03 March 2017

Februarski noviteti


Najkraći mesec je obično najsiromašniji novitetima, ali ovo nije bio običan februar.

The shortest month is usually the one with the shortest new-in list, but this was not an ordinary February.


Za ovu gomilicu iznad je zaslužna Tanja (Raggio di Luna), sa kojom sam imala zadovoljstvo da se upoznam i provedem nekoliko sati u zanimljivom razgovoru. Znajući da je Kiko kod nas nedostupan, iznenadila me je setom Kiko lakova iz praznične kolekcije, parom Kiko lakića iz sada nedostupne Denim linije i nail art četkicom kako bih se upustila i u tu avanturu. Na donjoj slici je moj izbor lakova - Essie Playing Koi, koji mi se svideo kada sam ga probala na poslednjem lakoholičarskom druženju; konačno ulovljeni Kiko 497, koji sam pre nekoliko godina preskočila, a saznala da se više ne proizvodi kada sam jesenas bila u Rimu; i za kraj Zoya Elphie, Olivera i Merida, jedine tri nove Zoje koje sam odmah morala da imam. Ostale će pričekati do sajma.

This bundle above is thanks to Tanja (Raggio di Luna), that I had pleasure to meet and spend several hours in engaging conversation with. Knowing that Kiko is not available here, she surprised me with a holiday set of Kiko polishes, a couple of Kiko polishes from discontinued Denim line and a nail art brush, as a little push to engage in that as well. Photo below is of my selection of polishes - Essie Playing Koi, which I tried and loved at our last polishaholics meeting; finally acquired Kiko 497, which I gave a miss several years ago and learnt I's been discontinued; and cherry on top are Zoya Elphie, Olivera and Merida, the only three I had to have as soon as they arrived. Others will have to wait till beauty expo.


Glavna novina u našoj ponudi je da su konačno stigle novi Zoya lakovi u Ultra Sun. Nove kolekcije koje su stigle su Sunsets, UltraBrites, Urban Grunge i Enchanted, kao i delovi Island Fun & Paradise Sun, Focus & Flare, Whispers, Seashells i skoro cela zimska Matte Velvet kolekcija. Nova cena je 949 dinara za klasične lakove i 1070 dinara za Pixie Dust i Matte linije. Određene stare nijanse su i dalje na sniženju i koštaju 459 dinara, a Pixie Dust i Matte 510 dinara. Počelo je i sniženje na Essence proizvode, što bi trebalo da znači da uskoro možemo očekivati i nove proizvode, ali to će zavisiti i od novog uvoznika.



13 comments:

  1. Zoje su predivne, posebno Merida. Nikada nisam imala holo lak, ali gledajuci swatcheve pozelela sam nekoliko. Payton i Merida su mi na vrhu liste :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oni strogo govoreći nisu holo lakovi već lakovi sa holo šljokicama, ali svakako su vredni pažnje.

      Delete
    2. Eh, nikako da savladam terminologiju :)...

      Delete
  2. Odlican ulov a boga mi i poklon! Tek sad provaljujem da su ti sve Zojice zelene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olivera je zapravo plava, ali ima divan zeleni šimer.

      Delete
  3. zoye su savršene, jedva čekam postove!

    ReplyDelete
  4. i ja jedva cekam zoya postove
    ovaj kiko set izgleda bas divno i prelepe su boje ali sam bas nezadovoljna kvalitetom
    imam nekoliko komada i svi do jednog krenu da se krune pri vrhu do kraja dana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se uglavnom loše mažu. Ovi deluju bolje.

      Delete
  5. uh, u enchanted kolekciji ne znam koji cu pre :D

    ReplyDelete
  6. Jao, tek sad shvatam koliko zapravo kasnim... :-)
    I ja isprobavam ovu Kiko kolekciju, a svi lakovi Zoya su fantasticni! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasniš? U kom smislu?
      Zojice su uvek divne, mnogo ih volim, a i ovi Kikaći su lepi, posebno dva plavca. :)

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...