27 July 2021

ILNP Eclipse (H)

Pošto sam bila toliko impresionirana crno-crvenim multihrom lakovima, odmah sam uzela dva takva ILNP laka - običan Eclipse i Eclipse (H). Ne mogu garantovati da neću uzeti još koji na ovaj fazon. ILNP shop dostavlja za Srbiju, ali poštarina je visoka (meni je za 4 laka ispala skoro $30). Za slučaj da vas zanima, paket sa 4 laka je mali i prošao je bez otvaranja i dodatnih troškova. Lakovi imaju 12 ml.
Since I was so impressed with black to red multichrome polishes, I had to get two such ILNP polishes - a regular Eclipse and Eclipse (H). I can't promise I won't get several more. I ordered from ILNP web shop. They do ship to Serbia, but shipping is rather high (it was almonst $30 for 4 polishes). Polishes come in 12 ml bottles.
ILNP Eclipse (H) je holo verzija Eclipse, što znači da je u pitanju multihromatski lak koji se preliva od hematit sive preko crvene do žute, sa dodatkom holo čestica. Moram priznati da nisam impresionirana holo efektom, ali istini za volju i nisam neki ljubitelj rasutog holo efekta. Efekat se najbolje vidi u tamnom ekstermu i lak tada izgleda kao zvezdano nebo ili galaksija. Takođe je nezgodan za fotografisanje - multihrom efekat se vidi u senci, a holo na suncu. Pošto mi se multihrom element više sviđa, onda sam žrtvovala holo za ove slike. Čestice se i dalje vide, samo se ne vidi kako svetlucaju.
ILNP Eclipse (H) is a holo version of Eclipse which means it is a multichromatic polish that is shifting from hematite grey over red to yellow, but with the addition of holo particles. I have to admit I am not impressed by holo effect, but to be honest I am not a fan of scattered holo effect. Holo is most visible in the dark extreme and the polish looks like starry sky or a galaxy. It is also tricky to photograph - multichrome is best seen in shade, and holo in the sun. Since I like multichrome effect more, I sacrifised holo effect for these photos. You can still see the particles, just not the way they sparkle.
Slike su snimljene na indirektom svetlu. Imam dva sloja laka i sloj nadlaka. Photos were taken in indirect light. I have two layers of polish and top coat.

4 comments:

 1. saltedalmondbutternailsJuly 30, 2021 at 5:33 PM

  Meni je taj puno ljepši u verziji bez holo šljokica. Ne razumijem čemu forsiranje holo efekta uz svaki drugi finiš. Ako ne ide, ne ide.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veruj mi da ovaj izgleda kao astrofilit na suncu. Idu dobro zajedno, ali se slažem da je ovaj lak sam po sebi dovoljno kompleksan kao multihrom da mu se ne mora ništa dodavati.

   Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...