10 January 2013

Neuspelo pečatiranje


Malo sam se igrala pečatima, posebno velikom tablom i pokušala sam nokte da ispečatiram prilično oštrom geometrijskom šarom. Nije mi baš sasvim pošlo za rukom. Iako se cela šara prenela na pečat, iz nekog razloga nije i na nokat. Koristila sam L'Oreal Jet-Set 115 za bazu i Rimmel I <3 193 Black Cherries za pečatiranje.


I played around with stamping plates, especially the xl one and I tried to transfer a rather stark geometric pattern. It wasn't a complete success. Even though I could pick the entire design up with the stamper, it didn't transfer on the nail that well. I used L'Oreal Jet-Set 115 as base colour and Rimmel I <3 193 Black Cherries for stamping.


12 comments:

  1. šara je baš lepa, verujem da se uživo ne vidi toliko da se nije savršeno prenelo kao na slikama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na žalost, vidi se :( Desna ruka mi je ispala bolje, ali tu sam imala problema sa centriranjem.

      Delete
  2. Black Cherries je verovatno dusu dao za pecatiranje. Bas steta da nije savrseno ispalo posto je sara mnogo dobra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za pečatiranje je san snova, već kada nije za normalno mazanje.

      Delete
  3. mislim da ja nikad necu nauciti da pecatiram :D

    ReplyDelete
  4. Super je sara i kombinacija boja samo ja ne vidim sta nije uspelo. Meni bas lepo izgleda. Sta mislis o kineskim pecatima? Nesto me mami da isprobam i to pa mi se ne ulaze veci novac.

    panta rei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa nije se šara dobro prenela. Imam rupe u šari.
      Svi moji pečati sa izuzetkom jednog nedavno kupljenog su kineski. Neke pločice su zaista odlične, neke nisu najbolje izgravirane. Oba grebača i oba pečata su mi jednako dobra. Za početak su sasvim okej.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...