21 May 2015

Darivanje, darivanje, darivanje


Prekjuče je moj blog napunio tri godine i tim povodom želim da vas pozovem na blogorođendansko slavlje. Ovom prilikom sam organizovala pet magradnih igara. Četiri nagrade su sponzorisane i veoma sam zahvalna Primaxu, Ultra Sunu, Kolinu i MoYou Nails na doniranim nagradama. To su kompanije prema kojima osećam veliko poštovanje, sa kojima imam dobru saradnju i u čije proizvode imam poverenje. Jednu nagradu sam sama uzela na nedavnom putovanju u Beč i nadam se da će vam se moj izbor lakova za tu nagradu svideti. Sve nagradne igre su otvorene za čitateljke iz Srbije, ali nisu sve otvorene za ceo region ili ceo svet. Slobodni ste da se prijavite za bilo koju ili sve nagrade za koje možete, ali znajte da ukupno možete osvojiti samo jednu nagradu. Sve nagradne igre se završavaju 4. juna u 00.00 časova. Imena dobitnika ću objaviti na blogu i Facebooku i oni će onda imati 48 časova da me kontaktiraju bilo porukom na Facebooku bilo preko e-maila. Obavezni uslovi za učešće su isti za svaku nagradnu igru - treba da pratite moj blog i posetite Facebook stranice mog bloga i sponzora te nagrade. Ostali "zadaci" vam povećavaju šansu da dobijete nagradu i nisu obavezni.

Two days ago my blog turned three and I'd like to invite you to join in my blogaversary celebrations. This time I have five giveaways for you. Four prizes were donated by importers I have cooperated with, who I respect and whose products I have faith in. One prize was bought by me while I was in Vienna and I hope you'll like my choice of polishes for that prize. Only two giveaways are open to people outside of Serbia so make sure to read description of each giveaway to see if you are eligible. All giveaways end on June 4th at midnight. I shall announce the winners here on blog and on my Facebook page and they will have 48 hours to send me an e-mail or message. Mandatory entries are the same for each of these giveaways - you have to follow my blog and visit Facebook page and sponsor's Facebook page. Other "tasks" are there to improve your odds at winning and aren't mandatory.


Jedan učesnik će dobiti dva Trind Caring Color laka - Mellow Yellow i Sunset Orange. Ova nagradna igra je otvorena za čitateljke iz Srbije. Nagradu je donirao Kolino doo.

One winner will get two Trind Caring Color nail polishes - Mellow Yellow and Sunset Orange. This giveaway is only open for readers from Serbia. Prize was donated by Kolino doo.

a Rafflecopter giveaway



Jedan dobitnik će osvojiti moju omiljenu bazu - Zoya Anchor - i lak Zoya Lillian. Ova nagradna igra je otvorena samo za čitateljke iz Srbije. Nagradu je donirao Ultra Sun.

One winner will get my favourite base coat - Zoya Anchor - and Zoya Lillian nail polish. This giveaway is only open for readers from Serbia. Prize was donated by Ultra Sun.

a Rafflecopter giveaway

http://opi.com/sites/default/files/hawaii-collection-gallery-00003.jpg

Jedan učesnik će dobiti tri laka iz OPI Hawaii kolekcije po sopstvenom izboru i jedan Avojuice losion. Otvoreno samo za čitateljke iz Srbije. Nagradu je donirao Primax doo.

One winner will get her choice of three nail polishes from OPI Hawaii collection & Avojuice lotion. This giveaway is only open for readers from Serbia. Prize was donated by Primax doo.

a Rafflecopter giveaway


http://moyounails.com/wp-content/uploads/2014/08/giftcard900x900-600x600.jpg

Jedan učesnik će dobiti poklon-bon u vrednosti od 40 £ za kupovinu na sajtu MoYou Nails. Pošto Royal Mail zabranjuje slanje lakova van Ujedinjenog Kraljevstva, ako dobitnik nije iz UK moći će da nagradu iskoristi za bilo šta osim lakova (dakle za pločice, pečate, dekoracije), a ako jeste iz UK onda može da iskoristi vaučer za bilo šta što MoYou Nails ima u ponudi.

