08 April 2013

Tamne nitne


Treći set nitni koje sam dobila sa sajta KKCenterHk su hematit-sive polulopte NNAIL-DRN666. Ovo su metalne nitne prečnika 2 mm. Veoma su jednostavne za upotrebu i lako se kombinuju i raspoređuju u različite oblike. Donja površina im je blago udubljena, što ih čini zgodnim za postavljanje na površinu nokta. U pakovanju je oko 50 komada. Mogu se koristiti više puta, što je odlično.

Third set of nail studs I got from KKCenterHk is gunmetal grey round NNAIL-DRN666. These metal studs are 2 mm in diametar. They are very easy to use and can easily be combined and arranged into different shapes. Their lower surface is slightly concave, which is very useful when it comes to placing them on the nail surface. There are about 50 pieces in a pack. They are reusable, which is an upside.

N.NAIL Studs Circular Black 2mm Nail Art Decorations [NNAIL-DRN666]

Za bazu sam upotrebila Deborah Prêt à Porter Pistache Green. Koristila sam tačkalicu i bezbojni lak da prilepim nitne i on ih je držao neko vreme. Nisam stavljala nadlak pa su bile prilično nezaštićene i neke su otpale, ali sloj nadlaka bi trebalo da ih dobro fiksira i spreči ispadanje.

I used Deborah Prêt à Porter Pistache Green as base colour. I used dotting tool and clear nail polish to attach the studs and they held for a while. I didn't use top coat, so they were unprotected and some of them fell out, but a coat of top coat should keep them in place and prevent falling out.


Ovaj proizvod sam dobila za recenziju sa sajta http://kkcenterhk.com/. Dobila sam i kod koji možete upotrebiti za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite cajka u prostor za kod za popust kada budete plaćali. KKCenterHk šalje robu širom sveta. Srbija ne postoji u meniju zemalja, ali postoji Jugoslavija.


The product above was sent to me for review by http://kkcenterhk.com/. I was also given a coupon code you can use to get 10 % discount. Just enter cajka at checkout. KKCenterHk ships worldwide.


28 comments:

  1. I think this is one of the most beautiful studded mani's I have seen!

    ReplyDelete
  2. Nikada nisam imala 3d manikir, jer imam osecas da bi to sve odmah ispalo :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neki jesu nezgodni, ali uz nadlak bi ovakav trebalo da stoji na mestu.

      Delete
  3. Divno izgleda i kamen je prelijep. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Kamen je moj omiljeni labradorit, neobrađena strana.

      Delete
    2. Labradorit <3 Predivan je sa ove strane i totalno se uklopio sa bojama laka i nitni.

      Delete
  4. cajooooo, raspametih se! baš je odlično!

    ReplyDelete
  5. Svidja mi se kako si ih iskombinovala. Sjajno je! :)

    ReplyDelete
  6. Ovo veoma lepo izgleda, ima ih sasvim dovoljno a dodatna prednost sto je sto moze i vise puta da se koristi, super stvarcica :))). Bas cu da odem na sajt da vidim kakvu ponudu imaju :). A momenat `Jugoslavija` mi je hit na vecini online sajtova.Nikako da se update-uju -.-.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Važno je da nas prepoznaju :D Roba im je malo skupa za naše uslove, ali imaju neverovatan izbor.

      Delete
    2. Upravo sam pregledala sajt Da, nije bas kao da bih tamo mogla cesto da kupujem, nemam mogucnosti jos uvek, ali recimo kada zelim da se specijalno castm, izbor ukrasa i recimo trepavica je fenomenalan! :)

      Delete
  7. Super izgleda, ali takodje prilicno pipavo za postavljanje.

    ReplyDelete
  8. fenomenalno izgleda, bas mi se svidja na tvojim noktima :)

    ReplyDelete
  9. Svaka ti cast na stpljenju :D
    Definitivno su za duze nokte,na kracim ne bi bilo lepo kao na tvojim :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, nije ovo zahtevalo baš toliko strpljenja, samo sigurnu ruku :D
      Mislim da bi i na kratkim noktima mogli da se urade lepi motivi, poput frenča i polumeseca.

      Delete
  10. Baš dobro izgleda, al si precizno sve poređala, svaka čast :)

    ReplyDelete
  11. Prelepo je u kombinaciji sa pistaćem... Baš...

    ReplyDelete
  12. Super, blesavo! Odlicno se uklapaju ove nitne sa Pistacem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HVala. Mislim da sam ubola dobru, a nestandardnu kombinaciju boja.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...