoma nežne holose (ahem, kolekcija Ballerina). U kolekciji Elizabeth & Mary se našao jedan takav lak, ali daleko neobičnije boje i naravno da sam ga morala uzeti. A England lakovi imaju istu cenu na Hypnotic Polish i na NailLand-u - 9,40 € za bočicu od 11 ml.


Adina, the lady behind A England, seems to have specialized for very delicate holo polishes (ahem, Ballerina collection). Elizabeth & Mary collection also has one such polish, but much more interesting in terms of tone and I just had to have it. A England polishes retail for the same price at Hypnotic Polish and NailLand - € 9.40 for 11 ml.

13 March 2016

Matching Manicures - Gradient


Ovo je verovatno treći-četvrti put da u sklopu tematskog zadatka radimo gradijent, a ja sam ga rado koristila kao tehniku i za neke druge teme. Nešto mi je naspelo da ovom prilikom pokušam neki od komplikovanih gradijenata kakve radi Kristina Simply Nailogical, no nedostatak prigodnih nalepnica za nokte me je opredelio za jednostavan gradijent.

This is probably the third or fourth time we are doing gradient for Matching Manicures and I was using it gladly for some other themes as well. Ar first I wanted to do one of complex gradients that Christine Simply Nailogical is doing, but since I didn't have suitable nail vinyls I had to settle for a simple gradient.

12 March 2016

Born Pretty Stamping Polish - Purple & Peachblow


Evo nečeg neuobičajenog za mene. Bez obzira na to što ne nosim lilave i ružičaste tonove, ovakve boje mi povremeno zatrebaju za nail art, a u mom slučaju to znači da mi zapravo trebaju za pečatiranje. BPS za moje potrebe ima pristojan izbor takvih boja pa sam dva odabrala da testiram i, ako se pokažu dobro, nastavim da koristim. Ovi Born Pretty lakovi za pečatiranje su spakovani u bočice od 15 ml i puna cena im je 10,99 $, što mislim da je preskupo za lakove za pečatiranje, ali se često mogu naći i na sniženju.

Here's something unusual for me. Despite of not wearing lilac-y and pink tones, from time to time I do have need for them for nail art, and in my case it means that I need them for stamping. For my needs, BPS has a solid selection of such colours so I chose two to test and, if they perform well, to keep on using them. These Born Pretty polishes for nail stamping come in rectangular 15 ml bottles. They retail for $10.99, which I find too expensive for a stamping polish, but they are often at discount.

10 March 2016

Jade Holográfico Vermelho Surreal


Jade je brazilski proizvođač lakova za nokte, a pažnju svetskih lakoholičarki su na sebe skrenuli svojom linijom prizmatičnih lakova Holográfico. Ja sam svoje nabavila preko Llarowe, ali oni su prestali da se bave distribucijom tuđih brendova i usredsredili se na svoju marku. Pakovanje od 8 ml koštalo me je 7 $, koliko je i na Ninja Polish sajtu. Na Color 4 Nails je 6,5 $, a na DRK Nails je 5 $.


Jade is Brazilian nail polish brand that has caught attention of polishaholics of the world with its holographic nail polish line Holográfico. I've gotten mine from Llarowe, before they decided to focus on their own brand. 8 ml bottle cost me $7 and that is the price on Ninja Polish, while it retails for $6.5 on Color 4 Nails and for $5 on DRK Nails.

08 March 2016

Aura New In Town


Znate li da je Aura izbacila tri nove boje Amazingly Resistant lakova? Ne? A da imaju nove karmine? Svugde po gradu viđam bilborde posvećene novim karminima, a lakovi se nigde ne spominju. Ima ih tri - dva se po boji poklapaju sa novim karminima (sivi i plavi), a treći nosi ime kolekcije i o njemu danas pišem. Iako su i karmini i lakovi stigli u Lilly, u dve radnje u koje sam ja svratila nisu bili izloženi već su bili sklonjeni dok ne dođe komercijalista ili ko već treba da im nađe mesto na stalku. Ipak su ubačeni u kase pa ih možete kupiti, a cena lakova je 309 dinara za 11 ml. U DMu i privatnim parfimerijama će se cene možda razlikovati.


Aura cosmetics has placed four new lipstick colours and three new shades of Amazingly Resistant polishes on market. Two of these polishes match lipsticks (slate grey and blue) and the third one is named after the collection or vice versa, but you wouldn't know there are new polishes at all if you only paid attention to promotional materials. I did buy one of them and I am happy to show it to you today.

06 March 2016

Matching Manicures - Rainbow


Danas na noktima nosimo dugu. Mojoj malenkosti se nisu izvlačili silni lakovi za pravu dugu već sam se odlučila za lak koji sadrži dugu u sebi.

Today we are wearing rainbows on our nails. Yours truly wasn't in the mood for pulling out many polishes to get true rainbow, but I chose a single polish which shows entire rainbow.

