30 August 2014

Matching Manicures - gradijent


Zbog nedostatka slobodnog vremena nisam učestvovala u poslednjih nekoliko usklađenih manikira i pitanje je kada ću ponovo moći redovno da učestvujem, ali gradijent temu nisam mogla da propustim i hvatam poslednji trenutak da ga uradim. Koristila sam Flormar 400, Aura She Bunny 508 i mešavinu crnih lakova, kao i Miss Sporty Check Matte.

Due to lack of free time I was unable to take part in several past matching manicures and I don't know when I'll again be able to regularly take part in these challenges, but I couldn't give gradient manicure a miss and I'm taking the last opportunity to do it. I have used Flormar 400, Aura She Bunny 508 and a mixture of black polishes, as well as Miss Sporty Check Matte.








20 comments:

  1. OHH, this is such a cool gradient, and the matte makes it quite extraordinary!!

    ReplyDelete
  2. Obožavam crno-bele kombinacije, super je :)

    ReplyDelete
  3. Ispalo je više nego odlično. :) Dopada mi se kombinacija boja.

    ReplyDelete
  4. Obozavam tvoj blog, kvalitetne fotografije i odlicni svacevi, mislim da si ti jedina koja se bavi i negom noktiju ovde kod nas. Da li mozes da mi predlozis nesto za ucvrscivanje noktiju, a da nije Evelin, koza oko nokatne ploce mi je zadebljala i iritira me, jer mi se zakaci za stvari, postoji li neki proizvod, bez formaldehida, da moze da se koristi na duze staze, a da ne pece, deblja kozu i nije stetno, da li postoji nesto od trinda sto je dobro?! Hvala.:) Lola

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komplimentima.
      Sredstva za jačanje noktiju i ne treba da dospeju na kožu oko noktiju, posebno ne formalinska. Za upotrebu na duže staze svakako preporučujem intenzivno hidriranje, recimo Alverde serumom ili Trind balzamima za nokte i zanoktice, a za jačanje neki proteinski tretman. Trind ima keratinski set, koji rezultate daje posle četiri nedelje upotrebe, ali nema ograničenje korišćenja. Poshe ima proteinsku bazu za jačanje noktiju, a Aura ima bazu sa proteinima svile. Trind je takođe nedavno proizveo Nail Revive neformalinski tretman za jačanje noktiju. Moram reći i da nisam probala nijedan od ovih proizvoda pa ne mogu sa sigurnošću govoriti o njihovoj delotvornosti i mogućim nuspojavama, samo da sam o njima čula pohvale.

      Delete
  5. I ja sam razmišljala o crno-sivo-bijelom gradientu, nešto na temu 50 nijansi, ali me bilo strah da neću dobiti fine postepene prijelaze :)
    Ovo tvoje mi se sviđa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ja nisam zadovoljna baš zato što su mi prelazi suviše grubi, ali to je mana nemanja dovoljno nijansi sive.

      Delete
  6. Iako si to stvarno TI, meni ovo baš i nije po ukusu. Ali, dobro je - različitosti su odlične :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da - ti voliš vesele letnje boje, ja se ipak držim svojih tmurnih :D

      Delete
  7. Manikir ti je jako kul. Ne koristim često tu reč ali sada mi se čini odgovarajuća :) Naročito mi se dopada što je mat, i što deluje tako 'prskano'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Bolje izgleda mat, više se vide detalji, tj. taj prskani element.

      Delete
  8. u zadnji tren ;)
    šta da ti kažem, od boja najviše volim - ne boje <3

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...