25 April 2016

China Glaze We Got The Beet


Taman pred Sajam, stigao mi je paketić iz Alexandar Cosmetics sa par NYX proizvoda za usne i China Glaze lakom iz letnje kolekcije. Ovu kolekciju sam planirala da preskočim pa mi je drago što mi se ukazala prilika da ipak probam nekog njenog predstavnika. China Glaze lakovi imaju 14 ml, koštaju 498 dinara i mogu se nabaviti u Alexandar Cosmetics ikod njihovih distributera.


Right before Cosmetics expo, I received a package from Alexandar Cosmetics containing a couple of NYX lip products and a China Glaze polish from summer collection. I meant to skip this collection, so I am happy that I had a chance to try at least one polish from it.

OPI Samba-dy Loves Purple - China Glaze We Got The Beet

China Glaze We Got The Beet (83552) jedan je od dvanaest lakova iz Lite Brites kolekcije za predstojeće leto. Ovo je ljubičast lak ispunjen zlatnim šljokicama, koje kada se lak osuši ostavljaju rapavu površinu. Ipak to nije toliko grbavo da bi lak mogao proći kao teksturac i sloj nadlaka sasvim fino ispegla površinu. I pored toga sam ga uporedila sa OPI Samba-dy Loves Purple jer sam mislila da će biti sličniji po boji, što uopšte nije slučaj jer je OPI daleko topliji i ujednačene boje, dok je China Glaze plavljeg tona (ali ne i previše hladan) i jasne razlike u boji između šljokica i bazne boje. Možda bi mu Flying Dragon, koji nemam, bio sličan po tonu, ali FD ima plavi šimer, a ne zlatne šljokice. Meni su dva sloja laka bila dovoljna za punu pokrivenost i tek na fotografijama sam videla da izgleda kao da mi se vrhovi prozire. Uživo se nikakva prozračnost nije videla. Da jeste, namazala bih i treći sloj. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak. Predstavljeni proizvod je PR primerak. Za više informacija vidite moju politiku rada.


China Glaze We Got The Beet (83552) is one of twelve polishes from Lite Brites for upcoming summer. This is a purple polish filled with golden glitters that leave a bit bumpy surface. Still, it was not as rough as textured polishes and a layer of top coat evened thing out. Despite that, I compared it to OPI Samba-dy Loves Purple because I thought that they will be much closer in tone. However, OPI is a lot warmer and has a uniform colour overall, and China Glaze is much more blue-toned (without being too cool) and has a clear distinction between base colour and glitter colour. Flying Dragon might resemble it in terms of shade, but it has blue shimmer, not golden glitter. Two coats were enough for even colour and full coverage and it was only when I browsed the photos that I noticed that it looks sheer on my tips. In person, there was no translucency. Otherwise I'd add another coat of polish. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat. This product is a PR sample. For additional info see my disclosure policy.


16 comments:

  1. Lijepa nijansa, dopada mi se ali imam osjecaj da ga je zbog te teksture teze skidati a takve uglavnom preskacem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Začudo, ne skida se teže od drugih lakova, ali umeju šljokice da se zavuku pod eponihijum pa je malo teže skroz očistiti nokte.

      Delete
  2. The shade is nice, but it's too sheer for me...

    ReplyDelete
    Replies
    1. It really isn't that sheer, I have no idea why it looks like that in photos.

      Delete
  3. Ovaj lak me je najvise zanimao iz letnje kolekcije. Nedostaje mu dubina. Mislim da bi lepse ispao da je plavlji, kao tamnija verzija Flying Dragon. Volela bih da vidim kako izgleda sa nadlakom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne izgleda mnogo drugačije sa nadlakom. Možda bi više slojeva dalo veću dubinu.

      Delete
  4. Sad mi se mnogo vise dopada nego kad sam ga videla na Sajmu. Definitivno cu obratiti paznju na njega. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na noktima svakako izgleda bolje nego u bočici. :)

      Delete
  5. Takvu si nijansu, ali bez shimmera tražim već jakooo dugo, imaš možda preporuku? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nažalost ne. Ovo nije baš moja nijansa pa nisam zagledala ni varijacije.

      Delete
  6. Love the color! <3

    ReplyDelete
  7. hmmmm, ne unam šta da kažem. i sviđa mi se i ne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okej, okej, sledeći put mažem tri sloja. :)

      Delete
  8. Baš guglam swatcheve jer planiram neku narudžbicu s Naillanda, mislim da ide na WL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toliko se razlikuju swatchevi - baš mu boja zavisi i od osvetljenja i od broja slojeva.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...