13 March 2017

Zoya Merida


Dugo, predugo smo čekali da nam novi Zoya lakovi stignu, ali napokon smo ih dočekali. Urban Grunge je kolekcija kojoj sam se najviše radovala jer je u njoj bilo lakova sa holo šimerom, kakve odlično prave. Naravno da mi je zeleni bio na vrhu liste za kupovinu i onaj koji sam morala da kupim u prvom odlasku u nabavku. Sa novim lakovima su stigle i nove cene, ali ovi lakovi vrede svaku paru. Klasične linije su 949 dinara, a Matte i Pixie Dust su 1070.


We've been waiting long, too long, for new Zoya polishes to arrive, but they are finally here. Urban Grunge is a collection I was most looking forward to because it has several polishes with holo shimmer, the ones they are so good at making. Naturally, green one was on the top of my list and the one I had to get in the first visit to the shops. New prices apply now, but these polishes are worth every penny.


Zoya Merida (ZP861) je deo Metallic Holos sekcije kolekcije Urban Grunge za jesen-zimu 2016. Ovo je divan jasan srednje-zeleni lak gusto ispunjen sitnim holo česticama. Kao i kod drugih lakova ovog tipa boja laka donekle, ali ne u potpunosti, maskira holo prelive. Topli tonovi se skoro i ne vide, ali zelena i plava vatra je veoma upečatljiva. Konzistencija laka je savršena, kao i pigmentacija. Vidim na slikama da na jednom mestu deluje neujednačeno, kao da sam promašila da nanesem drugi sloj, što nije nemoguće da se i desilo, ali uživo se ta nejednakost nije videla. U svakom slučaju, dva sloja su sasvim dovoljna za punu boju i pokrivanje. Zoja je poradila malo na formulaciji jer ovaj lak nije onako tečan kao što su starije Zoje bile. Suši se solidno brzo i sjaj mu je visok. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Zoya Merida (ZP861) is part of Metallic Holos section of Urban Grunge collection for Autumn/Winter 2016. This is a gorgeous, bright medium-green polish filled with abundance of holo particles. Colour masks holo rainbow to an extent, not entirely, which is not uncommon for this sort of polish. Warmer tones are barely there, but blue and green fire is quite striking. Formula is perfect, as is pigmentation. I see one lighter spot in photos, as if I missed to paint second coat over it, which is not impossible, but I did not see that unevenness in person. In any case, two coats are quite enough for full colour and coverage. I'd say that Zoya worked a bit on formula because this polish is not as runny as earlier Zoyas were. It dries fast enough to a high gloss. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

16 comments:

  1. Why haven't I used this polish yet? It's so amazing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. It rather is. Go use it, you'll love it. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Predivan je pravi izraz. Tebi bi se dopala i Finley.

      Delete
  3. Uh, kako ih sada kupovati za 1000 umesto 300din? :D
    Mnogo je lepa Merida, a tek Enchanted kolekcija...pun pogodak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Par godina sam ih kupovala za 700-900 dinara pa mi ova razlika ne pada tako teško. ;)

      Delete
  4. Divan, i to kaze neko ko retko uopste gleda zelene lakove! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, ovo je zelenko kojeg vredi dobro pogledati. :D

      Delete
  5. Kako je divna boja, ovakve zelene volim. Odličan posao su odradili sa ovim lakom. :)

    ReplyDelete
  6. jao, prelep je. drago mi je i da je formula bolja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Formula je odlična. Volela bih da je Payton takva.

      Delete
  7. Predivna nijansa, uzivanje za oci! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njega sam nosila onaj dan. Šteta što je već pao mrak pa se nije video.

      Delete
  8. Savršeno izgleda. Sviđa mi se što je malo gušći.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zoya je razlog zašto ne patim za piCture pOlish lakovima. Pre ili kasnije naprave one koji su mi zanimljivi. :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...