08 March 2016

Aura New In Town


Znate li da je Aura izbacila tri nove boje Amazingly Resistant lakova? Ne? A da imaju nove karmine? Svugde po gradu viđam bilborde posvećene novim karminima, a lakovi se nigde ne spominju. Ima ih tri - dva se po boji poklapaju sa novim karminima (sivi i plavi), a treći nosi ime kolekcije i o njemu danas pišem. Iako su i karmini i lakovi stigli u Lilly, u dve radnje u koje sam ja svratila nisu bili izloženi već su bili sklonjeni dok ne dođe komercijalista ili ko već treba da im nađe mesto na stalku. Ipak su ubačeni u kase pa ih možete kupiti, a cena lakova je 309 dinara za 11 ml. U DMu i privatnim parfimerijama će se cene možda razlikovati.


Aura cosmetics has placed four new lipstick colours and three new shades of Amazingly Resistant polishes on market. Two of these polishes match lipsticks (slate grey and blue) and the third one is named after the collection or vice versa, but you wouldn't know there are new polishes at all if you only paid attention to promotional materials. I did buy one of them and I am happy to show it to you today.



Aura Amazingly Resistant 435 New In Town je jedini od tri nova laka koji mi se učinio zanimljivim - pre svega zato što nije krema, a potom i zato što bojom odudara od novih karmina. Drago mi je što je Aura izašla iz bezbedne zone i pokušala da napravi nešto malo "žešće" iako ne sasvim originalno. New In Town je potpuna kopija ANNY The Answer is Love, što znači da je nešto mastiljavija verzija OPI Every Month is Oktoberfest. To nije loše jer se ovaj OPI više uopšte ne može naći kod nas, a ANNY em nije dostupan kod nas em je poskup brend (čini mi se u rangu sa OPI). Ovako će svi oni koji su propustili da uzmu jedan od meni najlepših lakova imati pristupačnu kopiju.

OPI Every Month is Oktoberfest - Aura New in Town - ANNY The Answer is Love

Aura Amazingly Resistant 435 New In Town is the only of the three new polishes that sparked my interest - firstly because it is not a creme, secondly because it stands out from new lipstick shades. I am pleased that Aura stepped out of their safe zone and tried to make something a bit more edgy, albeit not entirely original. New In Town is a perfect dupe for ANNY The Answer is Love, which means it is a somewhat inkier version of OPI Every Month is Oktoberfest. That isn't a bad thing because this OPI has been sold out in Serbia and ANNY is not available here and it is on the more expensive end of the spectrum (I think it is in the same price range as OPI). This way all the people who failed to get one of the most beautiful polishes in my book will be able to get an affordable version.


DakleM, New In Town je lak mastiljave baze ispunjene bogatim crvenim šimerom. Spoj ova dva elementa daje vamp ljubičasti lak zacrnjenih ivica sa vidljivim šimerom. To je sve veoma raskošno, skupoceno, lepo i dobro. Kod formule su ipak omanuli. Lak je veoma pigmentisan i skoro da je jednoslojac. Ipak je potreban i drugi sloj, ali lak je pregust da bi se mogao naneti u tankom sloju. Ako pokušate da ga namažete tanko ostaće vam brazde, a lak se neće sam izravnati. Zbog gustine se lak sporo suši i prave se mehurići. I pored pobrojanih mana mi nije žao što sam ga kupila - ima i dobre strane, a boja je od onih kojima mnogo toga opraštam. Dobra strana je postojanost. Bez nadlaka sam ga nosila tri dana bez ikakvih oštećenja. Ipak savetujem da stavite i sloj nadlaka kako biste mu dodali dubinu i da bi šimer dodatno došao do izražaja. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


New In Town is an inky-purple polish filled with lush red shimmer. Together these two elements create a vampy purple polish with clearly visible shimmer and blackened edges. This is all very rich, luxuriant, beautiful and nice. However, they did fail in terms of formula. Polish is very pigmented and nearly a one-coater. It does need a second coat, but this is too thick a polish to be applied thinly. If you try to get thin coat, you'll end up with streaky surface and it won't level out. Because it is so thick, it dries slowly and creates bubbles. Despite the faults I listed, I am not sorry for buying this polish - there are positives as well and this colur is one of those I am ready to forgive quite a bit to. What's positive is durability - I have worn it for three days without top coat without any damage. I do recommend you to put a layer of top coat to add depth and in order to make shimmer stand out more. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

30 comments:

  1. Prelep je, deluje skupo! Ne znam zašto Aura ne reklamira lakove više, prosečna žena ipak ima više lakova za nokte nego ruževa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi da ni meni nije jasno. Kao da su im lakovi pastorčići, a ne deca, ovaj, proizvodi. :D

      Delete
  2. It is gorgeous, I love the deep shimmer in it!

    ReplyDelete
  3. Divan je, mnogo ti lepo stoji :)

    ReplyDelete
  4. OVO će najverovatnije biti prvi lak koji ću kupiti ove godine :D

    ReplyDelete
  5. Aura nam je priredila bas prijatno iznenadjenje. Moracu da potrcim po ovu raskosnu leptinju, da ne patim vise za Anny, a i da pristedim EMIO.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo poslednje je i meni važno. :D Pritom ja imam i mat ANNY.

      Delete
  6. Super,kad vec nisam uzela EMIO barem joj ima pristojne zamene po pristupacnoj ceni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, kada se sve izvaga ovo je sasvim dobra i pristupačna zamena.

      Delete
  7. Jako lijepa nijansa, steta sto su teze dostupni u BiH :)

    ReplyDelete
  8. Najzad neke nove boje. Ne znam šta čekaju, ali lakove nigde ni ne spominju, sem na Fejsbuku, i to bez slika nijansi. Uzdam se u plavca. :D
    Meni ne smeta što New in town nije originalan, jer kao što si i sama rekla, mnogo je dostupniji i od Anny i od OPI. A još obožavam ove šimere. :)

    ReplyDelete
  9. uh kako skupo deluje, sto ga ne izbacice na jesen nista mi nisu jasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mišljenja sam da su tamni šimeri za leto, kada mogu lepo da svetlucaju.

      Delete
  10. Aw, I missed so many of your posts...I am very busy these days, we are moving in an another flat and I have a lot of work these days...don't have time for the blog either :( Regardless of this, I love this vampy and classy shade!

    ReplyDelete
  11. krasotan *.*
    ovakvom se opraštaju sve mane ;)

    ReplyDelete
  12. Predivan je pogotovo na tako lepim noktima, imam ga i obožavam ga al na mojim panjevima nije tako lep :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo. Panjevi, nepanjevi, meni je bilo potrebno mnogo vremena da nađem dobar oblik za sebe, a možda se kasnije opet promeni u skladu sa potrebama mojih noktiju.

      Delete
  13. Kupila sam ga i ja - upravo ga mažem po drugi put zaredom :)
    Kratki su mi nokti pa mi je jedan sloj dovoljan, i na mom tenu se vidi ta mastilo-plava nijansa - to jest da nije crn (ista priča kao sa Essie ASBB) i crvenkasti šimer koji izbija iz nje... baš mi je naobična kombinacija, i zaljubljena sam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, zavidim ti što se vidi taj mastiljavi ton. Ja sam svoj ASBB prosledila dalje jer je na meni izgledao potpuno crno.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...