05 March 2013

Golden Rose With Protein 298


Ovo mi je najstariji neisprobani lak u kolekciji. Uzela sam ga prošlog jula, a onda sam shvatila da mi se baš i ne dopada i nisam mogla da se nateram da ga isprobam. Kako sam već imala namazan divni Ski Teal We Drop i kako je sunce granulo, palo mi je na pamet da bih napokon mogla da ga namažem i jednom za svagda odlučim da li ću ga zadržati ili proslediti (proslediću ga ;-) ).


This is my oldest untried polish. I bought it last July, and then I realized I didn't like it that much and I couldn't bring myself to try it on my nails. As I was already wearing gorgeous Ski Teal We Drop and since there was so much sunshine, I decided it was high time to try this polish and decide once and for all if I was going to keep it or pass it on (I shall pass it on ;-) ).


Lak se sastoji od sitnih srebrnih, ružičastih i plavih kvadratnih i hologramskih šestougaonih šljokica u bezbojnoj bazi. U senci i pri indirektnom svetlu se najviše vide srebrne šljokice. Na suncu je situacija sasvim drugačija i do izražaja najviše dolazi svetlucanje hologramskih šljoka. Možda bi ovaj lak i tri ili četiri sloja mogao da potpuno prekrije nokat i da se nosi samostalno, ali mislim da je namenjen da se nosi kao toper. Lako se nanosi. Suši se nešto duže nego što sam naviknuta. Sjaj mu nije baš visok, ali svetlucanje šljokica to nadoknađuje. Šljokice su blago rapave i površina se može izglačati jednim slojem nadlaka.


This polish consists of tiny silver, pink and blue square glitter and small hex holo glitter in clear base. In indirect light the silver glitter is the most prominent, in sunlight the sparkle of holo glitter. Perhaps in three or four coats this polish might give full coverage, but I think it was meant to be worn as a topper. The application was smooth. Drying time was somewhat longer than I'm used to. It dries flat, but the sparkle of glitter makes up for that. When dry it is a bit gritty, but one coat of top coat smooths the surface out.


Prve četiri slike su snimljene na suncu, poslednje dve u senci. Na prve i poslednje dve imam po dva sloja Golden Rose With Protein 298 preko OPI Ski Teal We Drop, na srednje dve samo jedan sloj Golden Rose With Protein 298 preko OPI Ski Teal We Drop. Nemam nadlak.


First four photos were taken in direct sunlight, the other two in shade. I have two coats of Golden Rose With Protein 298 over OPI Ski Teal We Drop in the first and last two photos and just one coat of Golden Rose With Protein 298 over OPI Ski Teal We Drop in the middle two. I have no top coat.


26 comments:

  1. Imam ovaj i meni se posle 3-4 meseca sav skupio na dnu, ne mogu da dodjem do laka cetkicom, a i inace ima puno lepka. -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Žao mi je što je tvoj takav. Moj se mazao zaista bez problema, samo taj sjaj, odnosno njegov izostanak mi smeta.

      Delete
    2. Mora da je moj već bio star. :/

      Delete
  2. jao, a meni je već kad sam videla prvu sličicu na bl izgledao fantastično. šteta što ga se odričeš, ova kombinacija mi je super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daću ga tebi ako ga želiš.

      Delete
    2. Tebi bi divno stajao.

      Inace, ovo je moj prvi lak sa sljokicama. Svi smo emotivni danas :)
      ali ja ga i dalje volim.

      Delete
    3. Moj prvi sa šljokicama je bio Lori Anne. Ne bih ga kupila ponovo kada se setim koliko je smrdeo :D
      GR makar ne smrdi.

      Delete
  3. Jao, secam se kad sam ga ja kupila, u leto 2010, koliko mi se svidjao tad, i tripovala sam se da je dupe za OPIjev Mad as a hatter, koji nigde nisam mogla da pronadjem. Nije mu nesto kvalitet, a ni te sljokice ne daju neki vau efekat, al meni je drag nekako pa ga cuvam jos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem te. Ovaj sam uzela više iz emotivnih razloga nego zato što mi treba. Imala sam ga kao klinka pa sam se raspomamila kada sam ga opet videla, ali imam već dva slična koja mi se više dopadaju tako da ću emocije zanemariti :D

      Delete
  4. Stvarno je odlicna kombinacija! Ja bih rekla da imam isti GR samo je u pitanju ona linija Care & strong i nisam ga ni jednom mazala. Mislim da cu i ja moj proslediti. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobaj ga makar. Možda će ti se svideti.

      Delete
  5. What a great combination! The glitter is really great!
    I love teal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. I like teal too, but it really clashes with my skin tone. Ski Teal We Drop is the only teal polish I have and it is truly gorgeous.

      Delete
  6. Super kombinacija :)

    ReplyDelete
  7. Mnogo lepa kombinacija kad ima manje sljokica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zapravo isto je šljokica na svim slikama, ali neke se na suncu ne vide pa izgleda kao da ih je manje. I meni se više dopada tako.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...