16 May 2017

OPI Midnight in Moscow


Moja averzija prema braon lakovima ne jenjava, ali nađe se ponekad neki koji je tako lep da ga moram imati. U ovom slučaju ulogu je odigrala i činjenica da već imam nekoliko tamih OPI šimera i da se ovaj savršeno uklapa u moju kolekciju. Imajući u vidu moju nesklonost prema braon boji, nije mi se plaćala puna cena za nov primerak te sam uzela polovan za siću. OPI lakove inače možete kupiti u Primax i nekim drugim apotekama, Nail Line-u, Sefori, a od pre nekoliko meseci nekih boja ima i na Lilly sajtu. Polovne primerke, kakav je ovaj moj, možete uzeti na Krpicama i forumima poput Ane.


My aversion to brown polishes is still going strong, but from time to time I run into a brown polish that is so pretty that I just have to have it. In this case, it was also partly due to the fact that I already have quite a selection of dark OPI shimmers that this one fits into perfectly. I did not want to pay full price for new polish (what with my aversion to brown and all), so I got it second hand for peanuts.


OPI Midnight in Moscow (NL R59) prvo je bio deo Russian kolekcije, koja se pojavila na jesen 2007. godine, a sada je deo stalne postavke i to sasvim opravdano. Ovo je lak tamne, možda i crne osnove sa crvenkasto-braon šimerom. Šimer nije upadljiv i zapravo je vidljiv tek na direktnom svetlu. Pri indirektnom ili blagom svetlu deluje crno sa crvenkastim plišanim finišom. Moj primerak nije dovoljno pigmentisan i bila su mi potrebna tri sloja za puno pokrivanje. Dva sloja su ostavljala nejednako obojena mesta. Nisam sigurna da li je to autentična formula ili su vreme i korišćenje učinili svoje, a moguće je i da je lak razređivan pre nego što je došao do mene. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam tri sloja laka i nemam nadlak.


OPI Midnight in Moscow (NL R59) was first part of Russian Collection for Autumn/Winter 2007. and now it is, quite understandably, part of permanent range. This is dark, maybe even black polish with reddish-brown shimmer. Shimmers are not overly prominent and are actually noticeable only in direct light. I indirect or low light it looks black with velvety finish. My bottle is not well pigmented and it took me three coats to get even coverage. Two coats give full colour, but leave bald spots. I am not sure if that is the authentic formula or the time and usage have taken their toll, and it could also have been thinned before it came into my hands. Photos were taken in natural light. I have three coats of polish and no top coat.

8 comments:

  1. ja nemam averziju prema braon lakovima, ali mi nekako baš retko zapadnu za oko. ovaj jeste lepotan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uglavnom deluju mrtvo, a ovaj je ipak živahan.

      Delete
  2. That subtle shimmer is so beautiful. This color looks chic on you!

    ReplyDelete
  3. imam ga, moguce da je razredjivan posto se moj brzo zgusnuo, kad sam ga uzela pokrivao u dva sloja, a sad u jednom :)...elem lep je ali retko ga mazem, ne bih rekla da je tipican braon zbog crvenog shimera.

    ReplyDelete
  4. Nemam averziju prema braon lakovima, ali ih nesto specijalno mnogo ne koristim.. Ovaj vrlo lepo izgleda, mocno! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svi njihovi tamni šimeri izgledaju moćno. :)

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...