14 March 2021

Born Pretty BP-111



Ne znam zašto ovaj članak nisam objavila kada sam već uradila manikire i spremila slike, ali grešku ispravljam sada. Nažalost, neće vam pomoći da se odlučite da kupite ovu pločicu, jer je više nema na BPS sajtu, ali makar možete da gledate sličice iz ovog perioda pečatiranja koji mogu opisati samo kao dosadan.



I have no idea why I haven't published this article when I did all the manis and edited photos, but I am correcting that mistake no. Unfortunately, it will not help you as a recommendation for purchase of this plate since it has been discontinued, but at least you can feast your eyes on my staming from the boring period.

Essence Stampy White preko Essence Colour Boost 11 Instant Match


Malo mi je krivo što se ova pločica ne proizvodi jer su šare zanimljive, a kvalitet izrade je odličan. Izgleda da je Born Pretty generalno prestao da pravi okrugle pločice i prebacio se samo na velike četvrtaste, što nije loše samo po sebi, ali ponekada je lepo imati i manju pločicu, ali sa krupnijim motivima.

Mundo de Unas Aqua 24 preko Catrice Noir Vert


I am a bit sad that this plate has been discontinued because patterns are interesting and the plate itself is well manufactured. It looks like Born Pretty had generally discontinued all round plates and moved to large rectangular ones, which is not a bad thing in itself, but sometimes it is nice to have a smaller plate with larger designs.

Born Pretty Silver preko Essie Tribal Text-Styles

Za pečatiranje sam koristila lakove za pečatiranje. Essence, Mundo de Uñas i Born Pretty, koji su od ova tri proizvođača možda i najbolji po pitanju pigmentacije. Ivice su im oštre i ne razmrljavaju se.

Born Pretty Purple preko Catrice Noir Bleu

For stamping I used stamping polishes from Essence, Mundo de Uñas and Born Pretty, and I can say that Born Pretty are the best of the three when it comes to pigmentation. Lines are clear, and there is no smudging.


Ukoliko budete naručivali sa BPS možete upotrebiti moj kod za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite LCFJ61 u prostor za kod za popust kada budete plaćali. Born Pretty Store šalje robu širom sveta i poštarina im je besplatna.

You can use my coupon code to get 10 % discount when you order from BPS. Just enter LCFJ61 at checkout. Born Pretty Store has free worldwide shipping.

6 comments:

  1. Bas su ti lepo i vrlo precizno ispale ove stampe! :-)
    Zasto ti je period stampanja bio dosadan, nisi sebe "pronasla" u tome?
    Jao, i ja imam nekih plocica za stampanje koje sam kupila u oktobru-novembru prosle godine na nekoj Born Pretty "rasprodaji", i sada kada sam konacno krenula da ih koristim i zelim da ih recenziram njih vise nema na sajtu... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, ma nije mi pečatiranje dosadno, nego taj period kada sam birala dosadne kombinacije boja, isti motiv na svim noktima. Računam da sam amlo uznapredovala od tada. :D
      Primetila sam da BPS sada češće menja ponudu pločica. Imaju manji izbor, ali sa većim obrtom motiva. No pošto me više ne sponzorišu, baš me briga da li je nešto u ponudi ili ne, samo da mogu da ga koristim.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...