16 March 2013

Keep calm and follow me


Verovatno ste već saznali da od prvog jula Google Reader neće više postojati. Postoje drugi načini na koje možete biti u toku sa mojim pisanijem.

You may have learned that  Google Reader will be no more after June. There are other ways to keep up to date with my writing.


Bloglovin

U njega možete učitati sve blogove iz svog Google Readera. Dovoljno je da ih uvezete, a to možete učiniti klikom na ovaj link http://www.bloglovin.com/import/reader, a moj blog možete pratiti klikom na dugme ispod.

You can import all your blogs from Google Reader by clicking this link http://www.bloglovin.com/import/reader, and you can follow my blog by clicking the button below.

Follow Cajkine kandže i sve njihove boje

Twitter

Nisam mnogo aktivna na Twitteru, ali svi postovi koje objavim budu linkovani i tamo.

I'm not very active on Twitter, but I tweet every time I publish a post.




Google+

Na Google+ imam dva naloga - lični profil i stranicu za blog. Oba se redovno ažuriraju tako da možete izabrati šta vam se više dopada.

I have two Google+ accounts - personal profile and a page for my blog. Both are being regularly updated so you can have your pick.




Facebook

Napravila sam i stranu za Facebook i svi postovi će biti linkovani tamo, možda ubacim i neke dodatne sličice.

Now I have Facebook page too. I shall post links to posts there and maybe I'll upload some extra pics.


12 comments:

  1. already following on bloglovin ;)

    ReplyDelete
  2. Ja sve pratim preko blogger.com/home i nije mi bas pregledno i ne stizu mi odgovori na pitanja kada na nekom blogu za nesto pitam. Da li na tom bloglovin ima te opcije...znam mozda je glupo pitanje al od relativno skoro pratim blogove, od kad su na ani neke teme non stop zatvarali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preko Bloglovin' samo imaš pregled blogova, novih članaka i sličnog. Pitanja i komentare postavljaš, kao i do sada, direktno na članku na kome to želiš da učniš, a do kojeg si došla preko Bloglovina ili na neki drugi način. Odgovore na pitanja možeš da dobiješ tako što ćeš kliknuti na dugme "subscribe by email" ispod komentara. Za svaki članak na koji postaviš pitanje i želiš da ti stigne odgovor na to pitanje moraš kliknuti na to dugme. Ako želiš da prestaneš da dobijaš odgovore, kliknućeš na isto mesto, samo što će tada pisati "unsubscribe" ili nešto slično. Imaj na umu da će ti na email stizati svaki odgovor, komentar na taj članak za koji si se prijavila, ne samo odgovor na tvoje pitanje/reakcija na tvoj komentar, što znači da ćeš možda završiti sa gomilom emailova koji te ne zanimaju.
      Ako je još nešto nejasno, slobodno pitaj.

      Delete
    2. Napravih nalog, dosta je preglednije, sad sam vas sve stavila u kategorije> nokti, kozmetika, moda...:)
      hvala

      Delete
    3. Nema na čemu. Drago mi je što sam mogla biti od pomoći.

      Delete
  3. Nisam znala da google reader prestaje sa radom, hvala na obavestenju! Svi blogovi su mi sada na blogvinu, sreca pa sam na vreme videla :))

    ReplyDelete
  4. I did the importing thing yesterday, it was so easy!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hvala. Jednom i ja da ubacim simpatičnu ilustraciju :D

      Delete
  6. Nisam imala pojma. Moram videti kako i sta dalje, i kako to uopste funkcionise, posto se oko bloglovina nisam uopste raspitivala :( Hvala na upozorenju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bloglovin je veoma jednostavan za upotrebu. Sigurno ćeš se lako snaći.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...