26 December 2012

Essence Urban Messages 05 Wall of Fame


Urban Messages kolekcija odavno više ne može da se nađe i meni je baš drago što sam uspela da ulovim Wall of Fame letos na nekoj rasprodaji. Uzela sam ga samo kao zamenu za Auru 176 jer su skoro sasvim isti.


Urban Messages trend edition is long sold out and I was glad I managed to get this one at sale this summer. I only got it as a replacement for Aura 176 because they are almost identical.



10 comments:

  1. divan žućko! sad si me inspirisala, i meni se nosi :D

    ReplyDelete
  2. Juu, kakva promena! :D
    Interesantna nijansa zbog tog shimmer-a..

    ReplyDelete
    Replies
    1. S obzirom na to da danas nije svanulo, treba mi malo sunca :D

      Delete
  3. Fina, nezna zuta, svidja mi se na tebi; malko vuce na zelenkasto i to me je odbilo pa ga nisam kupila, sad mi je pomalo zao...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni nešto i ne vuče na zeleno, mada je svakako najlimunastija nijansa koju imam u kolekciji. Mislim da je baš zbog toga savršen za nas bledunjave.

      Delete
  4. Odlični su, iako meni ni jedan žuti lak ne stoji, valjda fulam boju, al ovaj je mrak :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...