29 March 2013

Deborah Prêt à Porter 50 Pistache Green


Danas na Ani za temu imamo pastelene lakove. Deborah Prêt à Porter 50 Pistache Green jedini je lak koji imam koji bi mogao odgovarati temi. Do njega sam došla razmenom i zaista ne znam iz koje je kolekcije, mada mi se čini da je iz 2012. godine, dakle od onih lakova koji se sa mnom ne slažu baš najbolje. Deborah Prêt à Porter lakovi koštaju oko 270 dinara, imaju 4,5 ml, ne sadrže toluen i mogu se naći u svakom Jasminu, DM-u i Liliju. Boje prikazane na sajtu su verne stvarnom izgledu u bočici. Kliknite na boju iz palete na sajtu da biste videli sliku bočice.


Theme for this week at Ana is pastel colours. I only have one polish that might be considered as pastel and that is Deborah Prêt à Porter 50 Pistache Green. I got it in a swap and I have no idea which collection it was from, but I think that it is from year 2012. and therefore one of those that for some reason don't agree with my nails. Deborah Prêt à Porter polishes come in 4.5 ml bottles and are toluene-free. Colours shown on their website are fateful to what they look in the bottle. Just pick the colour from the palette to see the bottle-shot.


Začudo, Pistache Green se maže prilično dobro. Gust je i pigmentisan, ali četkica nije povlačila boju niti su mi ostajala neobojena mesta. Punu pokrivenost sam dobila iz dva sloja. Zbog gustine laka su mi se napravile brazde na dva nokta, ali su se tokom sušenja prilično izravnale. Boja je zanimljiva, zasićena pistaći zelena, ali mislim da nikako ne ide uz moj ten. Doduše, isto mislim i za Hipster Zombie, a sa China Glaze Scattered & Tattered me je oduševio, tako da je moguće da ću naći nešto čime bih ovaj lak učinila nosivijim i više u svom stilu. Suši se prilično brzo i visokog je sjaja.


Surprisingly, Pistache Green foes on really well. It is thick and pigmented, but not goopy and the brush didn't drag colour and I had no bald spots, which was great. I got full coverage and opacity in two coats. I did have some streakiness due to the thickness of the polish, but the surface levelled while it dried. The colour is interesting saturated pistachio green, but I don't think it goes well with my skin tone. On the other hand, I thought the same of Hipster Zombie, and I blew me out of my shoes when I layered China Glaze Scattered & Tattered over it, so I could find something that would make this polish more wearable and more according to my taste. The polish dries fast and has high gloss.


Slikala sam na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.

Photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.<

36 comments:

  1. Nezna i divna boja :) Bas mi se dopada ;)

    ReplyDelete
  2. Obozavam ga! :) Malo mi je cudno da te vidim sa ovom nijansom. To je kao da gledam sebe sa crvenim lakom na noktima. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je čudno, ali morala sam da ga isprobam.

      Delete
  3. Obožavam pistaće, sad mi se jedu, a boja je predivna! I sviđa mi se kako ti je "čučnula"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :*
      Ne pamtim kada sam poslednji put jela pistaće. Baš bih mogla sutra da ih uzmem da mi se slažu sa pivom :D

      Delete
    2. :D Nisam probala tu kombinaciju, ali sigurno je dobra :) I sa noktima da ti se slažu, osim ako ih ne premažeš do sutra nekom drugom bojom. Vidi neka bude boja piva :D

      Delete
    3. Mislim da nemam boju piva :D Možda boju crnog piva :D

      Delete
    4. E, šteta... Onda nemoj ovaj skidati, mora uz nešto da ti se slaže :)))

      Delete
    5. Znala sam, ali imala sam bar malo nade... Nema veze :)

      Delete
    6. Morala sam da ga skinem jer sam ga pokvarila nitnama.

      Delete
  4. Ja baš volim kad vidim da si namazala neku ovakvu boju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. I meni je zanimljivo kada napravim ovakav izlet van uobičajenih boja.

      Delete
  5. Joj a meni se tako dopada kako ti stoji uz ten, boja me je oduševila !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :* Na slikama mi nisu ruke ispale onako crveno kako izgledaju uživo. Boja laka mi se dopada, ali ne na meni.

      Delete
  6. I like this green - there are so many lovely ones in the family og light greens!

    ReplyDelete
  7. Super je boja, mislim da ti bas fino stoji i svidja mi se kako se cakli i bez top coat-a. Nesto mi je ostalo u secanju da je na meni bio malko pastelniji, krecastiji... mozda je samo do osvetljenja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda je do osvetljenja, možda je do razlike u boji kože, a možda je i do samog laka. Ne bi bio prvi put da isti lak iz različitih tura izgleda drugačije.

      Delete
  8. nice shade, don't think a have a shade like this

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, but you have so much more exciting shades in your collection.

      Delete
  9. Vise mi se svidja ovaj lak uz tvoj ten od Hipstera. :) Super mi je boja.. Al' sam nekako zapamtila da je pastelniji uzivo.. U svakom slucaju, prolazis za tematski :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali Hipster je zabavniji :D
      Važno je da prolazim za tematski.

      Delete
  10. Actually, I think this type of green suits you. I guess it all goes down to personal taste.

    Happy Easter! :)

    ReplyDelete
  11. Wow kako je mocna nijansa,ide na wl...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš uspeti da ga nađeš jer, kao što rekoh, ne znam ima li ga u prodaji.

      Delete
  12. a kod mene ništa ni približno pastelno! odličan je pistaćko, baš ti je legla nijansa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Ne čudi me što ti nemaš ništa ni približno pastelno. Teško mi je da zamislim na tebi paselne boje.

      Delete
  13. Na meni i ne ispada pastelno, mozda zato sto mazem debele slojeve ili je do tena, nisam sigurna ni da mi dobro stoji. U svakom slucaju, odlicna nijansa i nisam naisla na nesto slicno.

    ReplyDelete
  14. Pistacko ( :D ), ti super stoji i boja je preeedivna! I sto je vise gledam, sve mi se svidja boja i sve bih da kupim taj lak (samo da ga nadjem). Mislim da ti i stoji, jedino mozda sto nisi navikla na takve boje, pa mozda zato, a mozda bi uz odecu koja je tamnija bio nosiviji, da se napravi kontrast, i moze uz neki nail art, takodje. Jesam navikla na tamnije i sljokave kod tebe, ali ovo ti isto tako dobro stoji (a i imas dobru noktnu plocu ;) )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potraži ga u Jasminu (mislim da u Bigu imaju radnju). Sada su im ovi mali na sniženju.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...