02 August 2021

ILNP Riot

ILNP je veoma brzo i lako postao moj omiljeni boutique proizvođač lakova za nokte, a nije tajna da su mi zeleni lakovi omiljeni. Zato nije iznenađenje što sam spontano kupila ILNP Riot kada sam pre nekog vremena poručivala neke druge lakove. Ta je porudžbina bila sa sajta Lakodom, koji se na žalost zatvara, ali sam ILNP i dalje proizvodi ovaj lak i dostavlja za Srbiju.
ILNP quickly and easily became my favourite boutique nail polish brand, and it is no secret that green polishes are my favourite. So it shouldn't come as a surprise that I threw in ILNP Riot in one of my recent nail polish orders. That order was from Lakodom, who are sadly closing their store, but ILNP is still making this polish and have their own online store and offer international delivery.
Riot je šumsko-zeleni ultra holo lak. Verujte mi da je zelen. Ako imam jednu zamerku za ovaj lak, to je da odbija da se slika verno. Ne znam da li je do same nijanse ili do holo čestica, ali snimila sam stotine fotografija pri različitim osvetljenjima i na svima izgleda sivo i jedina je razlika bila u tome koliko se vidi holo efekat, a nigde se ne vidi onoliko koliko se vidi uživo. 😭 I pored toga, ovo jeste zelen lak, veoma je lep i holo efekat je snažan. Lak se maže lepo preko obične baze i dva sloja su sasvim dovoljna za punu boju i pokrivanje. Pošto je toliko ispunjen holo česticama, skidanje ide malo teže, ali ne toliko kao da su u pitanju šljokice.
Riot is a forrest green ultra holo polish. Trust me, it is green. If I have one note to give, it is that it is refusing to take a true photo. I don't know if it is due to the shade itself or due to the amount of holo particles, but I have taken hundreds of photos in different lights and it looks grey in all of them. The only difference is how visible the holo effect is, and I couldn't even do justice to the effect either. 😭 Despite that, this is a green polish, very pretty one at that, jam packed with holo particles that are creating a very strong holo effect. It applies smoothly over regular base and two coats are enough for full colour and even coverage. Since it contains that much shimmer, it is a bit of a pain to remove, but not as much as if it were glitter.

4 comments:

  1. It is a lovely holo. Yes those dark greens are a nightmare to photograph!

    ReplyDelete
  2. Verujem ti na rec da je ovaj holo lakic zelen, jer na fotografijama izgleda siv i tacka :-) Jeste, ima lakova zbog kojih poludis, napravis 100 fotografija i na kraju ipak ne uspes da uhvatis pravu boju ni na jednoj fotografiji... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uglavnom mi je to bio slučaj sa nekim ljubičastim i skoro svim rezeda lakovima, ali ne sa tamnim zelenim.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...