30 December 2014

Decembar


Kraj godine se prišunjao, a po običaju su ga začinila sezonska i praznična sniženja. Pre svega je tu bilo celomesečno sniženje od 40% na Morgan Taylor lakove. Skratila sam listu želja za četiri. I Jessica i Cuccio programi su bili na sniženju, mada u Beogradu nema Cuccio lakova. Njih možete naći samo u Novom Sadu. Uzela sam nekoliko Jessica lakova i Cuccio buter za negu zanoktica. U poslednjoj dopuni China Glaze asortimana se konačno našao i Ghoulish Glow te sam morala da ga uzmem. Neočekivano sam dobila i rani novogodišnji poklon od Alexandar Cosmetics, u kome su se našla i dva China Glaze laka iz Twinkle kolekcije, kao i IBD Air Dry nadlak. Trind je u nekoliko navrata tokom meseca imao promocije po apotekama te sam jednu od njih iskoristila da uzmem novu bočicu balzama za zanoktice. Osim popusta od 20% na promicijama se uz kupovinu dobija i mini Hand Repair. Trind lak je stigao za recenziju i potrudiću se da vam ga što pre pokažem jer je boja kao stvorena za ovo vreme. Među novitetima su se našli i Zoya Oswin, zeleni termo lak iz Essence Hello Autumn kolekcije i Aura Bloody Mary, kao i davno naručeni pečat sa Born Pretty Store. U toku današnjeg dana mi je stigao još jedan neočekivani paketić, ovog puta trio Zoya lakova po izboru Ultra Sun tima.

The end of the year sneaked upon us. I did go a bit crazy when it came to shopping for nail products. I have shortened my Morgan Taylor wish list by four. I got three Jessica polishes as well as one Cuccio cuticle butter. We have finally gotten China Glaze Ghoulish Glow so I had to have it. I have also gotten an unexpected New Year's gift from China Glaze importer, which contained two China Glaze glitters from Twinkle collection and IBD Air Dry top coat. Trind had special offers during December and gave mini Hand Repair with every purchase. I had to repurchase my favourite Cuticle Balsam. Trind polish I got for review so I'll do my best to show it to you because the shade is perfect for season. Among the new arrivals are also Zoya Oswin, green thermal polish from Essence Hello Autumn TE, Aura Bloody Mary and BPS stamper I have ordered long time ago. Today I have also received another unexpected gift - three Zoya polishes chosen and sent by Ultra Sun team.


Sa Beautyshop.rs predstavljanja. Ni jednog jedinog Essie laka na vidiku, ali Afrodita kreme deluju ugodno.

A photo posted by Cajkine kandže (@cajkinekandze) onOvog meseca nam se predstavio i Beauty Shop - prvi autorizovani domaći sajt za online prodaju drogerijske kozmetike. Trenutno drže asortimane L'Oreal, Maybelline, Garnier, Mixa, Essie, Afrodita i Dr Colić, a planiraju i da šire ponudu. Redovne cene na sajtu su niže od onih u drogerijama, a imaju i povremena sniženja i posebne ponude. Primera radi, Essie je tokom meseca u drogerijama bio na sniženju od 20%, a na Beauty Shopu je bio na sniženju od 30%. Od lakova trenutno imaju u ponudi Essie, Maybelline Colorama i L'Oreal, a planiraju da u nekom momentu dodaju i Maybelline Forever Strong Super Stay. Osim što možete da kupujete kozmetiku, na Beautyshopu možete da nađete savete i predloge za negu i ulepšavanje.

Beauty Shop - the first authorised Serbian drugstore cosmetics e-shop - had a presentation this month. Their prices are lower than regular retail prices in drugstores and they also have discounts, sales and special offers. They currently offer L'Oreal, Maybelline, Garnier, Mixa, Essie, Afrodita and Dr Colić products, but they plan to add more brands and products. At the moment they have Essie, Maybelline Colorama and L'Oreal polishes, but plan to include Maybelline Forever Strong Super Stay at some point. There is also a blog with suggestions and advice on makeup and skincare.I u prodaji se pojavilo dosta noviteta. Ultra Sun je odlučio da kraj godine začini novim Zoya lakovima te su nam stigle ovogodišnje kolekcije Tickled & Bubbly, Magical Pixie, Ultra Pixie Dust, Naturel Deux, Entice & Ignite, Wishes, kao i Delight - kolekcija za proleće 2015. Pošto je Zoya kao proizvođač podigla cene lakova tako su i kod nas sada oni skuplji - obični koštaju 853 din, a Matte i Pixie Dust su 950 din, ali još danas i sutra su na sniženju od 10%. Zoya je najavila da prestaje da proizvodi sve verzije Pixie lakova te nam je ovo poslednja prilika da ih nabavimo. I u omiljenoj mi parfimeriji Kristabell ima noviteta - Flormar štand (uvoznika Mango & Friends) i Golden Rose WOW! kolekcija lakova. Po boji bi se reklo da su GR WOW! samo manje bočice Colour Expert lakova (6 ml je 70 dinara). Uvezena je i Golden Rose Matte Satin kolekcija. U Lilly drogerije su ubačeni GR 3D Glaze šljokičavi lakovi, kao i Essence Come to Town trend kolekcija, koja sadrži dva seta od po tri laka za nokte. Lakovi su od po 6 ml, a cena svakog seta je 499 dinara. U Prima apotekama možete naći neke parove OPI lakova po ceni jedne bočice. Ova akcija traje do 31. januara. Takođe možete nabaviti pojedinačne mini OPI lakove po ceni od 260 dinara.

There were many new products in our stores. Ultra Sun imported Zoya collections Tickled & Bubbly, Magical Pixie, Ultra Pixie Dust, Naturel Deux, Entice & Ignite, Wishes, as well as Delight - spring 2015. collection. Since Zoya has announced that they will discontinue all forms of Pixie Dust polishes this may be our last chance to get some of them. Golden Rose WOW! polishes, which seem to be mini versions of Golden Rose Color Expert polishes have also been imported, as well as Matte Satin collection. Essence Come to Town TE came to town and is now available at Lilly drugstores.8 comments:

 1. I like the new polishes and stuff you got in December!!
  And all the pretty manis <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks. I am pleased with my catch and I only regret not getting Morgan Taylor Truth or Dare for myself as well.

   Delete
 2. Replies
  1. Zoje su bile krajnje neočekivane i odlično odabrane. Osim Oswin. Ona je bila očekivana i odlično odabrana :D

   Delete
 3. Lakomesec ti je bio odličan. :) Jedva čekam da vidim Zoye. :

  ReplyDelete
 4. plodan mjesec, i po prinovama i po manikurama :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, ispao je znatno bogatiji nego što sam očekivala.

   Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...