12 August 2017

Kiko 464 Essential Sky Blue


Pre nekoliko meseci sam imala veliko zadovoljstvo da se upoznam Tanju sa bloga Raggio di Luna Nails, koja me je tokom veoma prijatnog razgovora iznenadila i poklonom u vidu Kiko lakova. Tropsko vreme i vreme odmora su me bacili u morsko raspoloženje pa sam probala jedan od dva plavca iz Denim kolekcije koja sam dobila tom prilikom.


Several months ago I had the pleasure of meeting Tanja of Raggio di Luna Nails, who surprised me with a gift of Kiko nail polishes during our pleasant talk. Tropical weather and summer holiday season got me in seaside mood, so I tried one of two blue polishes from Denim collection that I got on that occasion.


Kiko 464 Essential Sky Blue je morsko plavi polumat lak sa veoma diskretnim šimerom koji daje blagi satenski izgled. Šimer nije tu da bi se video već da lak ne izgleda jednodimenzionalo, mada verujem da bi se uz nadlak i video. Boja je jaka, jarka, kao stvorena za preplanuli ten i vesele japanke. Dva sloja su dovoljna za punu boju i pokrivanje. Nije mi obojio nokte, ali ne bih rizikovala da ovaj lak mažem bez baze. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Kiko 464 Essential Sky Blue is a marine-blue semi-matte nail polish, with fine shimmer that gives it almost satin finish. Shimmer is not here to be seen, but to add dimension to colour, although I am sure that it would be visible if you added top coat. Colour is strong, vibrant, perfect for tanned skin and cheery flip-flops. It takes two coats for full colour and even coverage. It didn't stain my nails, but I wouldn't brave wearing it without base coat. Photos were taken in natural light. I have two coats and no top coat.

7 comments:

  1. I meni je bilo veliko zadovoljstvo upoznati te, nadam se da cemo imati jos lepih prilika da se vidimo i procaskamo! :-) Ja volim ovaj lak, i u njegovoj osnovnoj verziji, i sa nadlakom, a odlican je i kao osnova za stampanje! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš da bih mogla da probam da pečatiram preko njega. Mislim i da tačno znam šta. :)

      Delete
  2. It's so pretty! I have two colours from this limited edition and they were really good to apply.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I got two as well :) all thanks to Tanja. I'd probably have more if Kiko was available in Serbia.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...