29 January 2016

LadyQueen 3D dekoracije


Pre par nedelja mi je sa LadyQueen sajta stiglo nekoliko metalnih dekoracija za nokte o kojima, naravno, danas pišem.

A couple of weeks ago I got several metal decorations for nails from LadyQueen website and, naturally, I am writing about them today.

NA0701

Prvo malo o mom dosadašnjem iskustvu sa ovom online prodavnicom. Kada su me kontaktirali, bila sam zainteresovana za saradnju jer u ponudi imaju neke stvari, brendove kojih nema na drugim sličnim sajtovima sa kojima sam sarađivala. Mislim pre svega na Hēhē pločice za pečatiranje, za koje se ispostavilo da su kopije. Potom sam za predstavljanje odabrala ove metalne ukrase i kada sam ih dobila bila sam veoma neprijatno iznenađena. Naime, kada sam ih birala, oni su prodavani u pakovanju od deset komada po modelu i to je ono što sam i očekivala da dobijem - tri puta po deset metalnih džidža. Stigla mi je po jedna. Kada sam kontakt osobi skrenula pažnju na to, rečeno mi je da je to bila greška na sajtu i da je trebalo da piše da se dobija samo jedan komad (na sajtu je u tom momentu samo u "imenu" proizvoda spomenut 1 komad, svugde drugde je ostalo deset komada). Da sam kupac koji je potrošio novac i dobio ovo što sam ja dobila, bila bih besna. Ako je bila greška, njihova je greška i klijentima treba da pošalju ono što su platili (ili na drugi način naručili) i da privremeno obustave prodaju tog proizvoda dok se greška ne ispravi, a ne krišom i parcijalno da menjaju detalje o proizvodu. Ako odete na link, primetićete da sada svugde piše 1 komad, ali pitam se na koliko drugih proizvoda će im se još desiti ovakva "greška". Zbog ovoga ja neću biti njihov kupac i ne mogu vam mirne duše preporučiti da kupujete kod njih.

Firstly, a bit about my experience with this online store so far. When they contacted me, I was interested because they carry some items, brands that other similar etailers do not. I have Hēhē image plates in mind, and those turned out to be fake. Afterwards I chose these metal decorations for review and I was very disappointed when they arrived. When I made my choice, these were sold in packs of ten for each design and that is what I expected to get - three times ten metal tchotchkes. I got one of each. When I mentioned this to my contact person, I was told that it was a mistake on the website and that it was supposed to be one piece all along. At that point, only the "name" of the product mentioned 1 piece, everywhere else it was 10 pieces. If I were a customer who spent money and got what I have, I'd be furious. If it were a mistake, it was their mistake and they should have delivered what was promised/advertised, then temporarily stop sale of that item and sort out issues instead of covertly and partially changing details in description. If you visit the link above, you'll see that it mentions only 1 piece, but I can't help but wonder how many more items will have such "mistake". Because of that I will not buy from this etailer and I can't in good faith recommend it to you either.

#366 preko Golden Rose Magnetic 02

A sada malo o NA0701 metalnim ukrasima. Napravljeni su od nedefinisanog metala, koji možda može da izazove reakciju kod odoba alergičnih na neplemenite metale. Nisu svi baš glatko izrađeni - pahuljasti koji je meni stigao ima veoma loše obrađene ivice, preostala dva su sasvim okej. Prilično su krupni (dimenzije svakog pojedinačnog pišu na slici na sajtu) i možete videti da meni taman prekrivaju nokat po dužini ili po širini. Nisu sasvim ravni već im je donja površina zakrivljena, tako da ne štrče previše sa nokta, mada ako su vam nokti sitniji od dekoracije ili zakrivljeniji od krivine samog ukrasa, štrčanje je neizbežno.

Now a bit about NA0701 metal decorations. They are made of an unnamed metal and may cause a reaction in people who have base metal allergies. Not all of them are smooth - snowflakey one has ragged edges, the other two are quite fine. They are all fairly large (you can see dimensions on website) and you can see that they just cover my nail either lengthwise or widthwise. They are not straight, but have some curve to their lower surface. That makes them fit nails better and makes them protrude less, but if your nails are tinier or more curved you will not avoid some poking out.

#364 preko Essence Caught In The Middle

Za pričvršćivanje sam koristila Essence Gel Look nadlak i bila sam prijatno iznenađena koliko je dobro držao, posebno kostursku šaku. Ova mi se dekoracija pokazala i kao najzgodnija za nošenje jer mi savršeno naleže na nokat. Ako zanemarimo tri štrasića u dnu, nemam zamerki na ovaj ukras. Pahuljica je, kao što sam spomenula, prilično loše obrađena. Zbog svoje širine i blage zakrivljenosti najviše odstoji od mojih noktiju. Fleur de Lis mi se izgledom najviše dopada od ova tri, ali i on mi malo odstoji od noktiju, što znači da je moguće zakačiti ga odećom ili kosom i odvaliti sa nokta. On i pahuljica najvećom površinom naležu na nokat te bi se možda pričvršćeni lepkom ili dobro prekriveni nadlakom bolje održali. Dekoracije se mogu upotrebiti više puta - aceton ih ne oštećuje.

