22 January 2017

Matching Manicures - Skittlette


Po ko zna koji put radimo Skittlette, ali na svu sreću ovo je tema koju mogu da radim iznova i iznova i iznova, a da mi ne dosadi.

We've been doing Skittlette manis time and time again, but fortunately this is the theme I can do over and over again without getting bored with it.


Danas ću pre posla svratiti na Festival Epske Fantastike pa me je to navelo na mJetal-srednjovekovnu podtemu. Htela sam da upotrebim nitne ili neke druge metalne ukrase i na kraju sam se odlučila za Fleur de Lis. Na domali prst sam namazala Essie Licorice i dodala ukras. Na kažiprst i srednji prst sam nanela Golden Rose Holiday 60. Za palac i malić sam koristila Golden Rose Magnetic 202 i magnet iz OPI Bond...James Bond seta. Na linkovima ispod možete videti šta su druge devojke spremile.

Before going to work, I'll visit Epic Fantasy Festival today and that inspired me to do a metal-medieval subtheme. I wanted to use either studs or some other metal decorations I have and opted for Fleur de Lis. I painted my ring finger Essie Licorice and added Fleur de Lis. I painted my middle and index fingers Golden Rose Holiday 60. For pinkie and thumb I used Golden Rose Magnetic 202 and magnet from OPI Bond...James Bond set. You can see what other gals have come up with at the links below.







10 comments:

  1. Odlično je Cajo! Kako je lep taj magnetni lak. <3

    ReplyDelete
  2. Great one and yes, it has a medieval touch with the decoration!

    ReplyDelete
  3. odlična kombinacija, magnetni i teksturci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Bilo bi bolje da nisam ovu kombinaciju već radila, ali to valjda samo ide u prilog tome koliko prirodno i dobro izgledaju zajedno.

      Delete
  4. Krasna mi je kombinacija, što ne čudi jer jako volim taj crni hrapavac <3
    Da znaš da sam već nekoliko puta skoro naručila taj Fleur de Lis i uvijek odustala u zadnji tren jer me strah da će mi biti previše širok. Ali divan mi je na drugima <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mogu da se setim kakva je širina tvojih noktiju u odnosu na moje pa da ti kažem da li bi ti bio preširok. :(

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...