12 March 2016

Born Pretty Stamping Polish - Purple & Peachblow


Evo nečeg neuobičajenog za mene. Bez obzira na to što ne nosim lilave i ružičaste tonove, ovakve boje mi povremeno zatrebaju za nail art, a u mom slučaju to znači da mi zapravo trebaju za pečatiranje. BPS za moje potrebe ima pristojan izbor takvih boja pa sam dva odabrala da testiram i, ako se pokažu dobro, nastavim da koristim. Ovi Born Pretty lakovi za pečatiranje su spakovani u bočice od 15 ml i puna cena im je 10,99 $, što mislim da je preskupo za lakove za pečatiranje, ali se često mogu naći i na sniženju.

Here's something unusual for me. Despite of not wearing lilac-y and pink tones, from time to time I do have need for them for nail art, and in my case it means that I need them for stamping. For my needs, BPS has a solid selection of such colours so I chose two to test and, if they perform well, to keep on using them. These Born Pretty polishes for nail stamping come in rectangular 15 ml bottles. They retail for $10.99, which I find too expensive for a stamping polish, but they are often at discount.


Ljubičasti Born Pretty pečatni lak (# 22327) je izrazito pigmentisan. Lepo mi se pokazao u pečatiranju prilično zahtevnog motiva kakav je ovaj sa pločice BP-11. Pošto mu je boja i pigmentacija tako jaka, brinula sam se da će ostavljati trag i na koži, ali to nije bio slučaj, na svu sreću. Nisam primetila da ima jak miris kakav ima crni lak iz iste linije.

Purple Born Pretty stamping polish (# 22327) is extremely pigmented. It performed nicely when I stamped a complicated design such as this one from BP-11 image plate. Since it has such strong colour and pigmentation I was worried that it might stain my skin, but fortunately that wasn't the case. I haven't noticed that it has as strong scent as black polish from the same line.


Ružičasti Born Pretty pečatni lak (# 22330) je takođe odlično pigmentisan, što je jasno iz toga što se veoma dobro vidi preko crnog laka. Nešto je gušći od ljubičastog i nije mi se baš dobro rasporedio po motivu koji sam pečatirala bez obzira na to što sam ga grebala u dva različita smera. Mislim da će biti bolji za pečatiranje finijih motiva nego ovih sa punijim linijama. Ni on nema jak miris.

Peachblow Born Pretty stamping polish (# 22330) is also very well pigmented, which is clear from how it shows up over black. It is somewhat thicker than purple polish and it didn't spread over entire image despite my scraping in two different directions. I think that it will be better for stamping finer designs than likes of this one, with thicker lines. This polish doesn't have a strong smell either.


Predstavljene proizvode sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada. Ukoliko budete naručivali sa BPS možete upotrebiti moj kod za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite LCFJ61 u prostor za kod za popust kada budete plaćali. Born Pretty Store šalje robu širom sveta i poštarina im je besplatna.

I have received these products for an honest review. For additional info see my disclosure policy. You can use my coupon code to get 10 % discount when you order from BPS. Just enter LCFJ61 at checkout. Born Pretty Store has free worldwide shipping.

16 comments:

  1. Ruzicasti mi se vise dopada kao i manikir koji si s njim uradila. Takodje mislim da je 10$ puno i ne bi toliko novca dala na lak s obzirom da postoje bolji lakovi za manje novca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste skupo. U januaru su bili 7,99, što je takođe skupo, ali sada ga preteraše. No sigurno će se ponekada naći i oni na 70% popusta te ću ih tada kupovati.

      Delete
  2. WOW, they really are well pigmented!

    ReplyDelete
  3. Yes these nail polishes are super pigmented! Nice stamping =)

    ReplyDelete
  4. Da su skupi- skupi su. Imam ljubičasti i odličan je. :)

    ReplyDelete
  5. Nemam nijedan, mogla bih to da promenim. Sačekaću popust, pošto je cena ovako baš zanimljiva :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Prilično je dobar. Jedino ne znam da li sam se zeznula što sam ga pečatirala preko lilavog pa se jedva razaznaje koji je koji. :D

      Delete
  7. Love how pigmented are these polishes! You made two nice manicures with them!

    ReplyDelete
  8. ovaj pink je zbilja ludo pigmentiran, na prvu sam pomislila da se radi o crnom stampingu na pink podlozi :D
    ali s cijenom su ga pretjerali :P

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...