16 April 2014

OPI Don't Talk Bach To Me


OPI Don't Talk Bach To Me iz jesenje kolekcije inspirisane Nemačkom bio je moj ulov iz korpice na Primax štandu na sajmu Svet lepote i drugi "Nemac" u mojoj maloj OPI kolekciji. Ne čudi me što se našla u korpici (svi lakovi u korpici su po 500 dinara) jer boja je veoma neobična i nije za svakoga, ali je zato veoma dobar ulov za nekoga ko voli malo čudnije boje.


OPI Don't Talk Bach To Me from 2012. autumn collection inspired by Germany was my catch from discount bin at the latest cosmetics fair and the second polish from this collection in my stash. I understand why this polish was in that bin because the colour is very unusual and not for everybody, but is a great catch for someone who loves to wear odd shades.


Don't Talk Bach To Me (NL G17) nije lak koji bih na prvu loptu nazvala lepim. Pre svega je neobičan i zbog te neobičnosti mi je bio zanimljiv i privlačan. Pošto je u pitanju nijansa zelene koja dosta vuče na žuto plašila sam se da će učiniti da mi prsti izgledaju voštano, ali to na svu sreću nije bio slučaj i boja se baš uklopola sa mojim tenom. Boja je zagasita, senfasta. Srebrnasti šimer u laku je veoma diskretan, ali prijatan na oko. Lak se nanosi relativno lako i suši se brzo, ali zbog te brzine sušenja u laku ostaju tragovi četkice koji se ne izjednačuju sami. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


I wouldn't call Don't Talk Bach To Me (NL G17) a pretty shade. It is above all unusual, different and that is why I found it attractive and interesting. Since this is a very yellow-toned shade of green I was worried it would make my fingers look waxy, but fortunately that wasn't the case and the colour goes well with my skin tone. This is a subdued, mustard-y shade. Silver shimmer in polish is very discreet, but pleasant. The application was relatively smooth. Drying time is fast, but because of that speed it is prone to brush strokes. Photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.

MoYou Nails 106


17 comments:

  1. Lep je i neobičan, senf je pravi opis :) Šteta što ostavlja tragove od četkice, ali bez obzira na to jako mi se sviđa!

    ReplyDelete
  2. You are so right, it's not for everyone - it's both ugly and pretty LOL. I like the stamped tips, the result is pretty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much. Stamped tips were an afterthought, but they turned out well.

      Delete
  3. I ja ga mnogo volim! Divno ti pristaje uz ten :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Trebalo je da vidiš na sajmu kako gledam Baha, gledam Uh-oh roll down the window i ne znam koji mi je bolje da uzmem. Drago mi je što sam uzela ovaj.

      Delete
  4. Sviđa mi se kako ti stoji, iako nije moj cup of tea. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, boja je malo zahtevnija. Zahteva manje prefinjenosti :D

      Delete
  5. Jeste cudan, ali i meni je privukao paznju u korpici, odustala sam zakljucivsi da mi ne bi dobro stajao.

    ReplyDelete
  6. meni je lep! i da, dobro ti se uklopio!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Baš me je prijatno iznenadila boja.

      Delete
  7. Da se prijavim za listu cudaka! :D
    Imam nekoliko slicnih i bas ih volim. ;) Super ti stoji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Baš je boja za čudake i drago mi je što mi odgovara.

      Delete
  8. I love and hate this shade. I usually wear it with an accent nail of OPI Designer... de better and pair it with soft, brown, Autumn clothes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is an odd shade and I understand your love-hate relationship with it. I love your idea of pairing it with soft brown clothes.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...