13 June 2018

Trend It Up Prisma Tip 040


Već neko vreme se u određenim DM drogerijama kod nas u ponudi nalazi i DMova robna marka Trend It Up. Prijatno sam se iznenadila kada sam videla da u ponudi imaju široku ponudu preparata i lakova za nokte, a još više sam se iznenadila da imaju i holo lakove u sklopu Prisma Tip kolekcije. Od zimus dostupni po ceni od 320 dinara, sada se mogu naći u korpicama na sniženju za svega 199 dinara.


For some time now we have Trend It Up brand in some of DM drugstores in Serbia. I have to say that I have been very pleasantly surprised by their range of nail care and colour products, and even more so when I learned they have holo polishes in their Prisma Tip collection.


Trend It Up Prisma Tip 040 je lak koji zapravo postoji u dve verzije - linearni holo koji predstavljam u ovom članku i ljubičasti lak sa srebrnim holo šljokicama. Ne znam kada je izmena nastala, ali mogu reći da im je osnovna boja skoro sasvim ista, ali efekat je drastilno drugačiji. Boja je prilično hladna lavanda, možda čak jorgovan ljubičasta, ali vatra holo efekta mu daje toplinu. Lak je malko nezgodan za mazanje. Možda malo više. Nanosi se neravnomerno i dešavalo mi se da drugi sloj povuče prethodno namazan lak i ostavi golo mesto. Definitivno je potrebna laka ruka za rukovanje ovim lakom, mada još uvek nije u istoj kategoriji kao Nfu.Oh 61, koji odbija da sarađuje bez vodene baze. Osim mazanja, nemam zamerki na lak. Izgleda veselo, a prefinjeno i duga mu je veoma jaka. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Trend It Up Prisma Tip 040 is a polish that in fact has two versions - a linear holo I am showing you today and a purple polish with silver holo glitter. I don-t know when they changed it up, but I can say that base colour is nearly identical, but effect is drastically different. Polish is rather cool lavender, maybe even lilac, but fire from the effect gives it warmth. It is a bit tricky to apply. Maybe a bit trickier than that. It goes on a bit patchy and it happened to me that a second coat dragged the layer underneath, leaving bald spots. It requires a gentle hand, although it is not as demanding as Nfu.Oh 61, which won't cooperate without aqua base. I have no complaints except application. It looks cheerful yet refined and has very strong rainbow. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

6 comments:

  1. Joj što je lep :) Baš je lep. Još ljubičast. Odolevam, nema šta :)

    ReplyDelete
  2. Hm, kako da znam sad koji sam uzela O.o verovatno nisam ovaj jer se moj nije ovako presijavao. Nisam bila odusevljena. Brzo je krenuo da spada i trebala su mi dva sloja nadlaka da bi povrsina bila glatka

    ReplyDelete
  3. Prekrasan je <3
    Ne sjećam se kad sam zadnji put kupila neki lak, ali ako kojim slučajem naletim na ovaj sigurno će završiti u košarici :)

    ReplyDelete
  4. Predivan je! :) Jeste da imam par slicnih ali ali ali holosa nikad dosta :D

    ReplyDelete
  5. Divan je! Ja sam kupila takodje trend it up na kome pise HOLO, a koji nije H od holo,lose se maze i jos gore pokriva.

    ReplyDelete
  6. Ja sam takođe kupila jedan od tih lakova... kao i njihov top coat, i sprej za brzo sušenje laka za nokte. Lak je suviše tečan i redak, loše pokrivne moći i bez postignutog holo efekta. Ne znam da li je do kupljenog uzorka... Generalno nisam oduševljena proizvodima te marke. Drago mi je da si manje-više zadovoljna lakom, koji izgleda predivno na slici, i da je poslužio svojoj svrsi. :* <3

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...