19 February 2021

Wycon Sugar Effect 808 Blu Glitter

Ne znam zašto nisam ranije objavila ovaj članak, imajući u vidu da sam slike snimila još 2017. godine i da je Wycon u međuvremenu stigao u Srbiju. No to sada nije važno. Važno je da su nažalost za proizvođače teksturci bili samo prolazni trend za sezonu-dve, a meni su među omiljenim lakovima i za njima posežem kada ne znam šta bih namazala.
I don't know why I haven't published this post earlier considering that I have taken these photos in 2017. and that Wycon has since come to Serbia. However, that doesn't matter. What matters is that, sadly, textured polishes were just a fad for manufacturers, and they turned out to be among my favourite polishes and that they are my go-tos whenever I don't know what to wear on my nails.
Wycon Sugar Effect 808 Blu Glitter je plavi teksturac sa diskretnim bakarno-ljubičastim šljokama, koje mu daju dodatnu dimenziju. Inače smatram da teksturci izgledaju bolje kada imaju malo primese neke druge boje nego kada su skroz jednobojni, a ako su potpuno jednobojni, da imaju makar varijaciju u veličini zrnaca ili koju šljokicu koja bi ceo izgled učinila zanimljivijim. Rekla bih da u poređenju sa druga dva slična laka koja imam, Wycon ima najmanje teksturnih čestica i da mu je osnova malo plavlja, ali možda mi se ta razlika u boji pričinjava samo zato što je kod njega osnova vidljivija.
Wycon Sugar Effect 808 Blu Glitter is a blue textured polish with discreet copper-purple glitter pieces, that give it additional dimension. I generally think that texxtured polishes look better when they have some other colour added in the mix than when they are a single colour, and if they are just one shade to have at lest some variety in size of the grains or a glitter piece here and there that would make the whole look more interesting. Compared to the other two similar polishes from my collection, I would say that Wycon has the least of the grains and that its base colour is a tad bluer, but I may be imagining this colour difference because I can see more of the base.
p2 Confidential - Wycon Blu Glitter - OPI Alcatraz... Rocks
Sve slike su snimljene na suncu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak. All photos were taken in sunlight. I have two coats of polish and no top coat.

9 comments:

  1. That looks like a gorgeous texture. I have the OPI and love it :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. And rightly so. I think OPI one is my favourite of this lot.

      Delete
  2. Divan je! Podseca me na jedan Avonov stardust slicne kombinacije boja. Bas volim teksturce i ne mogu da prezalim sto nisu stalna postavka. Ovi sto ih imam su vec stari i kao pokusavam svako malo da ih ozvim razredjivacima :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti Avonovi mi nisu bili zanimljivi kada su se pojavili. U međuvremenu sam dobila nekoliko na poklon, mnogo mi se sviđaju i žao mi je što ih nema više. Ostaje nada da će se trend vratiti.

      Delete
  3. ma nemoj me zezat... gle tko se vratio :D
    baš mi je bilo drago naletjeti na poznato lice, da ne kažem ime... drago mi je da se netko ipak vratio, pratim te i dalje :D
    i narafski, krasan ti je lakić, i ja volim hrapavce

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sada cekamo samo jos tvoj povratak!!! :-)

      Delete
    2. Jao, Žana, i meni je drago videti poznato ime. Još samo da vidim i poznate nokte :D

      Delete
  4. Divan je! :-) I ja mnogo volim "hrapavce", samo sto se vrlo retko setim da ih izvucem iz fioke.... :-)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...