02 July 2013

Jun


Tokom juna sam se otrgla kontroli i kupila baš mnogo lakova, mada sam neke druge razdelila. Krivim uvoznike koji su odlučili da u istom mesecu daju 20% popusta (Essie), uvezu nove kolekcije na vreme (Golden Rose) i uvezu nove stvari sa zakašnjenjem (Zoya). Deo noviteta sam nabavila preko foruma, deo sam kupila na sniženjima, a nešto sam dobila na poklon. Noviteti u ponudi u Srbiji su Golden Rose Holiday i Impression kolekcije, zatim Essence Floral Grunge kolekcija, letnji L'Oreal Color Riche lakovi, kao i dugo očekivane Ornate i Pixie Dust Zoya kolekcije, praćene letnjim Pixie Dust lakovima i kolekcijama Stunning, Irresistible i Lovely. Vredi pomenuti da su Zoya klasični lakovi sada u Ultra Sunu 560 dinara, a Pixie Dust 700 dinara, što je 30% jeftinije nego što su bili. Shvatila sam da će ovo biti stalna cena. U Alexandar Cosmetics (i kod njihovih distributera) stigli su China Glaze Sunsational lakovi, a možemo očekivati i NYX lakove (šminka je već stigla). U Primax apoteke su stigli OPI Minnie Mouse lakovi. Essie lakovi su ubačeni i u DM drogerije, ali ono što sam videla je smešteno van direktne linije pogleda nas nižih od 180 cm - pored i iznad Miss Sporty štanda.

In June I let myself loose and I got quite a few polishes but I did give some of my old ones away. I blame the importers who decided to give 20% discount (Essie), import new collections in time (Golden Rose) and import new stuff with delay (Zoya). I got some of the new stuff through forum, I bought some on sale and I got some as a gift.



Usput, 4. jula počinje Japanizam. Pored raznih projekcija, radionica, predavanja, tribina, izložbi i nezaobilaznog cosplaya, možete posetiti i mene na artist alley delu.

I'll be taking part in the Artist Alley of this year's Japanizam convention, which starts on 4th of July.

http://cajkinkovcezicsablagom.blogspot.com/


24 comments:

  1. Divni noviteti i super za sve popuste koje si uspela da uhvatiš!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Imala sam ludu sreću da sam istovremeno dobila i neke narudžbine pa sam imala čime da isfinansiram ovo ludilo.

      Delete
  2. So many pretty polishes - I bought a lot in June too :)

    ReplyDelete
  3. kakvi noviteti, ovaj mesec ti je bio fantazija, sve bih posedovala i ne znam šta da izdvojim!

    a za manikir meseca se dvoumim između magnetnog ombrea i gr peskovitog svetlijeg, 58 ako se ne varam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dosta plavaca i zelembaća sam uzela :D

      Delete
  4. Lepo si se obezbedila ovog meseca :D Svi lakići su divni.

    ReplyDelete
  5. ne zna se koji je lepsi :) sve bih ti ukrala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako odlučim neki da prosledim znam kome da se obratim :D

      Delete
  6. Da znas da si se lepo ponovila.

    ReplyDelete
  7. Ih divota!
    CG mint i folija najbolji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Oni su baš drugačiji od onoga što inače nosim, ali mi se dopada kako mi stoje.

      Delete
  8. Sjajni noviteti,Essie su predivni svi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Esike su predivne i kvalitetne, što je takođe važno.

      Delete
  9. Joj i ja sam danas uzela tri zeljena lakica i evo sad ih gledam dok ti ovo kuckam i srce mi je punoooo <333
    Mislim da mi je ovo jedina pametna kupovina sto se tice lakova ove godine, jer sam uzela bas ono sto sam htela, a ne nasumice kao sto kupujem obicno :DDD

    Cajka, reci mi samo da li su tebi Aura she-bunny ok? :)

    Alekta***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Važno je da si ti zadovoljna svojim izborom.
      She Bunny lakićima nisam zadovoljna. Uglavnom je četkica ta koja mi smeta, a negde i sam lak.

      Delete
  10. Super kupovine, ti si bas oplela po Esijima :) vidim i onaj prelepi miss sporty, nadam se da te je zapala dobra cetkica. Chyna je ipak favorit na slici, prosto bljesti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako se zadesilo jer jedan je bio poklon. A Chyna je predivnoća i mnogo je volEm :D

      Delete
  11. Divni noviteti, predivni svi do jednog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Predivni noviteti od tebe uvek. Sjajna si! Ja sam se jutros vratila iz Istambula i donela dve pune kese FLORMAR proizvoda. U Istambulu u zvanicnoj Flormarovoj radnji lak za nokte kosta dve lire, to je oko sto dinara a ovde nas one "salteruse" sa maramama iz devedesetih deru sa cenom od 229 dinara i prave idiote od nas sa sumanutim akcijama. Ako vam neko ide u Istambul napravite mu spisak sta da vam donese isplati se u svakom slucaju! Vedrana najbolja si!

      Delete
    2. Hvala. Flormar sada vredi kupovati samo u Turskoj i drago mi je što si tamo našla toliko stvari za sebe.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...