23 February 2016

Butter London Poole


Davno je do mene stigao par Butter London lakova od fantastične Marije, kojoj je bilo jasno da lakove prašnjavog tona može bezbedno da prosledi meni (na čemu sam joj veoma zahvalna). Butter London lakovi imaju elegantnu četvrtastu bočicu u koju staje 11 ml laka. Nemam predstavu gde se u Evropi mogu nabaviti, samo znam da ih u Austriji više nema.


It's been awhile since a couple of Butter London were sent to me by fantastic Maria, who realized that she can pass dusty polishes on to me (and I am very thankful to her for it). Butter London polishes come in elegant rectangular bottles that hold 11 ml of product. I have no idea where in Europe you can find Butter London polishes, I only know that they are no longer available in Austria.


Butter London Poole je bio deo letnje kolekcije iz 2013. godine. Većina slika na internetu pokazuje ovaj lak kao mint kremu plavog tona. No u ovoj bočici se nalazi prašnjavo-zelen lak, koji na mahove deluje sivo. Ovakvi lakovi mi se veoma sviđaju jer su diskretni i nosivi, a ovaj je prilično neutralan pa mislim da bi dobro stajao svima bez obzira na podton kože. Što se konzistencije tiče, volela bih da mogu da kažem da je puterasta i da se divno maže, ali nije baš tako. Prvi sloj je prilično redak i neujednačen. Drugi mi je skidao prethodno nanesenu boju, a slojevi se nisu sušili dovoljno brzo da bih želela da mažem i treći. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Butter London Poole was part of Summer Holiday collection from 2013. Most photos on the internet show this polish as blue-toned mint creme polish. However, this bottle holds dusty-green polish, which looks grey at times. I like this sort of polish a lot because they are subtle and wearable, very office-friendly, and since this one is quite neutral I think that it would fit everyone, regardless of skin undertone. I wish I could say that formula is buttery and that it goes on smoothly, but it's not really like that. First coat is quite thin and patchy. The second one actually removed some of previously applied colour and layers didn't dry fast enough for me to want to add another coat of colour. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

Butter London Poole - OPI Stranger Tides - Zoya Ireland

18 comments:

  1. Jao Butter London! :) Zaista imaju super bocice.
    Meni ovo nikako nije mint lak plavog tona. Vise mi je maslinast a maslinasto volim. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maslinast, žalfijast, siv, to jeste, ali mint nikako nije. :D

      Delete
  2. I meni "baca" na sivo i zeleno. Bočica je prekrasna, kao i tvoji noktici. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo. Iskreno, drago mi je što je ovakav, a ne kao kod drugih jer da je mint verovatno ga nikada ne bih dobila. :D

      Delete
  3. It looks sooo much better on you, than on me, so I'm glad you got it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can only thank you for it. :* It is lovely.

      Delete
  4. Boja mi se baš sviđa, steta što i formula nije malo bolja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogla bi biti bolja, posebno s obzirom na cenu.

      Delete
  5. Kada sam prvi put videla ove lakove imala sam par nijansi na listi želja, ali sam vremenom odustala. :D Ova nijansa mi je baš zanimljiva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je od starta na listi želja samo jedan, ali dok sam se lomila da li da ga kupim, da li da ga ne kupim, povukoše ih iz Austrije i Nemačke. :(

      Delete
  6. Replies
    1. Da, da, za nas koje volimo te malo čudnije lakove. :)

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...