21 March 2021

Givenchy Fatal Plum

Nekada davno sam smatrala da ne vredi dati mnogo novca na lak za nokte jer postoje kvalitetne i jeftine opcije i posebno sam mislila da ne vredi davati novac na ime, na brend, jer lak je nešto što ću skinuti sa noktiju kroz nedelju dana ili manje. Stoga nisam kupovala high end lakove. No onda mi se 2014. ukazala prilika da kupim neke polovne HE lakove po, za mene prihvatljivoj ceni. Givenchy Fatal Plum je bio među njima i stajao mi je neisporban sve ove godine. Da, imam sklonost da kupujem stvari koje mi posle samo stoje (ne možete da vidite, ali bacila sam pogled ka polici na kojoj mi stoje društvene igre, od kojih oko 10% nisam nijednom igrala, ali sam morala da ih kupim).
A long time ago I thought it wasn't worth it to spend a lot of money on nail polishes because there are inepensive good quality options out there, and I especially thought brand name was not worth the money because nail polish is something I would remove within a week or less. That is why I was't buying high end nail polishes. However, in 2014. I had a chance to buy some second-hand HE polishes for what I considered a good price, so I went for it. Givenchy Fatal Plum was one of those polishes aaand it sat there utried all these years. Yes, I do have a tendency to buy thing that will just end up unsed (you can't see it, but I just glanced toards my board games shelf, about 10% of which I hever played, but I just had to buy them).
Givenchy Fatal Plum je bordo lak koji naginje ka braon. Boju mu daje ružičasto-bakarni šimer u zacrnjenoj bazi. Ovo je tip laka koji bih nosila po sunčanom danu, kako bi šimer mogao da dođe do izražaja, ali u petak nisam uspela da uhvatim malo sunca da vam pokažem pun sjaj i lepotu ovog laka. Zašto petak? Zato što nam je sada u petak tema za manikir bila "zaštitni znak", a zacrnjeni bordo šimeri su definitivno, ako ne ono po čemu bi me drugi prepoznali, onda ono sa čime se najugodnije osećam. Takođe mi se čini da je ovo lak koji ću češće mazati kada ne znam šta da mažem. Pošto ima samo 5.5 ml, mislim da ću ga lako potrošiti.
Givenchy Fatal Plum is a brown-leaning maroon polish. Its colour comes from copper-pink shimmer in blackened base. This is a type of polish I would normally wear on a sunny day, which would make the shimmer pop, but I didn't manage to find sunshine to show you this polish in all its glory on Friday. Why Friday? Because this Friday's theme was "signature polish", and blackened burgundy and maroon shimmers are, if not something others would recognize me by, then something I feel most comfortable with. I also think I might wear this polish more often, when I don't know what to wear. It is only 5.5 ml, so I think I will use it up easily.

4 comments:

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...