I have used Essence Gel Look top coat to glue them to my nail and I was quite pleasantly surprised how fast it held them, especially skeletal hand. This decoration turned out to be the most convenient one to use in nail art because it fits my nail perfectly. If we disregard three tiny rhinestones, I have no objection to this item. Snowflake is, as I mentioned previously, rather poorly manufactured. Because of its width and very mild curvature it stands off my nails the most. I like fleur de lis best of the three, but that one also protrudes a bit from my nail, which means it can easily catch onto clothes or hair and get ripped off the nail. Along with snowflake, it has large surface that fits nails so it may hold on a longer if you use glue or cover it generously with top coat. These decorations can be reused - acetone doesn't damage them.

#361 preko Avon Gunmetal, slika sa BP-L016

Predstavljene proizvode sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada. Ukoliko budete naručivali sa LadyQueen možete upotrebiti moj kod za 15 % popusta pri naručivanju. Samo unesite RSAX15 u prostor za kod za popust kada budete plaćali.

I have received these products for an honest review. For additional info see my disclosure policy. You can use my coupon code to get 15 % discount when you order from LadyQueen. Just enter RSAX15 at checkout.


20 comments:

  1. I like the first one, the star kind of shape,but I'm not sure I would be able to wear big thingies like this on my nails...

    ReplyDelete
  2. Jako neprofesionalno. Od ukrasa mi se najvise dopada kosturska saka, ona najbolje naleze na nokat. Nadam se da stras nije toliko upadljiv, posto ga ja nisam odmah uocila. Steta sto pahulju nisu malo lepse uradili.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj što su neprofesionalni, nego su i daleko skuplji od BPS. Upravo sam naručila i pahulje i ljiljane (dve verzije) sa BPS, po pet komada za manje od $2.

      Delete
  3. Jedan komad i 10 komada nije uopšte mala razlika, zaista neprofesionalno. Kosturska šaka jako, jako dobro izgleda, baš mi se sviđa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da je velika razlika. Sve mi je to suviše pijačarski.

      Delete
  4. Svi ukrasi su simpaticni(i sakica i pahulja), ali Fleur De Lis ti je fenomenalan! Ne znam sta mi se vise svidja: ukras ili print..

    ReplyDelete
  5. Meni se najvise svidja pahuljica :D videla sam da si za prisvrscivanje koristila Essence Gel Look, interesuje me koji je lak najbolji za pricvrscivanje ukrasa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. U suštini je najbolje koristiti lepak (nikako direktno na noktima, naravno), ali meni se pokazalo da bilo koji gušći nadlak služi veoma dobro.

      Delete
  6. Sve mi se svidja kako ti stoji, a svidja mi se i tvoja objektivna recenzija :-)
    Iskreno nokti su mi u nikad gorem stanju pa htela - ne htela, moracu da im posvetim vise paznje, iako za njih imam najmanje vremena.
    Zelim ti divan dan, Alekta :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma nega noktiju ne oduzima toliko vremena. Možeš ti to. :*

      Delete
  7. Meni se ovi ukrasi uopce ne dopadaju. Oke, kod tebe stoje lijepo ali imam osjecaj da bi izgledali neuredno na noktima, pogotovo manjim..

    ReplyDelete
  8. Kosturska ruka je predobra!! Iako dobiti samo jednu dekoraciju umjesto 10 je veliko zarocaranje. Ja sam s njima suradivala ali mi tako nesto jos nije dogodilo.. Cak su mi prvi put poslali 2 puta paket jer je u prvom bila kriva naljepnica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne sumnjam da su se oni i drugima pokazali kao dobri saradnici. Meni nisu i sa takvom firmom ne mogu nastaviti saradnju.

      Delete
  9. Replies
    1. You could take "we don't read your reviews" as official slogan.

      Delete
  10. meni je taj kosturko super :D
    uzimala sam i ja s njihovog sajta ovakve ukrase, i uredno je pisalo na stranici da je u paketu jedan komad... shit happens, šta ćeš :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bilo je nekoliko ovakvih ukrasa na kojima je pisalo "1 komad". Na ovima je pisalo "10 komada", što je i razlog zašto sam ih odabrala. Ovo što su uradili je trulo, a još je luđe što recenziju nisu pročitali (vidi iznad), kao ni mejl u kome sam ih obavestila da sa njima više neću da radim već mi odmah nude nove stvari. Iskreno, skuplji su od BPS, a nisu na njihovom nivou i ne vidim razlog da, uzevši sve to u obzir, nastavim saradnju sa njima. Ne dovodim u pitanje to što su nekim ljudima dobri. Meni nisu.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...