01 March 2013

OPI Ski Teal We Drop


Imala sam zadovoljstvo da na druženju lakoholičarki isprobam OPI Ski Teal We Drop i odmah sam se u njega zaljubila. Nisam ljubitelj plave i zelene boje na sebi, a petrolej nijanse volim, ali me umrtve te ih izbegavam u odevanju, ali ovaj petrolej lak sam znala da moram kupiti. Naručila sam ga iz subotičke firme Nail Line i moram da pohvalim njihov odnos prema kupcima. Kada mi je stigao paketić sa lakovima koje smo Zmayachek i ja naručile, jedan od lakova (baš Ski) bio je polomljen. Odmah sam javila Nail Lineu, a oni su mi istog dana poslali zamenu celog paketa. Pošto mi se ranije nije desilo da dobijem oštećen proizvod nisam baš znala šta da radim te su mi iz Nail Linea rekli da paket uvek otvorim pred kurirom kako bih proverila da li je sve u redu jer ako nije, kurir može na licu mesta da napravi zapisnik i vrati pošiljku.

I had the pleasure of trying Ski Teal We Drop on at one of the polishaholics' meetings we had and I fell in love with it instantly. I don't like how blue and green look on me and, while I do like teal shades, they make me look really sallow, so I avoid them in clothing, but this teal polish had to be mine. I ordered it from Nail Line from Subotica and I just have to commend their customer service. One of the polishes I ordered was broken, they sent me replacement package the same day and it arrived the next day.


Ski Teal We Drop (NL Z16) se nalazi u stalnoj ponudi OPI lakova, a prvi put se pojavio kao deo jesenje kolekcije za 2010. godinu, inspirisane Švajcarskom. U pitanju je tamno petrolej krema visokog sjaja. Lak je veoma pigmentovan, a nije pregust. Maže se kao san, pokriva iz dva sloja, mada bi možda i jedan deblji bio dovoljan za kratke nokte. Neočekivano se brzo suši. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.

Ski Teal We Drop (NL Z16) was first part of the Swiss collection for autumn 2010. and is now part of the core line. This is a dark teal high gloss cream. It is highly pigmented without being too thick. It goes on like a dream. Full coverage and opacity are achieved in two coats, but one thicker coat may be enough on shorter nails. Drying time was unexpectedly fast. Photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.


26 comments:

  1. Potpuno razumijem zašto nisi mogla da mu odoliš.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uživo je još lepši i zeleniji. Žao mi je što kada sam slikala nisam imala dovoljno dobro svetlo da se uhvati sva njegova lepota.

      Delete
  2. znala sam da ćemo se danas poklopita :D odlični su ovi u nail line-u, drago mi je da ti je ponovljeni paket stigao istidan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stigao je narednog dana, ali istog dana su mi poslali zamenu. Ma sjajni su.

      Delete
  3. Divna boja i bas mi je drago da ovi nasi napokon pocinju da brinu o potrosacima. Najvise mrzim one koji pokusavaju tebe da okrive, a oni su uvek cisti. -.- Zivela dobra usluga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovi zaista imaju odličan odnos prema mušterijama i ne mogu naći dovoljno reči hvale za njih. Ne znaš koliko mi je drago što za promenu mogu da pohvalim nečiju usulgu umesto da se žalim.

      Delete
  4. WOW, that's a gorgeous dark teal - and I love the name, it's too funny!

    ReplyDelete
  5. boja je fantasticna! i svaka cast za nail line jer su ti zamenili paket :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo ih mogu preporučiti. Nikada sa njima nisam imala problema.

      Delete
  6. Odlicno ti stoji! Bas ima visok sjaj! :) Evo i ovde cu da priznam da se meni ova boja ne svidja. :( Nadam se da me necete kamenovati. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećemo, spremićemo lomaču :D Šalim se, naravno. Niko nije u obavezi da voli ovu boju. Kao što rekoh, ja je izbegavam, ali STWDu nisam mogla da odolim jer mi se mnogo dopao kako mi stoji, a ne bih ga uzela da nisam imala priliku da ga isprobam.

      Delete
  7. Oh wow! Divna boja! Nikad ne bih poverovala da bi mi se tamniji lak ovako dopao. :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Htedoh da napišem kako nije baš toliko taman, ali sam upravo shvatila da u polumraku moje sobe deluje skoro crno. Jeste taman, ali je zaista prelep.

      Delete
  8. Lepotanko! Na tvojim slikama je ispao najtamniji. Ima lep sjaj.
    Mnogo volim ovakve boje i nekako znam da su moje.
    Nemam ga zato što sam čula i čitala kako mu je sjajna formula, jedna od najboljih koje je OPI napravio. Nisam htela da odmah uzmem njega, pa da se u sve ostale razočaram i raskinem sa OPI-jem :)
    Šalu na stranu, prvom prilikom ću to da ispravim. Svakako planiram da naručim preko Nail Line, ali me je posebno obradovalo tvoje iskustvo, dosta je i meni naprasitih odgovora na reklamacije potrošača, po principu "prodavac je uvek u pravu".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ovi su generalno ljubazni, odgovaraju na e-mail i preko telefona (ja ih svako malo gnjavim za informaciju o nekim kolekcijama), šalju robu istog ili narednog dana (zavisi u koliko sati si naručila) i očigledno imaju neki dogovor sa kurirskom službom kako se rešavaju ovakve situacije, što je odlično.

      Delete
  9. Savrsen, odlicno ti stoji. I meni je zapao za oko odavno, morace biti moj, al se ne zurim posto nije deficitaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro je što su ga uvrstili u osnovnu kolekciju.

      Delete
  10. Stvarno je mnogo lep lak.

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...