16 October 2013

Sephora L63 Be a Millionaire


Predstavljanje Sephora proizvoda nastavljam lakom koji je veoma u mom fazonu i kome sam se prilično radovala. Be a Millionaire je tamno-zelena krema visokog sjaja i nadala sam se da će biti sve ono što Essence Deep Sea, Baby nije, ali nije mi se ispunila želja. Mada se po nijansi razlikuju, i ovaj je lak toliko taman da se zeleni ton uglavnom jedva vidi, što mi je veoma žao. Kao što sa poredbene slike možete videti, plavlji je od Deep Sea, Baby (na slici pogrešno nazvanog The green & the grunge) i malo je zadimljeniji.


I continue reviews of Sephora polishes with a lacquer that is really my type of colour and which I was really looking forward to. Be a Millionaire is a dark green glossy creme I was hoping will be everything Essence Deep Sea, Baby isn't, but my wish wasn't granted. Although they differ in shade, this one too is so dark that most of the time the green tone is barely visible, and I'm sorry that is the case. As you can see from the comparison photo, it is bluer in tone than Deep Sea, Baby (misnamed The green & the grunge in the photo) and it is a bit smokier.


Aplikacija nije bila savršena kao kod Jealous, ali nije loša. Potrebna su dva sloja za ujednačenu boju. Loša strana je što strašno farba nokte. Probio je bazu i obojio mi nokte u plavo. Ova se boja ne može skinuti acetonom već samo blagim turpijanjem nokatne ploče ili pilingom nokta. Dobra strana mu je što je veoma postojan na noktima. Nosila sam ga tri dana bez ikakve promene, čak i bez bele crte. Posle sam ga obogatila slojem ljuspica i tako nosila još dva dana, opet bez ikakvih promena. Predlažem da se nosi preko dva sloja baze i sa brzosušećim nadlakom ili kapima kako bi se ubrzao proces sušenja toliko slojeva.


The application wasn't as perfect as Jealous, but it wasn't bad at all. It takes two coats for even colour and full coverage. Its downside is that it stains nails badly. It penetrated my base coat and dyed my nails blue. This colour can't be taken off with acetone, but only by light buffing or peeling. Its upside is durability. I had worn this polish for three days without any change, even with no tipwear. I then layered a coat of flakies over it and wore it that way for two more days, again without any change. I suggest this polish to be worn over two layers of base coat and with a quick dry top coat or dry drops over to speed up drying of all those layers.

Sephora Be a Millionaire - Essence Deep Sea, Baby Sephora Be a Millionaire - Essence Deep Sea, Baby

Predstavljeni proizvod sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada.

I have received this product for an honest review. For additional info see my disclosure policy.


32 comments:

  1. Before I started reading I was sure it was a beautiful black - I still like it a lot tho - but a stainer in this shade - noooo go and not good :(

    ReplyDelete
  2. Tvoja boja totalno, šteta što nije malčice više zelen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš je moja boja. Njemu sam se od svega najviše radovala.

      Delete
  3. Bas je super. Opirala sam se ali ste me ipak uvele u carstvo tamnih lakova :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excellent :D Sada im je i sezona pa se nadam da ćeš ih rado nositi. Imaj na umu da tamni lakovi umeju da oboje nokte pa ne bi bilo zgoreg da ih za svaki slučaj mažeš preko dva sloja baze.

      Delete
  4. iako nije ono što si ti tražila, meni je predivan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste predivan, ali nije ono što sam očekivala. Nije prvi put da se to desi, ali to je loše po moj životni prostor - ponestaje mi mesto za držanje svih tih prelepota :D

      Delete
  5. Lepa je nijansa. Meni se, inače, više dopadaju crni mat lakovi. Ili kombinacija ova dva :)

    ReplyDelete
  6. Jedva se vidi zeleni ton ali baš je lep.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što kaže Sonja, mi znamo da je zelen i to je dovoljno :D

      Delete
  7. Meni se dopada.. :)
    Ionako mi znamo da ide na zeleno, to je dovoljno. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je jedino važno. Možda bi se zeleni ton više vido da sam ga matirala.

      Delete
  8. Prvo sam pomislila da je crni, ali sad vidim da nije. A taman htedoh da se pohvalim da sam napokon uzela crni lak, po prvi put u zivotu :) Sad idem da eksperimentisem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajde, eksperimentiši pa (ob)javi utiske na blogu :D

      Delete
  9. Replies
    1. Spremam za iduću nedelju nešto što će ti biti još lepše.

      Delete
  10. It looks almost black to me, but it's very beautiful none-the-less. Bummer about the staining though.

    ~ Yun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooh, don't get me started on the staining. I love green polishes, but these several last ones I wore stain like hell.

      Delete
  11. U usporedbi se definitivno vidi vise zelene u essence-u, ali svakako su previse crni. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na noktu se vidi samo blaga razlika u tonu. Ništa više.

      Delete
  12. Odlican je! Zaista se zelena boja jedva nazire al ima predivan sjaj. Mozda bi se bolje videlo da je bilo sunca kad si slikala. Ja sam nosila nekoliko dana Live and let die koji je isto toliko taman da se zeleni ton jedva nazire. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne vidi se ni na suncu. Ah, potraga se nastavlja.

      Delete
  13. Uh, kako divno sija. I ja sam u potrazi za tamno zelenim lakom, svi mi, kao i ovaj, deluju crno kada se namazu. :/

    ReplyDelete
  14. Jao prelep je, opsednuta sam tamno zelenom bojom ovih dana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako nađeš neki zeleniji tamno zelen lak, javi koji je.

      Delete
  15. Ja sam izgleda jedina koja nije pomislila da je crni, odmah sam primetila zelenu jer je obožavam! :) Ovaj je baš po mom ukusu, a zbog gela na noktima ne bi mi farbao...

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...