18 April 2014

Lažno mramoriranje

N.NAIL Water Decals Nail Art- WDBLE879

Jeste li probali nekada ebru/mramoriranje lakovima? Ja nisam. Plašim se nereda i da mi se lakovi neće razliti u vodi kako valja. Zato su mi se svideli ovi vodeni dekali jer stvaraju iluziju da je manikir rađen tehnikom mramoriranja, a bez nerviranja i nereda. Na jednom tabaku su četiri od po pet sličica različite veličine i oblika. Zamerka koju imam je nedostatak ikakvog uputstva za upotrebu. Veoma sam zahvalna AnyRainbow koja je napravila uputstvo u slikama i time mi uštedela dosta vremena.

Have you ever tried ebru with polishes/water marble technique? I haven't. I always worry polish wouldn't spread in water or that the mess will be too big. That is why I liked these water decals since they creat the illusion of water marbled manicure without mess and worry. One sheet holds four rows five water decals of different shape and size. My objection is that there are no instructions. I'm grateful for AnyRainbow's photo tutorial that saved me time.


Ovi dekali se u vodi veoma lako odvajaju od papira na kome se nalaze, ali treba paziti da se ne zalepe sami za sebe ili jedni za druge. Veoma su fini i tanki i jednom kada se postave na nokat veoma im je teško pomeriti položaj, zato treba dobro nacentrirati gde želite da ih postavite pre nego što ih postavite. Pošto su tako tanki divno naležu na nokat i čvrsto stoje. Kako se među dvadeset sličica na tabaku nalazi više različitih veličina sigurno ćete naći dovoljno sličica koje odgovaraju vašim noktima. Ja sam koristila od najmanje slike do druge po veličini. Najveće nisam morala da koristim. Nadlak nije neophodan i ne savetujem stavljanje nadlaka jer on razmazuje boju sa ovih dekala.

These decals separate easily from the paper, but you should take care not to let them stick together or bunch up. They are very fine and thin and once they are placed on the nail it is very difficult to move them. So make sure you have them where you want them before you place them on your nail. Since they are so thin and fine they lie flat against nail and hold fast. As there are several different sizes among these twenty pictures it is easy to find enough images that fit your nails. I have used from smallest to second largest image. I didn't have to use the biggest ones. You don't need topcoat for these decals and I advise against using it because it can smudge the images.

Coupon code - cajka

Ovaj proizvod sam dobila za recenziju sa sajta http://kkcenterhk.com/. Dobila sam i kod koji možete upotrebiti za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite cajka u prostor za kod za popust kada budete plaćali. KKCenterHk šalje robu širom sveta. Srbija ne postoji u meniju zemalja, ali postoji Jugoslavija.

The product above was sent to me for review by http://kkcenterhk.com/. I was also given a coupon code you can use to get 10 % discount. Just enter cajka at checkout. KKCenterHk ships worldwide.

18 comments:

 1. Bas je lepo! A cudi me da se ti nisi odvazila da probas malo da razlivas lak po vodi. Jeste dosadno posle skidati lak sa prsta ali generalno nije problem izvesti to. Ja bas nisam vesta s noktima i uspela sam da se iskobeljam sa vodom i lakovima. Ne znam sta mi bi da se uopste usudim to da probam :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pokušavala sam davno, ali lakovi nisu hteli da se razliju. Sada mi se ne mili da ponovo pokušavam jer mi je žao da uzalud trošim lakove :D
   Drago mi je da je tebi pošlo za rukom.

   Delete
 2. LOL, I have the same fear, and it's probably silly - but this is an easy take on it, and it looks beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, this is easy and not messy, which is awesome.
   I prefer your nail art to water marble.

   Delete
 3. Moram te naterati da i ti malo razlivas lakove po vodi. :)
  Odlicni su dekali. Bas sam pomislila da si se konacno usudila da radis water marble. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam se još usudila. Sada mi je žao da trošim lakove na to :D

   Delete
 4. Trenutno sam opsednuta vodenim nalepncima, za vrlo kratko vreme dobijem prelep manikir. Ove nalepnice su baš interesantne, nisam videla sličan print do sada.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vodene nalepnice su spas za mene nesposobnu da lepo nacrtam išta.

   Delete
 5. Iz istih razloga nikad nisam isprobala water marble, iako super izgleda na noktima. Ovo se čini kao dobra zamena :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prilično je jednostavna zamena, ali zato ne može da se dobije sve ono šarenilo kao sa pravim mramoriranjem.

   Delete
 6. Dopada mi se manikir. Mnogo je lepa nijansa tih decal-a, ili kako god se to čudo zvalo, šteta što nije pravi lak u pitanju :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pošto sam nesposobna da izvedem ovo pravim lakom veoma sam zadovoljna i ovim dekalima.

   Delete
 7. ma nema do vodenih naljepnica ;)
  a water marble mi zbilja nikako ne ide, nemam volje se niti zezati s njim jer svaki put izneredim pola kuće ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja pokušah samo jednom, nisu mi se hteli lakovi razliti pa nisam posle ni pokušavala.

   Delete
 8. Lepo izgleda. Isprva sam pomislila da jeste rađeno lakom.
  I ja sam trapava za marble :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Danijela me je ubedila da probam pravo mramoriranje, ali još se ne usuđujem.

   Delete
 9. izgleda odlicnooo...na prvu sam pomislila da je u pitanju tehnika sa casom vode i lakovima u njoj itd...:D mocna stvar te nalepnice, dosta je jednostavnije..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pa da. Za nas koji ne umemo da uradimo pravi ebru ovo je zgodna zamena.

   Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...