20 September 2016

CND Vinylux Serene Green


Kako mi je Vinylux nadlak vremenom postao omiljeni brzosušeći nadlak, tako sam sve više pažnju počela da obraćam i na boje. Brzo mi je za oko zapao ovaj tamno-zeleni lak sa finim šimerom, prvi put predstavljen u sklopu praznične kolekcije za 2013. godinu. Vinylux su prvi hibridni lakovi u svetu, a i kod nas, i njihov sistem se sastoji iz stotinak boja lakova i brzosušećeg nadlaka. Kod nas su dostupni u Unitechu, i u prodavnicama i preko sajta, a cena im je 1117 dinara za 15 ml proizvoda.


As Vinylux top coat became my favourite quick-dry top coat with time, I have started to pay more attention to their colours as well. This dark-green polish with shimmer, first released as part of Charmed collection for holidays 2013, was fast to catch my eye. Vinylux is the original hybrid nail polish and the system consists of over a hundred colours and top coat.


CND Vinylux Serene Green 147 je pravi zimzeleni lak ispunjen diskretnim šimerom. Taman je, ali ne toliko da se ne vidi da je zelen. Volela bih da mu je konzistencija bolja. Veoma je pigmentisan, ali čudne teksture. Ne mogu ga opisati kao gust, samo čudan. Zato se ne maže lepo već u njemu ostaju brazde. Moguće je da je samo moj primerak takav, jer nisam primetila da se drugi žale na isti problem, a i nadlak je na kraju to sve izravnao. Dva sloja su mi bila potrebna za puno pokrivanje. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


CND Vinylux Serene Green 147 is a true evergreen polish with very fine shimmer. It is dark, but not so dark that you don't see that it is green. I wish it had better formula. It is very pigmented, but consistency is odd. I can't call it thick, just strange. Because of that it didn't go on smooth, but had some visible brushstrokes. It is possible that this is just my bottle that's off, because I haven't noticed that other people had this issue, and top coat did smooth it out. It took me two coats for full colour and coverage. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

10 comments:

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...