13 May 2015

Catrice Bruno Brownani


Braon nije moja boja. To je boja koju uopšte nemam u ormaru ili među lakovima, čak slabo i među šminkom. U par navrata se pokazalo da to nije baš sjajno jer mi je za neki nail art, za neko pečatiranje baš potrebna braon boja, a ja je nemam i moram ili da improvizujem ili da odustanem od prve zamisli. Onda mi je Danijela poslala Catrice Bruno Brownani i ispostavilo se da je odabrala nijansu braon kakva mi je najpotrebnija. Hvala ti, Danijela :*


Brown is not my colour. This is a colour I don't have in my wardrobe or among polishes and just a few items among makeup products. Several times this did pose a problem as I was in need of brown polish for some nail art or stamping and not having one I'd have to either improvise or change the initial idea. And then Danijela sent me Catrice Bruno Brownani and it turned out that she picked the perfect shade of brown for my needs. Thank you, Danijela :*


Catrice Bruno Brownani je pigmentovana krema boje crne čokolade. Potpuno pokriva nokat iz dva sloja i suši se pristojnom brzinom. Sjaj laka je visok. Pigmentacija mu je odlična i sjajno se pokazao kao pečatni lak. Do sada ste ga videli u toj ulozi u predstavljanju MoYou Nails 98 i Born Pretty BP-L016 pločica za pečatiranje. Znam da za Catrice u poslednje vreme govore da su pokvarili četkicu i to sam i sama iskusila sa Entering Atlantis, ali ova četkica je sasvim dobra. Slike su snimljene na suncu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Catrice Bruno Brownani is a pigmented dark chocolate brown creme polish. It gives full coverage in two coats and it dries in a decent time. It has quite high gloss. Is is so pigmented that it turned out it works great as a stamping polish. You have actually seen it in that role in MoYou Nails 98 and Born Pretty BP-L016 image plates reviews. I know that there have been some complaints about Catrice brush lately and I have myself experienced that issue with Entering Atlantis, but this brush is perfectly fine. Photos were taken in sunlight. I have two coats of polish and no top coat.

10 comments:

  1. It is super blackened, so of course you like it :)

    ReplyDelete
  2. Bas je dobar i za nositi ne samo za pecatiranje. Meni licno su tamno braon lakovi otkrice. Mislila sam da ih ne volim, ali sam se iznenadila kako mi dobro stoje. (Ja sam bela kao krec.) Dovoljno je tamno i efektno kao da nosim crni lak, ali opet malo mekse i suptilnije i delujem malo zivlje i zdravije nego da je lak potpuno crn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, braon je dobar za izbor za one koji žele da nose tamno, a ne bi baš crno.

      Delete
  3. Odlicna nijansa! Ovakvu bih mogla da nosim. ;) Super sto je bolja cetkica jer se sa onim cudom ne moze izboriti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš da sam stajala u Müller-u pred ogromnim Catrice štandom i nisam se usudila da uzmem ijedan, sve iz straha da će četkica biti skrnava.

      Delete
  4. Imam ga, no moram priznati da sam ga jako malo koristila!
    Nisam baš od smeđe boje :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni ja, ali ovaj se zaista pokazao dobro.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...