One winner will get a 40 £ gift card for MoYou Nails. Since Royal Mail doesn't ship polish outside of United Kingdom, if winner is not from there they will be able to use the voucher to purchase anything but polish (ie. image plates, stampers, accessories). If the winner is from UK they can choose whatever they want from MoYou Nails website.

a Rafflecopter giveaway



Poslednja nagradna igra je otvorena za čitateljke iz celog sveta - samo proverite da li je dozvoljeno slanje lakova u vašu zemlju pre nego što se prijavite. Jedna učesnica će dobiti pet Misslyn lakova sa slike.

This last giveaway is open for readers from the entire world - just make sure it is legal to send polish to your country before you enter this giveaway. One winner will get five Misslyn polishes from the picture.

a Rafflecopter giveaway


Srećno svima!

Good luck to you all!

120 comments:

  1. Congratulations on your 3 year milestone!!
    It's a wonderful giveaway!

    ReplyDelete
  2. Srećan blogo-rođendan i da ih bude još puno, puno, puno :)

    ReplyDelete
  3. Srećan blogo-rođendan sjajna si, samo tako nastavi :D

    ReplyDelete
  4. Srecan blogorodjendan i puno uspeha u daljem radu!

    ReplyDelete
  5. Srećan blogorodjendan i da ih bude još puno.
    Blog je super, a najviše mi se dopadaju radovi sa pečatima.
    Ja koliko god se trudila, nešto mi ne ide baš najbolje to pečatiranje. :-)
    Jošuvek nisa koristila Trind proizvode, ali bi ih rado isprobala.
    Zanoktice su moj veliki problem jer ih kidam i grizem ( znam da je bljak, ali to je jače od mene) i zato stalno mažem razna ulja za zanoktice.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, nemoj kidati zanoktice. Ne zato što je bljak nego zato što tako povređuješ kožu i osetljivo tkivo oko korena nokta i možeš da izazoveš neku upalu ili još gore stanje.

      Delete
  6. Sretan blogorođendan :-) još ti ih punopuno ovako zanimljivih želim

    ReplyDelete
  7. Evo i ovde da cestitam: srecan rodjendancic! ^_^

    ReplyDelete
  8. Srećan rođendan i još PUNO, PUNO, PUNO, uspešnih da ih bude. :)

    ReplyDelete
  9. Srecan blogorodjendan i da ih bude jos puno,puno.... Sjajna si,blog ti je odlican!

    ReplyDelete
  10. First of all happy blogaversary! To answers your question, I like your blog as it is, I always find detailed reviews for stunning polishes and this way you help me to make an easier decision on purchasing or not some products! Keep doing what you do, because you're great in it! Thanks for this great giveaways, I am going to try my luck too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for such kind words and good luck.

      Delete
  11. Jao divnoce
    posto ne znam kako da ostavim link tacno do komentara, ostavila sam link ja postu, pa moze da se nadje po nicku, nadam se da je to ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da ću se snaći ;)
      Inače, direktan link do komentara se nalazi ovde gde piše datum i vreme kada si ostavila komentar.

      Delete
    2. e hvala, da znam za sledeci put =)

      Delete
    3. Ako budeš imala neke probleme slobodno mi pusti poruku, mejl štagod da to odmah rešimo.

