29 September 2016

Zoya Tomoko


Još uvek je neizvesno da li će nam i kada stići nove kolekcije Zoya lakova i zbog toga mislim da je red podsetiti se onih boja koje nam jesu dostupne. Do 1. oktobra možete iskoristiti sniženje i kupiti Matte i PixieDust lakove za 551 dinara, odnosno 495 dinara ako su iz klasične linije. Ovo sniženje važi u UltraSun maloprodajnim objektima i na sajtu. Moguće je da će i na sajmu biti nekih popusta ili posebnih ponuda, ali za sada ništa nije tačno određeno.


Our importer has given quite a big discount on Zoya polishes, which is nearing its end now, and I am yet to show you colours I've picked. Since we do not know when and if the new collections will be imported, it would only be in order to review some of the shades that are readily available.


Zoya Tomoko (ZP698) je bledo-zlatni teksturac iz jesenje dopune PixieDust kolekcije iz 2013. godine. Uzela sam ga više kao utehu što nisam našla Godivu, nego zato što sam zaista želela ovaj lak. Iako prilično neutralan, toliko je svetlucav da nisam sigurna da je prigodan za svaki dan, ali je zato izrazito prefinjen i mislim da nećete pogrešiti ako ga odaberete za neku važnu priliku. Prilično je redak. Dva sloja daju sasvim solidno pokrivanje, ali treći sloj ne bi bio na odmet. Brzina sušenja i postojanost su tipični za PixieDust lakove, dakle dobri. Slike su snimljene na prirodnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Zoya Tomoko (ZP698) is a pale-gold PixieDust polish from autumn 2013. I got it more as a consolation because Godiva was sold out rather than because I really wanted this polish. Even though it is rather neutral, it is so sparkly that I don't think it is fitting for day, but it is quite sophisticated and I don't think you'd go wrong if you wore it for some special occasion. It is quite thin and sheer. Two coats give a decent coverage, but another layer wouldn't go amiss. Drying time and staying power are typical of PixieDust, that is to say good. Photos were taken in natural light. I have two coats of polish and no top coat.

20 comments:

  1. I like it because is is an elegant shade and the texture is just perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. And generally PixieDusts have perfect texture. I love them. :D

      Delete
  2. Držimo palčeve da nam stignu nove Zojice. ;)
    Ja sam sa zlatnim lakovima na vi al u kombinaciji sa nekim pečatiranjem ili nekim nail art-om što da ne. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ni ja nisam nešto bliska sa zlatnim van pečatiranja, ali ponekada me nešto ponese. :D
      Mat zlatni su mi okej.

      Delete
  3. Divan je, tako svecan! Takodje drzim palceve ze nove Zojice! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svi im se nadamo, ali izgleda da neće biti ništa od toga.

      Delete
  4. Mnogo ti lepo stoji :) Bas je lep,stavljam i njega na wl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš uspeti da ih sve nađeš. :)

      Delete
  5. to znaci da godive vise nema? :( nisam samo najbolje razumela postoji mogucnost da se nece uvoziti zoya vise ili da ce se drzati samo standardnih kolekcija?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam da li je ima, ali je u UltraSun-u na NBG nije bilo. Nisam proveravala na drugoj lokaciji.

      Delete
  6. I ja sam ga uzela kao utehu, u nedostatku Godive :). Divan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ću se truditi da ipak ulovim Godinu nekako. :D

      Delete
  7. meni se sviža što nije toliko zlatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se to sviđa, samo što se ipak ne slaže baš najbolje sa mojim tenom.

      Delete
  8. Tomoko mi je dugo bila na WL, no onda sam s vremenom shvatila da mi takvi lakovi ne pristaju pa sam je teška srca maknula s liste :)
    Tebi, moram priznati, lijepo stoji <3

    ReplyDelete
  9. ja sam ugrabila ovaj na vreme :) bas ga volim

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...