O blogu

Cajkine kandže i sve njihove boje je lični blog koji je nastao iz želje da na jednom mestu sačuvam slike i utiske o lakovima koji su mi prošli kroz ruke. Kako je blog sticao pratioce tako sam više pažnje počela da posvećujem izboru i kvalitetu sadržaja koji nudim i sada ga vodim sa željom da čitaocima predstavim što više proizvoda za negu i ulepšavanje noktiju, olakšam im izbor boja ili preparata, upoznam ih sa novim proizvodima u ponudi na srpskom tržištu, kao i da ih uputim u aktuelne popuste i posebne ponude.

Cajkine kandže i sve njihove boje is a personal blog I started because I wanted to keep my photos and impressions about nail polishes I have tried in one place. As the blog gained followers I started to pay more attention to the choice and quality of its content and now I write it with desire to show my readers as many products for nail care and beautification, ease their choice of colours or treatments and make them acquainted with offer, discounts and special offers on Serbian market.

Kroz vođenje bloga sam počela da vodim mnogo više računa o nezi noktiju i zanoktica i na našoj sceni sam bloger koji posvećuje najviše pažnje ovoj oblasti i koji se trudi da svoje čitaoce što bolje informiše o ovoj sferi nege.

Through blogging I have started and take much more care about nail and cuticle care and in local blogosphere I am the blogger who pays the most attention to and tries to inform readers about this side of personal care.

Za četiri godine blogovanja sam objavila preko 900 članaka, čiju većinu čine recenzije, a manji deo samo prikazivanje manikira. Takođe pišem i opsežne članke o celim kategorijama sredstava za negu ili manikir. Trudim se da postujem redovno, četiri-pet puta nedeljno.

I have published over 900 articles in four years of blogging. Most of my posts are reviews, and smaller part consists of just manicures. I also write researched articles about certain categories of nail care products or manicure products. I try to post regularly, four-five times a week.

Jedan sam od osnivača zajednice Serbian Beauty Bloggers, koja okuplja autorke srpskih kozmetičkih blogova i koja za cilj ima da poveže kozmetičke blogove i sa čitaocima i samom kozmetičkom industrijom.

I am one of founders of Serbian Beauty Bloggers, community that gathers authors of Serbian blogs dedicated to beauty and cosmetics and that desires to connect local beauty blogs with readers and cosmetic industry.

Ostvarila sam saradnju sa više domaćih i stranih kompanija, u većem broju slučajeva saradnju koja traje. Neke od kompanija sa kojima sam do sada sarađivala su:

I have cooperated with many local and foreign companies, and in most cases these are ongoing relationships. Some of these companies are:


Drugi mediji koji su preporučili moj blog svojim čitaocima su BudiIn, Lepota i zdravlje i 24 sata.

My blog has been mentioned in other media - BudiIn, Lepota i zdravlje, 24 sata.

Modni vrisak magazin

Članci koje sam pisala posebno za druge medije su objavljeni u:

I have also been published in other media:

Elle Srbija (maj 2014. godine)

http://4.bp.blogspot.com/-aTZi4k9JWJI/U6MY1WDEi_I/AAAAAAAANSU/PU9RFvnbgSk/s1600/Trend.png
Trend (jul 2014. godine)

Joy Srbija (novembar 2015. godine)

Otvorena sam za saradnju sa blogerima i firmama koje se bave kozmetikom za ruke i nokte. Ukoliko želite da me kontaktirate to možete učiniti klikom na ikonicu koverta u gornjem desnom uglu na vrhu stranice.

I am opened for cooperation with bloggers and companies that deal with hands and nails-related cosmetics. If you wish to contact me, you can do so by clicking on envelope icon in the upper right corner at the top of the page.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...