      Delete
  12. Srećan rođendan Cajkinim kandžama (i svim njihovim bojama) :))

    ReplyDelete
  13. Aleksandra StankovićMay 21, 2015 at 11:57 AM

    Srećan blogorođendan, još puno predivnih boja i maštovitih šara želim :)

    ReplyDelete
  14. Srecan blogorodjendan Cajo! :) Zelim ti da sto pre dodjes do savrsene kucice za tvoje ljubimce. ;)
    Pokloni su fenomenalni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Meri. Bilo bi divno da ti se ispuni ta želja. :D

      Delete
  15. Pokloni su predivni... :) Želim vam još puno blogorođendana... :)

    ReplyDelete
  16. Čestitam na uspešnom trogodišnjem blogovanju, svaka čast za upornost i trud. :)

    ReplyDelete
  17. Sretan blogorođendan i neka ih bude još puno puno! :)

    ReplyDelete
  18. Srećan blogorodjendan! Da ih bude jos puno :)))
    Blah

    ReplyDelete
  19. A ja sam sve ubedjena da blogujes od 2011 :-D
    Moram da napisem omiljena si mi za lakice :-)
    I generalno jedna od nasih najboljih. (U mojih si top 3)
    Dobro mozda sam malo pristrasna, ali i nisam, realno, bas si posvecena do detalja i slike su ti vrrr', pismenost, inglish spiking itd itd sve na nivou ;-)
    Ako me pitaju gde je pecat, ja cu da kazem da je kod tebe, jer bolje pecatiranje ne videh :-D
    Da uzivas u ovome jos dugo dugo od srca ti zelim :-)
    Alekta***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Retroaktivno sam dodavala članke da odgovaraju datumima kada sam na Ani pisala o tim lakovima, otud ta razlika u datumima između prvog objavljenog i najstarijeg članka.
      A za ovo drugo ti mnogo hvala. :*

      Delete
  20. Evo i ovde da ti cestitam blogorodjendan ^.^ Prijavila sam se za 4 nagradne igre :D
    Sto se tice Trind proizvoda nisam ih nikada probala. A moji omiljeni proizvodi za negu su dobro poznati Dikla krema i Eveline 8in1.
    Kao sto i sama znas volim tvoj blog i odusevljena sam koliko si pedantna i precizna, kao i tvoj izbor boja. Volim kad vidim da izadjes iz svoje comfy zone i radis i neki nail art. Samo napred. =^.^=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Tanja. Plašim se da kvalitet mog nail arta nije baš na dobrom nivou te ga neću često stavljati, ali to ne znači da neću pokušavati da ga radim. :D

      Delete
  21. Kao prvo, srecan blogorodjendan od srca. Zelim ti jos puno, puno dobrih postova, jos vise lakova, a i potrosenih bocica koje ce napraviti prostor za nove ;)
    Nokti su mi vec neko vreme u dosta dobrom stanju, narocito otkad sam pocela sa koriscenjem tretmana Eveline 8 in 1. Zanoktice su mi dosta suve i podebele, ali ih vise nikako ne uklanjam, nego ih obilno mackam Tender care balzamom koji proizvodi Oriflame, i vidno su u boljem stanju. Pomaze mi i Alverde serum koji sam otkrila kod tebe :)
    Sto se tice samog bloga, moram da pohvalim slike, preciznost i detaljnost, dvojezicnost i toliko veliki raspon koriscenih boja i nijansi da se osecam kao pred prepunom policom lakova kad pretrazujem blog :)
    Volela bih da vidim jos sljokicastih lakova, ali to je licna preferenca, ja sam svraka u dusi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da si i kod mene našla nešto što ti pomaže (iskreno to mi je uvek najveći kompliment - da moje preporuke nekome znače).
      I sama sam svraka i zapravo imam dosta šljokičavih lakova, ali me muka hvata kada treba da ih skidam jer imam sve manje vremena da zamotavam nokte u foliku pa da čekam da se sve to otopi. Samo zbog toga retko prikazujem takve lakove, ali sigestija je primljena ;)

      Delete
  22. Uf, nema kod takvog krivljenja mnogo pomoći. Ojačavanje može donekle pomoći i ispraviti nokat, ali koliko će to biti zavisnosti od stepena zakrivljenja i dužine na kojoj se javlja. Neki nokti tako rastu i to moramo prihvatiti. Ja zato sada furam kraće nokte.

