01 February 2016

Januarski noviteti


Kad pre prođe mesec? Već je vreme za svođenje utisaka, a čini mi se kao sam tek pre neki dan radila pregled decembarskih noviteta. U januaru skoro ništa nisam kupovala, ali su mi zato stigle neke narudžbine od ranije i nekoliko isporuka sa stvarima za recenziju. Sve je počelo pristignućem paketića sa LadyQueen sajta. Recenziju i priču o tome zašto više sa ovim sajtom neću sarađivati možete pročitati ovde. Potom smo imali malo lakoholičarsko okupljanje, na kome smo razdelile lakove sa grupne porudžbine sa Hypnotic Polish. Ovom prilikom sam uzela par A England lakova - Briarwood i Virgin Queen. BPS pločica koju sam naručila još u novembru je napokon našla put do mene i trebalo je da bude jedini pečatni proizvod za ovaj mesec, ali znamo da stvari ne idu baš uvek onako kako smo mi zamislili. Ovom prilikom je neplanirani segment više nego pozitivan - sa sajta NailLand, sa kog su drugarice lakoholičarke već uspešno naručivale, stigao mi je paketić sa nekoliko proizvoda za recenziju. Ono što mi je veoma zanimljivo je što nisam ja birala proizvode već njihova predstavnica, koja je prošla kroz moju listu želja i odabrala nekoliko lakova i pločicu u skladu sa time. To je mala stvar, ali koja šalje veoma lepu, pozitivnu sliku o njima kao trgovcima i saradnicima. Šta se našlo u paketiću? Još jedan A England (Tristam), ILNP Mountain View, China Glaze Tongue & Chic i moja prva MoYou London pločica - Fashionista #11, a ubacili su mi i jedan mini Mundo de Unas pečatni lak, čime je plavo-zelena tema paketića sasvim zaokružena. Jedini lak koji sam kupila je teget Essence iz Nauti Girl kolekcije, koji se našao na sniženju sa ostalim Essence proizvodima koji se povlače iz ponude.

A photo posted by Cajka (@cajkinekandze) on


Where did January go? I have a feeling that I did one of these posts only several days ago. I nearly haven't bought a thing in January, but I did have some new arrivals that I had bought earlier. Firstly there was LadyQueen package with 3D nail decorations. You can read the review and find out why I do not want to cooperate with this etailer anymore here. After that we had a polishaholics meeting where we split the spoils of our group order from Hypnotic Polish. This time I got a couple of A England lakova - Briarwood and Virgin Queen. BPS plate I ordered in November had finally reached me in January and was supposed to be the only stamping product for this month, but things don't always go as planned. This time the unplanned segment was more than positive - NailLand, online store my friends have successfully ordered from, sent me a package with items for review. What I found interesting in their approach is that it wasn't me who chose the products - they went through my wish list and selected several items to send me. That may be only a small thing, but it creates quite a positive image about them. That package contained another A England for me (Tristam), ILNP Mountain View, China Glaze Tongue & Chic and my first MoYou London stamping plate - Fashionista #11, and they also included a mini bottle of Mundo de Unas stamping polish, which fit the blue-green theme of the package perfectly. The only polish I bought myself is the navy blue one from Essence Nauti Girl collection.



Šta je to novo u ponudi? Pre svega imamo spomenuto sniženje na Essence proizvode koji izlaze iz asortimana ili makar prestaju da se uvoze, što znači da možemo da se nadamo da će nam u februaru stići novi proizvodi. U Liliju svi proizvodi koji su na sniženju koštaju 129 dinara, u DMu se cene razlikuju. U Jasminu je dostupna nova kolekcija ArtDeco šminke - Beauty meets Fashion by Talbot Runhof, a u njenom sastavu se nalaze i četiri Art Couture laka za nokte. Stigla nam je i dvanaestodelna kolekcija China Glaze lakova - House of Color kolekcija. Svi lakovi su 498 dinara, a žućko će verovatno biti moj. OPI lakova u Prima apotekama poskupljuju sa 1200 na 1300 dinara, ali svakog 15. u mesecu ih možete kupiti sa 15% popusta. Essie lakovi su na sniženju od 30% u DM i Lilly drogerijama. I za kraj, Ultra Sun nas je obavestio da ćemo Zoya lakove uskoro moći da kupimo i u Golsvordijevoj ulici broj 36 u Begradu.



22 comments:

  1. Nice new things and polishes - thanks for the recap/looking back!

    ReplyDelete
  2. divan mesec, i moyou pločica izgleda baš zanimljivo. bravo za nailand

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaiasta bravo za njih. Sviđa mi se tako ličan pristup.

      Delete
  3. Jao ta MoYou plocica je predivna! Odlicni noviteti i bravo za Nailland. :)

    ReplyDelete
  4. Odlicni noviteti :D

    ReplyDelete
  5. zgodan mjesec, krasna gesta naillanda, svaka čast :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znaš li kako su me oduševili, posebno posle iskustva sa LadyQueen? Baš sam zadovoljna što su mi pružili priliku za saradnju.

      Delete
    2. vjerujem :D
      a i stvarčice su im puuuuuno zanimljivije :D

      Delete
  6. Odlični su lakovi i ove pločice mi se baš dopadaju. Sjajan gest NailLand-a.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sada sam bacila pogled na gomilu nekrišćenih pločica i smrzla sam se. :)

      Delete
  7. Ma, neee, ko kaze da tu ima previse lakova?!? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niko. Ne znam o čemu uopšte pričaju. Ne postoji "previše lakova". :D

      Delete
  8. Ne smem da kliknem da NailLand, ne smem da kliknem na NailLand... :)
    Bogme, fini je januar bio... Mislim da ću možda i ja da se počastim jednom China Glaze lakićem, februar je mesec ljubavi, a ja gajim ljubav prema lakovima, tako da eto... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako si me slatko nasmejala ovim komentarom. Samo napred, časti se lakićem. Ja sam iz istog razloga uzela neko kamenje (mislim, za druge je to "neko kamenje" za mene su to novi ljubimci). :D

      Delete
  9. Žana i ja se u travnju spremamo na svoju prvu narudžbu s NailLanda :)
    Posebno pohvaljujem gestu da ti skinu neke bočice s WL, umjesto da random ubace lakove (koji im se možda i ne prodaju pa stoje), baš lijepo od njih! :)
    Zgodna ti je ova hrpica kutijica :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma nsatup im je prvoklasan. Zaista neočekivan i to u najpozitivnijem mogućem smislu.
      Baš me zanima šta ćete Žana i ti sve lepo uzeti jer tamo imaju baš fin izbor brendova. Ja se nadam da ću možda otići u Budimpeštu pa bih mogla lično da uzmem neke lakove. :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...