02 April 2013

Essence Colour & go 118 Little Miss Sunrise


Little Miss Sunrise je jedan od Essence Colour & go lakova u stalnoj ponudi u DM i Lilly drogerijama. Pakovanje je od 8 ml i košta 219 dinara. Delovao mi je kao odlična kontra ovom zimskom tmurnom i snežnom vremenu. Slike su snimljene na dnevnoj svetlosti. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.

Little Miss Sunrise is part of the Essence Colour & go core range. It comes in 8 ml bottle, with wide flat rounded brush. We've been having true murky snowy winter weather these past few days and I thought this polish could be the perfect choice to match it. Photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.


Žuti lakovi su generalno problematični za mazanje i ovaj nije izuzetak. Ovaj je bio pregust i četkica je ostavljala brazde koje se nisu izravnale kako se lak sušio. Imam utisak da mu je potrebno nekoliko kapi razređivača kako bi se mazao normalno. Lak se sušio iznenađujuće brzo za tu gustinu, ali na nekoliko noktiju su mi se ipak pojavili mehurići. Sjaj laka je veoma visok.

Yellow polishes are generally difficult to apply and wear and this one is no exception. This one was too thick and the brush was leaving indentations that didn't level as the polish dried. I have a feeling that several drops of thinner might do the trick. The polish dried surprisingly fast for this thick a polish, but I did get bubbles on several nails. The gloss of this polish is very high.


22 comments:

  1. Sviđa mi se ovo žumance :))) Baš lepa žuta! A meni se dopada gustina, četkica i brzina sušenja ovog laka :)

    ReplyDelete
  2. bought this one last week, pretty shade

    ReplyDelete
  3. kakva fantastična bojica! ja već nekako očekujem da su žutaći očajne formule, pa kad nisu, oduševim se :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe. Ovaj nije odličan, ali nije očajan. Podnošljiv je :D

      Delete
  4. Bas cool boja. Vrijeme je vise da otopli, pa barem na noktima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se. Želim da sklonim čizme i da uskočim u sandale.

      Delete
  5. Super boja za teranje ovog sivila napolju!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hvala. Žumančasti žutaći su mi omiljeni žutaći.

      Delete
  7. This is a lovely sunshine yellow - thanks for sharing it!

    ReplyDelete
  8. Odlican je. Super ti stoji sunce na noktima! :)

    ReplyDelete
  9. Super je, nisam znala da ga ima u stalnoj kolekciji. Dobra ti je ta kontra, ja sam noktice ucrnila poslednjih dana, ubi me ovo vreme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gde su sličice? Lepo tebi stoje tamne boje.

      Delete
  10. Obozavam svoju Suncicu. Omiljeni zutac. Nadmasio je S-he koji se vidi na zaglavlju tvog bloga, pre svega zato sto bolje pokriva, ne vidi mi se linija nokta. Ocekivala sam da mazanje bude "cupavo" ali zapavo prolazi dobro i sa ovom cetkicom koja meni ne odgovara. Dok sam ga nosila u vise navrata dobila sam komentar da mi nokti izgledaju plasticno. Ja mislim da nam odlicno stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da nam odlično stoji :D I iznenađujuće se lepo maže, to si baš dobro primetila. Meni široka četkica odgovara mnogo više od tanke, tako da mi je i to plus za Sunčicu.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...