06 February 2016

MoYou Nails 404


Predugo nisam uradila predstavljanje neke pločice za pečatiranje i krajnje je vreme da to promenim. Pošto sam ovu pločicu već koristila za jedan tematski manikir mislim da je red da ona prva dobije zaseban članak.

http://moyounails.com/wp-content/uploads/2015/10/MoYou-Nails-Square-Stamping-Image-Plate-404-600x600.jpg
http://moyounails.com/shop/image-plate-404/

It's been too long since I last did an image plate review and it's about time I changed that. I chose to show you this stamping plate since I have already used it in a matching manicure and I think it deserves a blogpost of its own.

OPI Color Paints

MoYou Nails 404 je jedna od novih kvadratnih pločica veličine 63x63 mm, sa zaštitnom plastičnom pozadinom. Ima šest slika za ceo nokat (veličine 15x18 mm) na jednoj polovini i četiri obrisa velikih gradova na drugoj polovini. Gradovi su Njujork, Las Vegas, London i Pariz, a ja sam pečatirala London jer je to jedini od ova četiri grada koji sam posetila, a i MoYou Nails je stacioniran u Londonu. Veće slike su uglavnom floralne, jedna me podseća na talase ili prikaze vetra, a najzanimljiviji mi je mahovinasti motiv, koji mislim da bih lepo mogla da uklopim za neki manikir inspirisan plemenitim mineralima jer bi se dobro uklopio za prikaz tirkiza, haulita, lapisa...

Mundo de Unas Aqua preko Morgan Taylor All White Now

MoYou Nails 404 is one of new square stamping plates with 63x63 mm sides and protective plastic backing. It has six full nail images (15x18 mm) on one half and four city skylines on the other half. The cities depicted here are New Yor, Las Vegas, London and Paris. I stamped London because it is the only of these four cities I had visited and it is also place MoYou Nails comes from. Large images are mostly floral, one reminds me of waves or winds and the most interesting one resembles moss and I think I'll be able to use it nicely in some semiprecious stone inspired mani as it could fit turquoise, howlite, lapis lazuli...

Essence Stampy Black preko China Glaze Sun's Up Top Down

Sve su slike veoma dobro urezane, možda čak i preduboko jer sam primetila da mi je teško da je očistim koliko su duboki motivi. Sve drugo je meni bilo potaman. Sve su se slike lepo prenele. Ovu i mnoge druge pločice, kao i ukrase za nokte, možete poručiti sa sajta MoYou Nails. Predstavljeni proizvod sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada.

Gosh Early Green preko China Glaze Tongue & Chic

All designs are well etched, maybe even too deep because I found cleaning this plate a bit difficult. Everything else was just right. You can order this and many other stamping plates, along with nail decorations from MoYou Nails. I have received this product for an honest review. For additional info see my disclosure policy.

18 comments:

  1. zanimljiva pločica. ovaj plavi mootiv je baš lep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taj plavi motiv je odličan, ali se izmazah ovim plavim lakom... To je zlo koliko je pigmentisan. :D

      Delete
  2. Today the second and the last are my favorites - great manis all of them!

    ReplyDelete
  3. Znači meni ne preostaje ništa drugo nego da pečatiram Pariz. ;) Nadam se da ću nekad stići i do Londona. :) Suncokreti su mi i dalje omiljeni tvojoj izvedbi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti da pečatiraš Pariz samo ako se vodiš ovom mojom logikom. Mogla sam i NY da pečatiram kao grad koji želim da posetim. :)
      Hvala ti za suncokrete. :*

      Delete
  4. meni je ovaj poseldnji favorit. vec zamisljam gomilu kombinacija boja :D cini mi se da bi bio zanimljiviji sa vecim kontrastom boja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Namerno sam išla na ovu vlažnu, mahovinastu kombinaciju jer mi je prva asocijacija bila upravo mahovina. No svakako postoje i brojne druge kombinacije u kojima bi ova slika super izgledala i imam nameru da mnoge od njih isprobam. :)

      Delete
    2. mene je asocirao na more i penu koja se pravi kad talasi udare u stenu. mada kad kazes mahovina sad je i ja vidim :)

      Delete
    3. Mislim da je to samo do kombinacije boja. Može da posluži i kao morska pena i pukotine u steni i... :D

      Delete
  5. Čini mi se da su uradili baš dobar posao sa ovim četvrtastim pločicama pošto mi je svaka koju nam predstaviš sve zanimljivija, za razliku od klasičnih okruglih koje su mi dosta manje privlačne.
    Poslednji motiv me malo podseća i na morsku penu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro, to je sada i stvar ukusa. Ja prvo predstavljam pločice koje se meni najviše sviđaju pa ako imamo sličan ukus onda je normalno da su ti one kasnije manje zanimljive. Biće i među ovima onih koje ti se ne sviđaju jer dobila sam celu kolekciju, a tek mi se možda trećina baš dopada.

      Delete
  6. sviđaju mi se panorame, i sredina druge strane pločice... a na tvojim noktima sve osim londona, malo mi je prebljedunjav ;)

    ReplyDelete
  7. Suncokretići su mi divni, ali još mi je zanimljiviji ovaj motiv drveća <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drveće, mahovina, naprsline... Zaista svestran motiv. :D

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...