22 March 2015

Matching Manicures - fan brush mani


Još nije vreme za lepeze, ali došao je trenutak da upotrebim svoje lepezaste četkice - danas ih koristimo za usklađeni manikir.

It still isn't time to take out your fans, but the time has come for me to finally take out and use my fan brushes - today we do matched fan brush manis.


Za ovu temu sam odabrala tri laka bliska po bojama - A England Dragon, China Glaze OMG A UFO i Color Club Golden Girl. Lepezastom četkicom sam nežno nanosila svaki od lakova horizontalno po noktu (osnova mi je A England Dragon). Možda sam odabrala suviše bliske boje jer je efekat suviše suptilan, ali meni se dopada. Nadam se da se i vama sviđa. Ne zaboravite da posetite i druge blogove koji danas učestvuju u usklađivanju manikira.

For this theme I have picked three nail polishes close in colour - A England Dragon, China Glaze OMG A UFO and Color Club Golden Girl. I have used fan brush to apply colours horizontally over nails (my base colour is A England Dragon). Maybe I've chosen colours that are too close in tone as the effect is too subtle, but I like it that way. I hope you like it as well. Don't forget to visit other blogs and see what other participants have come up with.







12 comments:

  1. Dopada mi se ova maslinasta boja, i što se malo zlato nazire. Nije napadna.Ti reče da si nježno prelazila bojama, a ja sam opet to opet na brzinu, i izgleda pomalo neuredno. Ali biće bolje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da sa ovom tehnikom nema ispravnog ili pogrešnog načina. To joj je divna prednost :D

      Delete
  2. sviđa mi se zeleno zlatna kombinacija, kod mene je crno sreberena s malo ljubičaste

    ReplyDelete
  3. Meni se jako sviđa taj suptilan efekt. Ispada kao da se nijanse prelijevaju ovisno iz kojeg kuta gledaš.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Želja mi je bila da izgleda kao preliv, ali nisam ni mogla da pretpostavim da će se boje toliko stopiti :D

      Delete
  4. It's very elegant and it looks good on you!

    ReplyDelete
  5. nek je suptilan, meni se baš sviđa jer su sve moćne boje u igri :D
    a suuuunce... kod mene cili dan kiša, malo za promjenu :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi smo na svu sreću ovih dana imali sunce. Zato sam i izvukla holose da se malo igram njima :D

      Delete
  6. Lipa manikura, triba nekad i suptilan bit - nemore uvik metal :D I slažem se sa curama, mislim da se na suncu lipo prilivaju boje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E... Kada sam poslednji put radila metal! Uželela sam ga se :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...