24 November 2014

Sephora It's Time To Rock!


Ovu lepotu ste već imali priliku da vidite u mix & match usklađenom manikiru, a evo ga sada samog, bez dodataka. Iako je u pitanju stari lak, veoma sličan ako ne i isti lak se može naći u novom pakovanju, pod imenom Black Jack. Ja više volim staru bočicu pa mi je drago što sam uspela da nađem baš ovu verziju, a da ne spominjem razliku u ceni između starih i novih Sephora lakova.


You have already seen this beauty in mix & match matching manicure, but now I'm showing it on its own. Although this is an older polish, there is a similar if not the same colour available in new packaging. It's called Black Jack. I prefer older bottle so I am happy I managed to find this version, not to mention the difference in price between the old and new Sephora polishes.


It's Time To Rock! je sivi lak ispunjen plavim, ružičastim i srebrnim svetlucavim česticama. Sviđa mi se što lak deluje kalajno-sivo, ali se vide ti plavi i ružičasti odsjaji. Površina laka je svetlucava, ali ne i sjajna. Sam lak se nanosi pristojno i suši se prosečnom brzinom. Bila su mi potrebna dva sloja za punu pokrivenost i ujednačenu boju. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


It's Time To Rock! is gray polish filled with blue, pink and silver sparkly particles. I like how this polish looks pewter-gray, but you can see blue and pink flashes of colour. The surface is sparkly, but not glossy. The polish goes on smoothly and it takes two coats for full coverage and even colour. Drying time is average. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

14 comments:

  1. Imam, volim, posebno je lep kad je oblacno :)

    ReplyDelete
  2. It really rocks your nails - I'm envious you can wear colors as dark as this so well LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bet you could rock this polish. It isn't that dark, trust me :D

      Delete
  3. Ni ja nisam odusevljena novim bocicama, ove stare su mi bile draze.
    Inace volim Sephorine lakove i imam ih puno. Divan je ovaj...nekako je magican ;)

    ReplyDelete
  4. Jao prelep je!!! Posle onih tvojih dance legend koje posle ovde pročitanih postova sanjam ovaj mi je naj! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, biće još DL, samo ne skoro. Čekaju neko lepše vreme :D za slikanje.
      Do ovog (tj, do onog u novom pakovanju) ipak je lakše doći.

      Delete
  5. I have to look up for this one, because I like it a lot! It looks fantastic on your nails!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Look for the new version (Black Jack). This older one will be near impossible to find.

      Delete
  6. ajao, kako je lep, oduševljena sam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volim kada se oduševiš nekim mojim lakom. Da ne bude da samo ja balavim za tvojim lepotama. :P

      Delete
  7. Prelepota! I tvoje su fotografije odlicne.
    Ne znam da li si imala prilike da nosis ovaj lak po suncanom vremenu, dosta se razlikuje utisak. Dopada mi se sto je zanimljiv kad je oblacno, jer se razaznaju sve boje svetlucavih cestica u njemu. Na suncu dominira tamnosiva.

    Zahvaljujuci ovom laku sam i obratila paznju na seforice.
    U novoj ambalazi imam samo Voodoo Doll, koja je savrsena ljubicasta, mislim da cu cak i ja imati problem da joj nadjem adekvatnu zamenu kad potrosim rezervnu bocicu. Stalno ih povlace i ubacuju nove, mozda je i vrate pod novim imenom kao ovaj. Od mojih stariteta, mislim da bi ti se svidele Dark Chocolate Chunk i Military Jacket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ga nosila po suncu. Nije bilo sunca :-(

      Dark Chocolate Chunk i Military Jacket mi se sviđaju po imenu :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...