01 September 2016

Noviteti u avgustu


Koliko sam bila dobra u julu i trudila se da ne kupujem lakove, toliko sam sve nadoknadila u avgustu. I više. Prvo su mi se omakli neki drogerijski noviteti - Catrice nadlak, Essence lak koji povlače i Essie lak iz poslednje kolekcije koja nam je stigla. Potom sam ugrabila trenutak da odem do Ultra Sun-a i uzmem nekoliko Zoya dok traje sniženje. Nisam uspela da nađem sve sa spiska jer su neke boje rasprodate, ali tri laka mislim da su dovoljno dobar ulov. Uzela sam Kalistu, Carter i Tomoko. Onda je doleteo paketić koji sam željno iščekivala - Mont Bleu staklene turpije, koje jedva čekam da vam detaljno prikažem. Sa predstavljanja OPI noviteta sam ponela set mini lakova iz Washington DC kolekcije i njih ću se potruditi da slikam što pre. Za kraj imam gomilu ILNP i Literary Lacquers lakova koje sam kupila na jednoj blogorasprodaji. Za rođendan nisam mogla da kupim ovakve lakove jer mi je kartica bila odbijena, a posle ovakve kupovine mislim da ću preskočiti i božićne rasprodaje indie lakova.



As much as I was a good girl in July and did my best not to buy new polishes, in August I let myself loose. First I got several drugstore items - a Catrice top coat, a discontinued Essence polish and an Essie from the last collection that arrived in Serbia. After that I managed to find a moment to go to Ultra Sun and get some Zoyas while they are still on sale. I didn't get all polishes I wanted (some of them were sold out), but I think that Kalista, Carter and TOmoko make quite a nice catch. Then an eagerly awaited parcel reached me - the one with Mont Bleu glass files, which I can't wait to show you in detail. I picked up a set of mini OPIs from Washington DC collection, and I'll try to swatch them as soon as possible. And for the end I have a pile of ILNP and Literary Lacquers polishes I managed to snag a ta blog sale. I couldn't buy such polishes for my birthday because my card has been rejected and considering this amount of polish, I think I shall give Christmas sales a miss.

predstavljanje OPI noviteta - album

Avgust je uglavnom mrtav mesec kada je reč o novim kolekcijama, ali našlo se i ponešto novo. CND Craft Culture kolekcija Vinylux i Shellac boja je stigla u Unitech. Vinylux deo kolekcije sadrži osam boja, a Shellac šest. U prodaji su i nove OPI boje - kolekcije Hello Kitty i Washington DC, kao i nova sezonska kolekcija Infinite Shine lakova. Iznenađujuća novina je pojava novog drogerijskog brenda. Lilly je u odabrane objekte ubacio svoju liniju kozmetike - Llums. U ponudi imaju i tridesetak lakova za nokte, ne preterano inspirativnih boja, ali za cenu od oko 220 dinara i ne očekujem neku originalnost.



16 comments:

  1. So many new gorgeous polishes - and a lovely looking back on last month - thanks for sharing!

    ReplyDelete
  2. Odlični noviteti. Jedva čekam slike skoro svega :)

    ReplyDelete
  3. Divni lakovi!Jedva cekam recenzije OPI kolekcija!!!

    ReplyDelete
  4. Izgleda da je vredelo sto si sacekala rodjendanski poklon. ;) Ljubomorna sam na neke ILNP. :P Turpije su predivne!

    ReplyDelete
  5. Najzad kompletna Hello Kitty kolekcija uvezena!
    Odlično si se ponovila. Mislim da se ne može preterati sa ILNP :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma može veruj mi. Neke sam skidala sa liste jer su bili suviše slični drugima. :D

      Delete
  6. lepo si se opustile. jedva čekam nove postove, pogotovo ilnp

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...