09 January 2015

Essie Serbia Nailfie


Početkom decembra Essie Srbija je objavio nagradni konkurs za koji sam se konačno nakanila nešto da napravim. Isprva sam htela da napravim klasičnu sliku jednog od Essie lakova koji mi stoje neisprobani, ali sam ipak odlučila da uradim nešto kreativnije. Konkurs traje do 10. januara, biće 30 dobitnika, a nagrade su Essie lakovi (jedan lak po dobitniku).

Essie Serbia has announced a contest that I have finally decided to enter. At first I thought I could just post a regular swatch photo of one of several untried Essie polishes I have, but instead I opted to do something a bit more creative.


Polazna tačka mi je bio manikir koji sam radila za Mix & Match usklađeni manikir. Glavni lak sam odabrala da mi bude Essie Dive Bar i znala sam da želim da ga iskombinujem sa Essie Licorice. Na domalom prstu sam ih uklopila u rešetkastu šaru, a na palcu se ne vidi da sam uradila ruffian. Na preostala tri nokta sam samo preko Dive Bar dodala različite nitne - zvezdu za kažiprst, markizu za srednji prst i okruglu za mali prst.

My starting point was the manicure I did for Mix & Match Matching Manicures. I have chosen Essie Dive Bar to be my main colour and I knew I wanted to combine it with Essie Licorice. I have combined them in lattice pattern on my ring finger and in barely visible ruffian on my thumb. I have only added studs over Dive Bar on my other three nails - star for index finger, marquise for middle finger and round one for pinkie.


Pošto mi je nitna na srednjem prstu štrčala i brzo je otpala, promenila sam joj položaj i sve učvrstila i izravnala slojem Cult Nails Wicked Fast nadlaka.

Since the stud on my middle finger protruded from my nail and it fell off quite soon I decided to change its position and I have secured and evened everything out with a coat of Cult Nails Wicked Fast top coat

12 comments:

  1. That's a very elegant and stylish mani. I would feel OK wearing black nail polish this way :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prove it :P
      JK. I am very glad you like it. You know how much I love dark polishes so I'm happy whenever you like some of my darker manis.

      Delete
  2. Pratim sve tvoje noktiće, ali ovi su mi do sada njaljepši :)

    ReplyDelete
  3. odlična kombinacija, a dive bar je baš krasan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dive Bar je divan i prosto razmišljam da uzmem još jednu bočicu. Da se nađe :D

      Delete
  4. Čim sam otvorila galeriju ugledala sam poznate nokte. :D
    Super je manikir, sviđa mi se.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Ima nas nekoliko prepoznatljivih u galeriji i mislim da smo sve zaslužile da dobijemo po nešto jer smo se i potrudile oko manikira. Nadam se da će se i organizator složiti sa mnom.

      Delete
  5. meni je ovo savrseno :) i nokti su ti jako uredni i lijepi :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...