10 January 2016

Matching Manicures - narandžasto


Danas na noktima nosimo jednu od najveselijih boja - narandžastu. Moj manikir je po običaju jednostavan, ali se nadam da će vam se svideti uprkos svojoj jednostavnosti.

Today we are wearing one of the cheeriest colours - orange. My mani is simple, as usual, but I hope you'll like it nevertheless.


Mislim da je ovo prvi put da radim vertikalni gradijent. Sam prelaz između dve nijanse se nalazi na kažiprstu i domalom prstu, ali se gradijent zapravo prostire preko svih noktiju - od svetlijeg tona na palcu preko tamnijeg na srednjem prstu i vraća se na svetliji na maliću. Svetliji lak koji sam koristila je Misslyn Sparkling Orange, a tamniji je Zoya Dhara. Prilično sam zadovoljna efektom jer je manikir svetlucav i veseo, a opet dovoljno diskretan i nosiv. Kako se vama čini? Ne zaboravite da bacite pogled i na manikire drugih učesnica. Naći ćete ih na linkovima na kraju članka.

I think this is the first time I did a vertical gradient. The colur shift is on my index and ring fingers, but the gradient effect covers all the nails - from lighter shade on thumb to darker one on middle finger and returns back to the lighter one on pinkie. I have used just two polishes - the lighter one is Misslyn Sparkling Orange and the darker one is Zoya Dhara. I am quite pleased with the effect because it is cheerful and sparkly, yet wearable and not overpowering. What do you think? Don't forget to check out other bloggers' manis at the links below.








27 comments:

  1. Super je manikir i svidja mi se ideja. :)

    ReplyDelete
  2. boja je prekrasna. najsličnije sto imam je opi jinx u mini pakovanju, zelim naći i ono regularno. bojica i manikura su divne. i sad ću kod tebe ponovit isto: dobro da nisam izabrala ovakav tip laka :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jinx je kao mešavina ova dva laka - jaka boja kao Dhara sa šljaštećim šimerom kao ovaj Misslyn. Nemam Jinx, ali imam Golden Rose zamenu za njega. Baš sam ga mogla upotrebiti i sada, ali se nisam setila.

      Delete
  3. meni je odlično, i sama preferiram jednosavnije manikure :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. p.s.
      nisi se ubacila u inlinkz :(

      Delete
    2. Ma u žurbi sam radila i manikir i obradu slika. Nisam stigla da se ubacim. Sada sam tek dodala link.

      Delete
  4. Jednostavno a ipak lijepo. Sviđa mi se prelaz boja :D

    ReplyDelete
  5. I like this vertical gradient, it is perfect with this bold orange!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. I am very pleased with this mani so it means a lot to me that you like it as well.

      Delete
  6. First of all, I am in love with this color and your gradient came out beautifully!

    ReplyDelete
  7. Nisam nikad radila vertikalni gradijent, ali moram priznati da mi se jako sviđa :) Super si izmiksala ova dva hrapavca, me gusta :D

    ReplyDelete
  8. Hrapavci su predivni. :) Odlično odrađeno, boje se baš pašu jedna uz drugu. :)

    ReplyDelete
  9. Super mi je ideja i izvedba!
    Moram priznati da mi se ovo čak i sviđa, iako je narančasta u pitanju, no to je samo zato jer su hrapavci u igri :) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakle sada znam kako da te navedem da nosiš narandžastu. :)

      Delete
  10. Nažalost ne sviđa mi se ovaj lak :(, sry

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema potrebe da se izvinjavaš. Dozvoljeno je da ti se ne sviđa, samo ne znam na koji lak misliš jer ovde su dva.

      Delete
  11. Odlično ti je ispao gradijent, sviđa mi se ovaj prelaz sa nokta na nokat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Prvi put sam radila takav gradijent pa mi je drago što je utisak generalno povoljan.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...