18 July 2015

Born Pretty BP-L022


Prošle nedelje sam vam pokazala jednu od najstarijih, a danas vam predstavljam jednu od najnovijih Born Pretty Store pločica. Jedan od motiva sa ove pločice ste mogli da vidite i u prošlom usklađenom manikiru, a danas imam još tri nova manikira.

https://www.bornprettystore.com/geek-pattern-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-65cm-p-20787.html

Last week I have shown you one of the oldest Born Pretty Store image plates and this week I have prepared for you one of the newest ones. You have already seen one of these motifs in last week's Matching Manicure and today you can see three new manis.

Essence Stampy black preko Catrice Jade Is Not My Name

Četvorougaona pločica Born Pretty BP-L022 velika je 12,5 x 6,5 cm, ima plavu foliju spreda i belu plastiku na poleđini, nešto veću od metalnog dela pločice. Stigla mi je sa kartonskim kovertom za odlaganje. Opisana je kao "geeky" pločica i s obzirom na to da se na njoj između ostalog nalaze emotikoni, stripski oblačići, par štampanih kola i zupčanici, sasvim je razumljivo zašto je opisana kao takva. Ukupno ima četrnaest velikih motiva za ceo nokat (15 x 24 mm), od kojih se meni sviđaju samo tri. Da su stripski govorni oblačići prazni imala bih četiri različita motiva da vam pokažem, a ovako sam odlučila da zupčanike pokažem u dve verzije.

Essence Wish list secrets preko Catrice Bruno Brownani

Rectangular stamping plate Born Pretty BP-L022 is 12.5 x 6.5 cm in size, it has blue foil on the front and white plastic backing that is somewhat larger than the metal plate. It came with a cardboard envelope. It is described as a geeky plate and considering that among other things it has images of emoticons, speech bubbles, circuit boards, a couple of circuit boards and gears and sprockets, I can see why it is described as such. It has fourteen large full nail images (15 x 24 mm) and I like only three of them. If speech bubbles were empty I'd have four different designs to show you. This way I have opted to use gears in two manis.

Essence Love potion preko Essence The green and the grunge

Tri motiva koje sam isprobala su veoma dobro urezana i odlično se prenose. Pošto je ovo jedna od pločica novije generacije, slike ne moraju da se čiste posle svakog transfera. Ukoliko budete naručivali sa BPS možete upotrebiti moj kod za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite LCFJ61 u prostor za kod za popust kada budete plaćali. Born Pretty Store šalje robu širom sveta i poštarina im je besplatna.

Manhattan Liquid Metals 101z preko OPI Queen Of The Road

The tree motifs I have tried are really well etched and they transfer smoothly. Since this is a newer image plate, designs don't need to be cleaned after each transfer. You can use my coupon code to get 10 % discount when you order from BPS. Just enter LCFJ61 at checkout. Born Pretty Store has free worldwide shipping.


22 comments:

  1. Replies
    1. Aw, I'd never think you might like them. This is a very pleasant surprise. :D

      Delete
  2. Lepi manikiri, prvi mi najbolje izgleda. :) Svoju pločicu još nisam isprobala, čekala sam veliki pečat da mi stigne, ali imam i drugih pločica pa sad ne znam kud ću pre. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duša me boli zbog tog prvog jer mi je nadlak razmazao motiv na maliću. Drago mi je da ti se i pored toga dopada.
      A količina pločica i pitanje "koju izabrati" muče i mene. :D

      Delete
    2. Svima se desi, nema razloga da mi se zbog toga ne dopadne. Ali znam, gadan je osećaj kad nadlak sve pokvari. :/
      S tim da je tvoj problem sigurno najveći. :D

      Delete
  3. Gospodeeeeeee!!! Geeeeeeekyyyy zelim!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam zašto, ali mogu da te zamislim kako izgovaraš to glasom tipičnim za anime junake. :D

      Delete
  4. Kako li je samo lep prvi manikir, ne znam da li je bolja kombinacija boja ili sam motiv. Mislim da bi matiran bio još bolji. Šteta za malca :( Dopadaju mi se i ostali, drugi mi posebno odaje steampunk utisak i drago mi je što je Bruno Brownani deo njega. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bruno Brownani se pokazao kao pun pogodak kada su braon lakovi u pitanju. Zaista mi je upotrebljiv. Hvala ti na njemu. :*

      Delete
  5. meni je još i onaj između autića i aviona ok :D
    ali steampunk mi je ipak najjači :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa taj sam i koristila - njega, zupčanike (dva puta) i prvi u gornjem redu. :D

      Delete
    2. vidiš da mi trebaju cvike ;)
      meni se činilo da si onaj prvi koristila dva puta hehe

      Delete
    3. Nisam najbolje uklopila boje za taj motiv. Da sam ga pečatirala istim bojama kao prvi razlika bi se jasno videla.

      Delete
  6. Zupčanici su mi skroz kul a boga mi i ofingeri mi se dopadaju. :D Meni uvek fali po neki ofinger. :D Ovo im je jedna od boljih pločica i ne znam kako uopšte nisam obratila pažnju na nju. :O

    ReplyDelete
  7. Prvi manikir je SAVRSEN! Izgleda kao shema koju sam poslala BPS kada sam predlagala stampana kola za plocicu za pecatiranje. (Pocinjem ozbiljno da mislim da su iskoristili moj predlog.)
    Sto se ostatka plocice tice meni se dopadaju i strelice. Ofinger moze da prodje. Kisobrani, patike, olovke . . . to je bezveze. I nikako se ne uklapa sa ostatkom motiva po meni. Oblacici bi bili super da nisu stavili slike u nih. (Opet epic fail po meni. Lepo sam im predlagala i stripske natpise i oblacice ali ne ovo.) Emotikone sam takodje predlagala jer sam zelela da ih stampam po noktima, ali ovo mi je malo bezveze. Svi su sitni i stavljeni zajedno u gupu. Meni je bila fora da su odvojeni. Jedna nokta da bude ljut a drugi da se plazi i slicno. Ili ako sam ljuta svi da budu ljuti . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali ne mozes ocekivati od Kineza da naprave pravu geeky plocicu. Jednu od boljih geek themed plocica ima UberChic Beauty. Prave geeky stvari se mogu naci kod pravih geekova i indi makeup proizvodjaca kao sto su Espionage Cosmetics i Geek Chic Cosmetics.

      Delete
    2. Ja sam im u par navrata predlagala zupčanike, ali to je verovatno učinilo još nekoliko stotina ljudi.
      Bilo bi kul da naprave jednu pločicu samo sa raznim emotikonima.

      Delete
    3. Inače, s obzirom na to koliko različitih fandoma postoji, ne bi me čudila da za nekoga svi ovi motivi jesu geeky, samo mi nemamo pojma na šta se odnose. :D

      Delete
  8. meni se skoro sve dopadaju :) bas je raznovrsna plocica... jedino mi je ovo i love soccer pokvarilo utisak :D svakako zupcanici prednjace

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene generalno natpisi na pločicama/ tekst na noktima ne zanimaju i mislim da ih ne treba stavljati zajedno sa slikama.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...