07 February 2017

Matching Manicures - Gradient


Po ko zna koji put radimo gradijent u sklopu usklađenih manikira, ali ne bunim se. Ovo je tehnika koju veoma volim i rado koristim i kada nam nije tema, a današnja izvedba mislim da mi je omiljena do sada. Nadam se da će se i vama svideti.


We've had gradient as a theme for Matching Manicures for who knows how many times, but I'm not complaining. This is a technique I am quite fond of and I resort to it gladly. The one I did today has to be my current favourite. I hope you'll like it as well.


Teško mi je da poverujem da do sada nisam uradila zeleni gradijent, ali izgleda da je tako. Zato sam ovom prilikom za bazu uzela Moyra Holographic 253 Luna, bledo-zeleni linearni holo. Preko njega sam radila gradijent petrolej zelenim Born Pretty Holo #12 i sve stopila slojem nadlaka. Razmišljala sam da uradim dvostruki gradijent, ali mi se toliko svidelo kako je ovaj ispao da sam se zadržala samo na ovome. Kao za inat, nije bilo sunca za slikanje pa prilažem i par sličica na veštačkom svetlu. Ne zaboravite da na linkovima ispod vidite šta su druge blogerke spremile ove nedelje.


I find it hard to believe that I haven't done a green gradient until now, but that seems to be the case. That is why I picked a pale-green linear holo, Moyra Holographic 253 Luna. I sponged dark teal Born Pretty Holo #12 over it and melded everything with a layer of top coat. I considered doing a double gradient, but I liked the regular one so much that I decided not to add to it. And it is just my luck that there was no sun when I took these photos, so I added a couple of pics in artificial light. DOn't forget to check out other bloggers' manis at the link below.
10 comments:

 1. Vrlo lepo, Cajo! Lepo ti stoje ove boje!

  ReplyDelete
 2. prelep prelep! izgleda skoro kao termo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Ufi.
   To mi je donekle bila namera. Drago mi je da sam uspela. :D

   Delete
 3. Divan gradijent, i bez sunca, na vestackoj svetlosti svakako lepo izgleda! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Crnjak je što, kada sam taj dan išla na posao, ulica kojom idem je bila divno osunčana. Nisam mogla da zabeležim na slikama, ali sam uživo mogla da uživam u prelivima boja. :D

   Delete
 4. Odličan gradijent, pogotovo kad je u holo verziji. :)

  ReplyDelete
 5. Gradients are always a favourite for me, and even more when they are green!

  ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...