05 March 2016

MoYou London Fashionista 11


Osim lakova za nokte, NailLand drži i opremu za pečatiranje nekih od najpopularnijih brendova. MoYou London i Mundo de Uñas su dva takva brenda. MoYou London pločice koštaju 6,50 €, a Mundo de Uñas lakovi za pečatiranje su 2,20 € (5 ml) i 4,90 € (14 ml). NailLand šalje robu širom sveta - za Evropu šalju GLS-om (General Logistics Systems) i mađarskom poštom (Hungarian Post), a za ostatak sveta samo preko mađarske pošte. Za Srbiju šalju preko mađarske pošte (sa praćenjem) i poštarina je 10 € za narudžbine do 5 proizvoda, odn. 15 € za narudžbine preko 5 proizvoda, a besplatna je za pošiljke preko 75 € odn. 100 €. Ako se nađete u Budimpešti, možete posetiti i njihovu radnju u centru WestEnd u Váci ulici. Takođe svake nedelje organizuju takmičenja na svom Instagram nalogu u kojima možete osvojiti kupone za popust na njihovom sajtu.

https://moyou.co.uk/products/fashionista-plate-collection-11

Besides nail polishes, NailLand carries stamping supplies by some of the most popular brands. MoYou London and Mundo de Uñas are two of those brands. MoYou London plates are 6.50 €, and Mundo de Uñas stamping polishes cost 2.20 € (5 ml) and 4.90 € (14 ml). NailLand ships worldwide - for Europe via GLS (General Logistics Systems) and Hungarian Post, and for the rest of the world only via Hungarian Post. Shipping via Hungarian Post is with tracking and costs € 10 for orders up to five items and € 15 for orders larger than five items. They also offer free shipping for orders over €75 (up to five items) and € 100 (over five items). If you are in Budapest, you can visit their shop at WestEnd City Center at Váci street. They also organize weekly contests on their Instagram and you can win discount for shopping on their website.

03 March 2016

Avon Mudslide


Poslednjih par dana nosim jedan neočekivan lak, koji je put do mene našao zahvaljujući Maloj Palčici. Neočekivan je pre svega zato što je Avon, a ja tu kozmetiku jedva da koristim, a potom i zbog boje. Ovo je lak iz Gel Finish linije, koji, poput mnogih "the gel" lakova, pored gela ili gel laka prošao nije, a vala nema ni viši sjaj ni duže trajanje od lakova koji nemaju to "the gel" u imenu. Bočica je od 12 ml, a cena varira od kataloga do kataloga, od 490 dinara (puna cena) do 229 dinara, koliko trenutno košta na Avon.rs.


Last couple of days I've been wearing an unexpected polish, which found its way to me thanks to Mala Palčica. It is unexpected firstly because it is from Avon, and I seldom use that cosmetics, and secondly because of colour. This is a polish from Gel Finish line, which, like so many "the gel" polishes has nothing in common with gel or gel polish and it neither has higher gloss nor it lasts any longer than polishes that don't flaunt "the gel" in their names. It comes in 12 ml bottle and price varies from one campaign to another.

01 March 2016

Februarski noviteti


Kad pre prođe mesec? Početak marta me je zatekao nespremnu za svođenje računa, ali evo kratkog pregleda noviteta. Pre svega je tu nekoliko lakova koji su do mene krajnje neočekivano došli - Gosh Early Green ste već videli, a Zoje ću malo da gustiram pre nego što ih budem predstavila. Ove još uvek nisu stigle u Ultra Sun, ali se nadam da će doći do sajma. Sa Born Pretty sajta je stigao paketić sa stvarima za recenziju - dva laka za pečatiranje, paisley folija i prozirni pečat - ali mi je došla i jedna narudžbina, sa nitnama kakve sam uzela za recenziju sa LadyQueen sajta. Na BPS su one bile daleko jeftinije, a pakovanje je od 5 komada. Ta pošiljka je delimično pogrešna - dva modela nitni su ispravna, a treći su mi poslali pogrešan i sada očekujem odgovor od njihove korisničke službe. Jedino što sam zaista kupila ovog meseca su kreme - All Nut mast šljiva kleka, Body Resort Mango i Green Pharmacy krema sa arganom. Body Resort sam već koristila, ali sa mirisom kruške. Green Pharmacy kremu, ali sa rosopasom, koristimo na poslu i mnogo mi se sviđa. All Nut mast sam uzela kao intenzivnu negu za ruke, a uskoro ćete moći da pročitate kako se pokazala u toj ulozi.

Where did the last month go? Beginning of March had caught me unready to draw the line, but here's a short overview of the new arrivals. Firstly there were some unexpected polishes - you have already seen Gosh Early Green and I am going to enjoy Zoyas for a while before I show them here. A package with review items (two stamping polishes, paisley nail foil and clear stamper from Born Pretty Store came as did my last order, with the same studs that I had chosen for review from LadyQueen website. Those studs are far cheaper on BPS and come in bags of 5. That order is partly wrong - two items are correct and the third one is wrong and now I am waiting for response from their customer support. Only things that I did buy this mont are hand creams - All Nut artisan ointment with plum and juniper, Body Resort Mango and Green Pharmacy argan cream. I have already used Body Resort hand cream, but pear scented. Green Pharmacy cream, with celandine though, we use at the office and I like it a lot. I bought All Nut ointment as intensive hand care and I shall write about it soon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...