    ReplyDelete
  23. Nisam do sad koristila Trind proizvode, jako bih volela :) Koristim Eveline bazu 8 u 1, i Essence gle za zanoktice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakav je taj Essence gel za zanoktice? Nisam ga videla kod nas.

      Delete
  24. Sretne ti tri blogogodine i još puno ti ih želim! Redovito čitam postove i cijenim iskrena mišljenja o lakovima. Moj je blog na momentalnoj pauzi zbog ispita no prijavila sam se za ove misslyn lakove pa mi se možda i posreći. :)

    ReplyDelete
  25. Kraljice pecatiranja, zelim da ti pozelim srecan blogorodjendan ^_^ Svaka cast na trudu, upornosti i istrajnosti :)

    ReplyDelete
  26. Srecan blogorodjendan! Zelim ti jos puno, puno uspesnih postova, sarenih bocica, zanimljivih plocica, kvalitetnih pecata i najvaznije da uzivas u svemu tome i da jos dugo, dugo ne dodje do brunout-a jer je zadovoljstvo citati te.
    Moji jadni, ultra tanki, jako mekani noktici, skloni listanju jos uvek nisu probali Trinda proizvode. Mada bih jako volela kad finansije to dozvole. Evelin 8 u 1 mi dosta pomaze. Koristim i Alverde serum, Alverde i Depend ulje za nokte i zanoktice i to pomaze. Generalno sam proucila sve tvoje postove o savetima za negu i pomogli su mi. Veoma cenim i tvoje misljenje o razlicitim sredstvima za uklanjanje zanoktica. Sledece cu probati Afroditin odstranjivac po tvojoj preporuci. I moram napomenuti da mi je jedna stvar koju sam procitala samo kod tebe pomogla da mi lak na noktima traje bar 1 do 2 dana duze. A to je ne lakirati nokte nakon tusiranja ili pranja kose. Noktima treba oko sat vremena da se vrate u prethodno stanje. To mi je stvarno pomoglo.
    Nastavi samo ovako. Nemam drugih predloga, komentara niti zamerki. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Drago mi je da nalaziš korisne savete kod mene, a ja ću se potruditi da smislim još neke korisne članke.

      Delete
  27. nisam nikad probala trind lakove, a sugestije nemam jer ko am ja da tebi pišem nešto o lakovima a ti si bog istih :). Šalu na stranu da nema tvoje stranice ja ne bi znala koji sve lakovi postoje tako da samo napred :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Daleko od toga da znam sve, a dobro je čuti i druga mišljenja i predloge jer ja sam se toliko udobno smestila ovde u svoju zonu komfora da mi neke stvari lako mogu promaći ako mi nisu iz osnovne sfere interesovanja. ;)

      Delete
  28. Srecan rodjendan! Sve najbolje!
    Nisam koristila lakice ali volela bih,a nokti su mi krti i zanoktice jako suve i ispucale .
    Obozavam lakove a samim tim i tvoju stranu :) Nagrade su fantasticne,lepo bi bil kad bi mene pogodila neka :)
    Svako dobro,samo tako nastavi...divno je citati tvoj blog.
    Pozdrav.
    P.S. Pratim te preko fb Marina Suncica i gfc-a Marina Makeup

    ReplyDelete
  29. Super blog,podsetili ste me na radnju bornpretty a bas sam je trazila!Hvala punooo,svidja mi se blog i srecan rodjendan(zakasnelo)!!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      Ako budeš naručivala sa BPS slobodno upotrebi moj kod za 10% popusta - LCFJ61.

      Delete
  30. Congratulations and thanks for the giveaways!
    Love your polish reviews!

    ReplyDelete
  31. Congratulations on your 3 year milestone! Great giveaway, thanks!
    I like to read your polish reviews. You are doing a great job.

