27 March 2016

Matching Manicures - Spots & Dots


Ne znam za vas, ali ja jedva dočekah lepo vreme, ma kako sveže bilo. Još bih više uživala da nisam u sred renoviranja stana i da ne moram da živim u isparenjima različitih lepkova i farbi i u neoperivoj prašini od maltera. No da ne idem u digresiju, danas se u sklopu usklađenih manikira tačkamo, a meni se nešto radio veseo manikir. Nadam se da će vam se svideti.

I don't know about you, but I am so happy nicer weather finally started, despite it being quite chilly. I'd enjoy it more if I was not in the middle of home renovations and if I was not forced to live in paint and glue fumes and in fine dust from wall paint. But I digress. We are doing dotted manis for this week's theme. I hope you'll like it.


Zapravo prava tema je danas bila polka dots, ali meni je promakao "polka" deo pa sam umesto pravilnih tačkica uradila ove neravnomerno raspoređene tufne u tufnama. Pošto nisam bila usamljena u ovom propustu, onda smo temu promenili u generalne tačkice. Bazna boja mi je Aura Lost In Space, a tačkice sam radila omiljenim mintaćem China Glaze Re-Fresh Mint. Malo da razbijem tačkice, na mali prst i kažiprst sam nanela Zoya Sunshine. Šta su druge devojke napravile možete videti na linkovima ispod.

In fact, the real theme for this week was polka dots, but I kinda disregarded "polka" part of it and instead of regular pattern I did these irregularly placed dots within dots. Since I was not alone in this approach, we changed the theme to spots & dots. Aura Lost In Space is my base colour and I dotted over it with my favourite mint polish China Glaze Re-Fresh Mint. Just to break things up a bit, I painted my index finger and pinkie with Zoya Sunshine. You can see what other gals came up with at the links below.







22 comments:

  1. Bice da smo svi omanuli sa temom...ja sam imala slicnu ideju samo sa pastelnim nijansama,ali ova koju sam uradila mi se ipak vise dopala...

    ReplyDelete
  2. tacno svima je nekako promakao taj polka :D nema veze bice jos sigurno takvih tema 100 :D nokti su ti bas zanimljivi i lijepo je to ispalo sa manjim i vecim tackicama :D Zoya pjescani lak mi se mnogo dopada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa sada smo zašli u zonu različitih uzoraka, biće prilike da se pokažemo. :)

      Delete
  3. jedne godine sam radila takvu manikuru samo sa c/b lakovima. odlična je!

    ReplyDelete
  4. mnogo dobra fora ove tacke u tacki :) i bolje sto vam je prmakla ta polka jer su ideje zanimljivije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :*
      Crnjak je što sam prvo uradila polka dot verziju, ali mi se nije svidelo kako izgleda pa sam napravila ovo.

      Delete
  5. Zanimljivo su ispale tacke u tufnama, dobar izbor nijansi lakova. Treba cesce da mazes plave lakove, super ti stoje! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :)
      Jao, plava je moja rak rana. Mnogo volim boju i ranije sam skoro isključivo nosila plave lakove, ali sada mi se uglavnom ne sviđa kako mi stoji. Ovaj Aurin lak je ipak od onih koji mi se sviđaju. :)

      Delete
  6. I love those dots, they really complete the mani!

    ReplyDelete
  7. super manikura, sviđaju mi se upotrebljeni lakovi :D

    ReplyDelete
  8. Jao ovaj Zoya lakić, fenomenalan je. :D Sviđaju mi se točkice. Nadam se da će renoviranje što brže proći, znam kako je dok je sve u neredu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeva čekam da se završi. Već pet nedelja traje i plašim se da mi prestoji još toliko. :D

      Delete
  9. I have already told you but I wanna say it again: this manicure is fantastic!

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...