21 February 2016

Matching Manicures - Black & White


Nedelja je, a meni se već danima ne mažu nokti. Ipak bi bio red da odgovorim i na ovonedeljnu MM temu, posebno pošto je reč o kombinaciji koju svakako rado nosim. Iako nisam sasvim zadovoljna time kako je manikir ispao, mislim da može da prođe. Nadam se da će vam se svideti.

It is Sunday and I haven't been in the mood for painting nails for days. However, it would be nice for me to take part in this week's Matching Manicure, especially since the theme is a combination I do wear gladly. Although I am not quite happy with how it turned out, I think that it is passable. I hope you'll like it.


Morgan Taylor All White Now je jedini beli lak koji trenutno imam pa sam ga namazala na sve nokte čak i pre nego što sam imala jasnu ideju šta bih mogla da uradim kao odgovor na temu. Nije mi dugo trebalo da povežem crnu i belu sa art deko motivima, posebno sa nakitom, za koji su često kombinovali sedef i oniks. U nedostatku sedefnog laka uzela sam svoj Erotikon franken i nanela ga preko belog laka, a potom sam preko svih noktiju pečatirala motiv sa pločice Born Pretty BP-77. Koristila sam Essence Stampy crni lak za pečatiranje. Zahvaljujući BPS prozirnom pečatu, pozicioniranje mi nije predstavljalo problem. Pritisak, s druge strane, jeste i zbog toga sam završila sa talasastim motivima. Još moram da poradim na tehnici. Ne zaboravite da posetite i preostale blogove koji učestvuju u ovonedeljnoj temi.

Morgan Taylor All White Now is the only white polish I have at the moment so I used it to paint all my nails even before I had a clear idea what I might to for this theme. It didn't take me long to connect black & white to art deco, especially jewelry consisting of mother of pearl and onyx. I don't have a pearly white polish so I applied my Erotikon franken over white and I stamped a design from Born Pretty BP-77. I used black Essence Stampy polish. I didn't have trouble with positioning of the design thanks to BPS clear stamper. However, I did have some issues with pressure, so I ended up with some wavy parts. I still have to work on my technique. Don't forget to visit other bloggers who are taking part in this week's Matching Manicures.







34 comments:

  1. Sviđa mi se, ovakvi motivi uvek dobro izgledaju. :)
    Što se pečata tiče, ne znam koja je tvoja tehnika, ali imala sam sličan problem jer sam držala ruku u vazduhu, kad sam je stavila na sto mogla sam lakše da primenim veći pritisak i onda je mnogo bolje išlo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma meni je problem što prejako pritiskam. :D

      Delete
  2. Baš sam gledala ovu pločicu na BPS pre koji dan.
    Meni se baš dopada manikir koji si uradila :D
    Posle tooliko vremena ja sam upotrebila stamper i scraper koji si mi dala (hvala još jednom!), imala sam utisak da je to i dosta više posla, i naravno odmah sam poletela da vidim šta bih još mogla od pločica, pa su me privukli i onaj meki lepljivi pečat, i providni i milion pločica...moram da usporim ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne moraš da usporiš, samo se dobro konsultuj sa mnom pre kupovine. :D
      Uzmi prozirni pečat, lepljive slobodno preskoči. Pločice... Pločice su im dobre tako da uzmi sve koje ti se sviđaju. Mislim da ne možeš omašiti.

      Delete
  3. Ne znam za ostale, ali meni se mnogo dopada :)

    ReplyDelete
  4. Super je prozirni pečat za ovakve manikire, meni je pozicioniranje motiva oduvek bilo problematično :) Dopada mi se manikir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je kod simetričnih motiva pozicioniranje baš kritično, zato sa ovim sada nema zime. :D

      Delete
  5. Takođe sam i ja u fazi kada mi se baš i ne lakiraju nokti. :/
    Tvoj manikir mi je simpatičan. :)

    ReplyDelete
  6. meni se bas dopada manikura :D bas je efektna i lijep je motiv :D

    ReplyDelete
  7. Krasan motiv, meni je manikura lijepa. :)

    ReplyDelete
  8. Nadam se da ces brzo izaci iz te faze. :* Manikir je odlican! Mnogo mi se dopada taj motiv. Imam i ja problem sa krivudavim motivima pa ako pronadjes nacin kako se to sprecava javi. ;) Mislila sam da je to do mojih noktiju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da mi samo treba sunce i da ću opet biti orna za mackanje. :D

      Delete
  9. jako lijepa manikura i odlično centriranje uzorka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za centriranje je zaslužan prozirni pečat. :D

      Delete
  10. zanimljiva, i IN jer su geomentrije manikure u trendu. odlično!

    ReplyDelete
  11. Sviđa mi se uzorak :) Mislim da je vrijeme da i ja nabavim neku pločicu na tu foru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno. Sigurna sam da bi ti imala mnogo dobre načine da upotrebiš ovakve motive.

      Delete
  12. Super mi je ovaj uzorak, no moram priznati da sam na Erotikon Franken odvalila od smijeha :P
    Kaj neee da je ovaj proziran pečat čudo jedno???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pečat je fantazija, a tajnu frankenovog imena sam ti otkrila. Meni je vazda bilo smešno što su baš tako nazvali te svetlucave pudere, a još mi je smešnije što im nisu u međuvremenu promenili ime. :D

      Delete
  13. Uf jedva čekam da mi stigne ova pločica, savršena je *.*
    A i manikura je super :)

    ReplyDelete
  14. Meni se jako sviđa :)
    Pokusavam se vec neko vrijeme docepati te plocice,ali uvijek bude rasprodana kada narucujem ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako je meni bilo sa pločicom 28. Ulovićeš je, bez brige.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...