    ReplyDelete
  32. Nokti su mi (relativno) lošeg kvaliteta,zanoktice problematične ali sam zahvaljujući tvom blogu i preporuci za OPI i Trind preparate uspela da ih upristojim Nažalost,u svojoj prilično skromnoj kolekciji lakova nemam nijedan OPI ni Zoya lak za nokte ali to će se promeniti uskoro - nadam se da ću ugrabiti neki Pixie Dust,divni su :)!
    Puno uspeha u daljem radu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti.
      Za Pixie Dust treba požuriti - više se ne proizvode pa je izvesno da neće biti dopuna.

      Delete
  33. Jos jednom-srecan blogorodjos!
    Nisam koristila nista od Trind-a ali vec dugo imam u planu neki od tretmana. Verujem da ce to biti uskoro jer se blizim kraju ovom koji sada koristim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti.
      Meni je Trind zaista mnogo pomogao i evo, sada sam uzela ponovo balzam za zanoktice jer mi zaista mnogo prija.

      Delete
  34. Sretan Blogorođendan!!!
    nadam se da ćemo se još dugooo čitati :) :D

    ReplyDelete
  35. Congratulations on your 3 year milestone!!
    It's a Great giveaway! Thank you :)

    ReplyDelete
  36. au zar je vec 3 godine proslo... pa srecan blogorodjendan! meni je tvoj blog bas po ukusu valjda sto ne simpatises previse roze i slicne nijanse kao ni ja, pa mi se gotovo svaki lak koji predstavis dopada, a i dosta sam toga naucila ovde posebno oko nege noktiju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Nega mi je najzanimljivija tema pa mi je veoma drago što se moje pisanije pokazuje kao korisno.

      Delete
  37. I love ur nail polishes' reviews!!

    ReplyDelete
  38. Sretan rockas cajki i njezinim kandžama, nek ih ubuduće krasi još i vise lijepih lakova! :) Moj prijedlog je pisanje što je više moguće postova u kojima se uspoređuju slični lakovi različitih cjenovnih rangova iliti dupes ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Kristina. Ja na žalost nemam veliki raspon lakova iz različitih cenovnih rangova, ali se trudim da kada predstavljam lak kome imam slične lakove u kolekciji da to pokažem u samom članku.

      Delete
  39. thank you for this chance , love ur nail art <3

    ReplyDelete
  40. nisam koristila Trind proizvode a nadam se da su efikasni kod zanoktica posto sa njima imam veliki problem.POzdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balzam im je odličan za hidriranje eponihijuma, a sredstvo za odstranjivanje zanoktica delotvorno uklanja izumrlu kožu.

      Delete
  41. Nisam koristila Trind proizvode, a u poslednjih nekoliko godina imam problem sa listanjem noktiju. Pomaže mi Eveline lak 8 in 1.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne zaboravi samo da pojačaš hidriranje noktiju kada koristiš formalinski tretman.

      Delete
    2. A šta preporučuješ za hidriranje?

      Delete
    3. Ovde možeš naći različite preporuke http://cajkinekandze.blogspot.com/p/negacare.html jer zavisi od tvojih noktiju i zanoktica šta će ti više odgovarati.

      Delete
    4. Nema na čemu. Nadam se da ćeš naći nešto što ti odgovara. Predlažem da počneš od članka o sređivanju noktiju kod kuće. Lako ćeš posle na osnovu njega naći proizvode koji ti odgovaraju.

