25 January 2015

Matching Manicures - zvezdano nebo


Današnji članak malo kasni jer sam bolesna i, iskreno, nije mi se ni rado manikir. Tema mi je primamljiva i imala sam ideju šta da napravim pa sam ipak nešto uradila. Nije mnogo, ali nadam se da je dovoljno i da će vam se svideti.

Today's post is late because I got ill and, to be honest, I didn't feel like painting nails. This week's theme - starry skies - was appealing to me so I did do a simple mani. Nothing too fancy, but I hope it is enough and that you'll like it.



Lakovi koje sam koristila su Essence Urban Messages Nightline i Essence Effect Nail Polish I Love Magic. Pečatirala sam zvezdice sa MoYou Nails 204 koristeći Manhattan Liquid Metals 101z. Zvezdaste nitne su N.Nail DRN619. Ne zaboravite da pogledate i manikire drugih blogerki.

Polishes I've used are Essence Urban Messages Nightline and Essence Effect Nail Polish I Love Magic. I have stamped stars from MoYou Nails 204 image plate using Manhattan Liquid Metals 101z. Star-shaped studs are N.Nail DRN619. Don't forget to check out other bloggers' manis as well.






26 comments:

  1. Kažiprst i mali prst mi se mnogo sviđaju kako su urađeni! I ako je prehlada u pitanju, uzmi skuvaj vodu, prelij tom vodom sitno iseckan đumbir (jedan do dve kašičice), i kad se malo prohladi dodaj limuna i meda (sok jedne polovine limuna i jedna kašičica meda). Želim ti brz oporavak :*

    ReplyDelete
  2. odlično složeno, svaka čast na volji i kad si bolesna, drži se :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Žana. Volim ja naše nedeljne igrarije pa nisam htela da preskočim ovu temu.

      Delete
  3. Sviđa mi se kako si sve ukomponirala!!!
    Ovaj Essence topper je čudo jedno za ovu manikuru, srećom pa je oblačno pa ne blješti u svim duginim bojama :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Every cloud has a silver lining. Bukvalno :D

      Delete
  4. O Bože da ja ovako radim nokte bolesna i bezvoljna di bi bila :D Manikura je efektna i prekrasna, essence nadlak izgleda čarobno. :) Nadan se da ćeš brzo ozdravit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Da sam zdrava ne bih uradila mnogo bolje, ali bih više uživala u procesu.

      Delete
  5. Preprekrasna manikura, svaka čast jako si to lijepo iskombinirala :)

    ReplyDelete
  6. That's super cool, and it looks so good with your stone, a perfect match (again) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Maria. That stone makes everything look so much better. :D

      Delete
  7. Zanimljivo i lijepa kombinacija :D Najljepši su mi kažiprst i mali prst :) Čitala sam dobrih recenzija o MoYou pečatima, morat ću ih nabaviti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Da, MoYou Nails ima odlične pločice, ali se moraju naručivati sa neta.

      Delete
  8. Odlično izgleda, kažiprst i domali mi se nekako najviše dopadaju :D

    ReplyDelete
  9. Nije komplikovano a veoma efektno. Svaka cast, rado bih ih i sama nosila. =^.^=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Ne sumnjam da ćeš ti već smisliti nešto kreativnije.

      Delete
  10. Prekrasno! I opet, potpuno u mom stilu, sve se lijepo uklopilo, pečati su super, a pogotovo mi se sviđa Essence Effect Nail Polish I Love Magic na tamnom laku <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Valentina. Drago mi je da ti se dopada. :*

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...