20 March 2016

Matching Manicures - Proleće


Kalendarski danas na našoj hemisferi počinje proleće i to nam je povod i tema za ovonedeljni usklađeni manikir. Sa lepšim vremenom meni dolazi i bolje raspoloženje pa sam bila spremna za nešto malo komplikovanije od onoga što inače radim za tematske manikire. Nadam se da će vam se svideti.

Astronomically, today is the day Spring begins in our hemisphere and that is the cause and theme for this week's matching manicure. My mood improves with better weather so I was willing to do a bit more complicated than what I usually do for these manis. I hope you'll like it.


Vedro nebo je ono za čime čeznem cele zime te sam ga predstavila na noktima putem gradijenta. Koristila sam Morgan Taylor All White Now, Essence That's What I Mint i Makeup Revolution Trust Me. Potom sam prenela nekoliko sitnih nežnih cvetova sa MoYou Nails pločice 412 koristeći lakove Ya Qin An #21 i #13. Htela sam da manikir bude miran, nežan i veseo i mislim da sam to uspela da postignem. Šta su druge devojke napravile možete videti na linkovima ispod.

Entire winter I crave clear skies so I wanted to depict it on my nails through a gradient. I used Morgan Taylor All White Now, Essence That's What I Mint and Makeup Revolution Trust Me. I stamped several tiny delicate flower designs from MoYou Nails 412 image plate using Ya Qin An stamping polishes #21 and #13. I wanted this to be a calm, gentle and cheery mani and I think that I managed to achieve it. You can see what other gals came up with at the links below.






28 comments:

  1. Aww, this is so perfect for spring :)

    ReplyDelete
  2. Kako je ovo lepo. Kao prizor sa neke poljane. :)

    ReplyDelete
  3. manikura je divna, prava proljetna

    ReplyDelete
  4. prelepo i detaljno, super ideja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :*
      Pločica je bila tako savršena za ovu temu da sam morala da je upotrebim.

      Delete
  5. Ovo ti je najbolji gradijent do sada! Savrsen je! Ceo manikir je mnogo lep. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo. Ma otkad smo u Simples radili gradijent, mislim da stalno napredujem. Sledeći će biti još bolji. :D

      Delete
  6. odlicno odradjeno nebo i stapanje boja :D izgleda bas nekako realisticno :D

    ReplyDelete
  7. Baš mi se dopada ovaj manikir. :)

    ReplyDelete
  8. Wonderful and delicate spring design! I like the outcome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Andrea. I am s glad you like it. :)

      Delete
  9. doslo nam je prolece i u skladu stim tvoji noktici ! ulepsala si mi dan

    ReplyDelete
    Replies
    1. O, hvala ti. Drago mi je što sam mogla da ti ulepšam dan. :)

      Delete
  10. Stvarno je nježna i predivna manikura. :)

    ReplyDelete
  11. Dakle, ovo mi je divna kombinacija boja.
    No posebno mi se sviđa ovaj uzorak, tako nešto se već dugo spremam raditi slobodnom tehnikom, ali bojim se da imam dvije lijeve i da mi neće uspjeti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam dovoljno jaku lupu da ovo radim ručno, ali ne i veštinu. :D

      Delete
  12. krasna manikura, gradijent ti je savršen a ni stamping ne zaostaje... sviđa mi se kako izgleda nježno i nekako vintage... ma baš mi je krasna <3

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...