03 October 2016

CND Vinylux Midnight Swim


Sajam nam je sve bliži, a na njemu kao i svake godine učestvuje Unitech. Znate da je meni kod njih najzanimljiviji CND program, pre svega za negu noktiju, a potom i Vinylux lakovi. Vinylux program ćete na sajmu moći da kupite sa popustom od 30% (redovna cena lakova i nadlaka je 1117 dinara), a osim standardne ponude očekuje nas i jesenja kolekcija Craft Culture. Pre neki dan sam najavila članak o meni trenutno najuzbudljivijem Vinylux laku. Dozvolite da vam ga predstavim.


Cosmetics expo is getting closer and closer, and like every year one of the exhibitors is Unitech, Serbian importer for CND. I love CND nail care and Vinylux products and am always looking forward to new collections. The latest one available in Serbia is autumnal Craft Culture, but today I am writing about a different polish. Several days ago I announced and article about currently the most exciting Vinylux polish I have. Allow me to introduce you to it.


Midnight Swim je lak u koji sam se na prvi pogled zaljubila, a to mi se dugo nije desilo sa bilo kojim lakom. Ovo je taman, zacrnjen lak ispunjen krupnim metalik plavim šimerom. U zatvorenom deluje skoro sasvim crno, ali na svetlu njegova svetlucavost i dubina dolaze do izražaja, kao dragulj koji izranja iz zatamnjene matične stene. Pigmentacija mu je savršena. Jedan deblji sloj bi bio dovoljan, ali dva tanja su uvek bolji izbor. Suši se do prilično neugledne površine te je nadlak neophodan da bi dao i sjaj i dubinu i prikazao ovaj lak u punom sjaju. Zbog jake boje savetujem da koristite i bazu, iako ona nije predviđena Vinylux sistemom. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam dva sloja laka i sloj Vinylux nadlaka.


Midnight Swim is a polish I fell in love with at a glance, which hasn't happened to me for quite some time. This is a dark, blackened polish filled with large metallic blue shimmer. Indoors it looks nearly black, but when hit by light it shows sparkle and depth, like a gemstone rising from its dark matrix. It is perfectly pigmented. It would do with a single thicker coat, but I find two thinner ones to be a better choice. It dries to a dull finish, so top coat is a must to add shine, depth and show this jewel in its full glory. Because of its strong colour, I advise that you also use base coat, even though it is not part of Vinylux system. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and a layer of Vinylux top coat.

10 comments:

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...