      Delete
  42. Sretan blogorođendan! :) Da ih bude još mnogo i sa ovako finim nagradama :D I naravno, u međuvremenu, da parimo oči nad lepim lakićima i odličnim pečatiranjima :)

    ReplyDelete
  43. Pre svega srećan blogorođendan, želim ti još dugo dugo pisanje ovako lepih i koristnih tekstova i informacija :)
    Nisam do sada koristila Trind proizvode, a moji problemčići sa noktima su da kucnem u drvo kolko tolko dobri, imam samo blage zanoktice koje rešavam mackanjem kremica i potiskivanjem ih se rešim, izbegavam gelove i izlivanje, ali ponekad odradim ukoliko mi je potrebno za neku svadbicu a moji mi puknu ko za baksuz, u sopstvenom manikiranju uglavnom mažem providan ili ojačivač pa tek preko neku boju :)
    Pozdrav iz Beograda :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Gordana.
      Drago mi je što nemate neke probleme sa noktima i želim Vam da tako i ostane.

      Delete
  44. Srecan rodjendan.

    Nisam do sada koristila Trind proizvode, bilo bbi lepo da ih isprobam. Marija

    ReplyDelete
  45. Srećan blogorođendan :) Obično ne učestvujem u nagradnim igrama, ali kad sam videla MoYou morala sam da "upadnem", jer dugo želim da isprobam njihove pločice :)

    ReplyDelete
  46. hi thanks for this chance
    please contact me through fb (ilaria carraro) if i win thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ilaria. I suggest you reread the rules. It is not me who will contact you if you win. It is you who shoul follow my blog and contact me in case you win.
      Good luck.

      Delete
  47. Very nice to look at, even if you don't win.

    ReplyDelete
  48. Srecan rodjendan!
    Nisam koristila Trind proizvode, listanje i jacinu resavam Evelinom 8 u 1, a sa zanokticama se borim kako stignem, najcesce nekom Nails Kim kremom :)
    jeckosmesko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jeckosmeško :D
      Nisam čula za tu kremu. Pomaže li?

      Delete
    2. :)
      To je vise neka mast, divno mirise i omeksaju zanoktice zaista, a trebalo bi da sluzi i za jacanje noktiju ujedno i poravnanje ploce, kako mi je objasnila prodavacica, e sada, pitanje je da li sve to radi, jer nisam bas mazala onako neko vreme konstantno, jer ne smeju da se lakiraju nokti u medjuvremenu :)

      Delete
    3. Ko je proizvođač? Rado bih je potražila jer zvuči baš dobro.

      Delete
    4. http://www.idemacosmetics.com/Viewdoc.asp?co_id=256
      Evo je, ja sam je nasla u radnji na Banovom brdu, u nekom trznom centru :)

      Delete
    5. Hvala ti. Pokušaću da je nađem.

      Delete
  49. Trind proizvode jos uvek nisam koristila, negujem nokte i zanoktice Shenemil uljem naljenjenom bas noktima i zanokticama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šenemil ulje je baš dobro. Ranije sam ga koristila. Samo mi se ne dopada pakovanje, tj. što ima kapaljku, a ne četkicu.

      Delete
  50. Nastavi da radis ono sto te cini srecnom i sto volis

    ReplyDelete
  51. I haven't had the opportunity to try Trind! My nails have seen so much damage though.. I hear that Trind is a very gentle brand, so I would hope that their polish would be forgiving to my nails! (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trind is a great brand and I suggest you try some of their products, especially nail and cuticle balsams. Sadly this prize is only open for my Serbian followers. You can however enter two giveaways - Misslyn and MoYou Nails - as those two are worldwide.

      Delete
  52. I would love to see a post filled with your all time favorite and least favorite polishes!! Besides that, just keep doing what you're doing!! I love all of your manicures!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. I have so many favourites it would be impossible to do a post about them :D

      Delete
  53. Nisam do sada koristila ništa od Trind proizvoda, ali sam čitala dosta pohvala. pogotovo na tvom blogu.
    Nemam nekih preteraih problema sa zanokticama, zato što se trudim da ih hidriram i redovno mažem ulje za zanoktice i kreme za ruke.

    ReplyDelete
  54. sretna ti blogođendan, nadam se da ćeš ih proslaviti još puuuno, a ja te definitivno čitam i dalje :*

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...